15 με 30?!?!??!!
ΓΑΜΩΤΟ!
Τωρα το λενε???
Εχω παρει και εισιτηριο,εχω κλεισει και θεση στο λεωφορειο…
πάντως εγώ άκουσα ότι Europe & Def Leppard θα είναι μαζί με Scorpions…
Σαδιστικό!!! Όλο το καλοκαίρι θα τσακωνόμαστε για αν οι Europe & Def Leppard πάτησαν τους Scorpions? :lol:
Καλά, ψήνομαι πολύ άγρια. Εκδρομή Βουλγαρία και Maiden. Καλό μου ακούγεται. 8)
Βουλγαρία όπωσδήποτε!!!
Γαμοντιντι γερε τους Haggard να δουμε καμια μπαντα που σπερνει live μη σε γ%$$#%
αν και την 2η μέρα φέρουν metal μπάντες καλύτερα να το λένε metalwave να τελειώνουμε… ρε φέρτε τίποτα από red hot chili peppers, pearl jam, smashing pumpkins ή aerosmith που θαναι Ευρώπη τότε…[-o<
Οι Aerosmith ανακοινωσαν περιοδεια. Ονοματα που παιζουν για 2η μερα ειναι κυριως Europe, Def Leppard κλπ. Δεν την συμφερει την ντιντι να φερει RCHP για παραδειγμα. 1ον, γιατι ειναι την ιδια μερα με το φεστιβαλ των Σκορπιονς και 2ον, γιατι μπορει να τους φερει καποια αλλη στιγμη που ο κοσμος δεν θα εχει ξεπαραδιαστει δινοντας τα 60ευρα του.
Αυτό ευχόμαστε εδώ και χρόνια, αλλά το όνομα “[SIZE=“3”]rock[/SIZE]wave” είναι πολύ περισσότερο εμπορικό φαίνεται… :yes:
Οι Haggard σπέρνουν live; :-k
Αν δει το ποστ αυτό ο Thorgal θα σε λατρέψει!
Ω ναι και μονο να βλεπεις τις γκομενες με τα βιολια να χτυπιουνται ειναι αστα πανε
Τους έχω δεί, γι’ αυτό το λέω…
Δεν επρεπε να μου το πεις αυτο…
Οι Europe και οι Def Leppard είναι περισσότερο στο στυλ των Scorpions οπότε αν τους φέρουν την ίδια μέρα ο κόσμος θα διχαστεί για το που να πάει… ενώ αν φέρει τίποτα πιο “alternative” δεν θα υπάρχει τόσο διχασμός…:-k :-s
Μην με παρεξηγήσεις!
Θα εξηγηθώ!
Οι Haggard μου αρέσουν αρκετά, αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας του ήχου τους, θεωρώ ότι τους ταιριάζει να παίζουν μόνο σε “δικές” τους εμφανίσεις!
Μόνοι τους, σε κλειστό club, με το δικό τους κοινό!
Είχα την “ατυχία” να τους δώ στο Wacken Open Air του 2002.
Παίζανε γύρω στις 2 το βράδυ (!!!) σε μία από τις 4 σκηνές!
Ο φωτισμός ήταν καταπληκτικός και έδενε απόλυτα με τον ήχο της μπάντας (και με την ώρα), αλλά γενικότερα η εμφάνιση τους ήταν λίγο … ξεκάρφωτη! :?
Εννοείται ότι δεν τους βοήθησε και το κοινό!
Δεν κολλάνε οι Haggard σε ένα παραδοσιακό “χεβυμεταλλάδικο” festival, γεμάτο μεθυσμένους γερμανούς που θεωρούν ό,τι βγήκε από το 1989 και μετά …μοντέρνο! :drunk:
Βάλε ταυτόχρονα, ότι οι ίδιοι ήταν απίστευτα στατικοί και αυτό στις τεράστιες σκηνές του Wacken τους κάνει να φαίνονται “μικροί”! :yes:
Συμπλήρωσε και το γεγονός, ότι στη μέση της εμφάνισης τους ο Τom Angelripper (των Sodom) ανέβηκε στην απέναντι σκηνή με το προσωπικό του project, τους Onkel Tom.
Κάποια στιγμή, και ενώ οι Haggard παίζουν “ήρεμα”, αρχίζει στη διαπασών κάποιες γερμανικές punk διασκεύες και ανεβάζει στη σκηνή καμία 20αριά τύπισσες που αρχίζουν το … striptease! :naughty:
30.000 κόσμος έτρεξε μέσα σε δευτερόλεπτα από τη μια σκηνή στην άλλη!
Όπως καταλαβαίνεις, δε είδα και υπό τις ιδανικότερες συνθήκες τους Haggard, γι’ αυτό είχα αυτή την άποψη!
Πάντως, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ήμουν λίγο υπερβολικός στην προηγούμενη άποψη, γιατί όντως παίξανε πολύ καλα, αλλά οι καταστάσεις δεν βοήθησαν να το καταλάβουμε…
Πάντως δεν ταιριάζουν σε festival με τίποτα!
Τους φαντάζεσαι στη Μαλακάσα 16:00 το μεσημέρι;… #-o
:vibrate: :vibrate: :vibrate:
HAGGARD!!!
:vibrate: :vibrate: :vibrate:
εμ απο κει έπρεπε να ξεκινήσεις την αφήγηση…
σοβαρα τωρα,θα προτιμούσα τους haggard. βασικα όταν ειδα το blling εκεινης της χρονιάς ηταν ενας απο τους λογους που με ψηναν να παω. σιγα μην ετρεχα γερμανια και προτιμούσα τις στριπτιζουδες απο αυτους. αν θες να δεις στριπτιζ, δε χρειαζεται να τρέχεις μέχρι εκει πάνω…
Όχι ρε, καμία σχέση! #-o
Απλώς το ανέφερα, γιατί είχε πλάκα πώς τόσες χιλιάδες κόσμου άρχισαν να τρέχουν στην απέναντι σκηνή! :lol:
Όσο για μένα, εντάξει δεν ανέβηκα για Haggard!
Όχι ότι με χαλούσαν, αλλά κυρίως πήγα για Warlord , Vicious Rumors, U.D.O., Savatage, My Dying Bride, In Extremo, Nocturnal Rites :yes: , Children Of Bodom, Blind Guardian, Stormwitch
, Amon Amarth, Pretty Maids, Falconer :yes: , Bruce Dickinson και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα!
…οι Γερμανίδες δεν μου αρέσουν καθόλου! [-X
…και, επίσης, τις Ελληνίδες δεν τις αλλάζω με τίποτα! :roll:
Nα ρωτησω κατι: Παιζει τιποτα για Priest το καλοκαιρι?