Βασικά κάτι πήρε το μάτι μου ότι δεν θα παίξουν φέτος γιατί ετοιμάζουν το Νοστράδαμο. Μην σε απογοητεύσω άδικα όμως, να είσαι σίγουρος ότι αν υπάρχει οποιοδήποτε νέο είσαι στο σωστό μέρος για να το μάθεις… (όχι από μένα…)
Σπαω το κεφαλι μου να δω τι μπορει να φερουν την αλλη μερα του Rockwave…
Ρε ειναι δυνατον να φερει ξανα μεταλ συγκροτημα? Θα πατωσουν οι πωλησεις αν και οι 3 μερες απευθυνονται στο ιδιο κοινο.
Den yparxei periptwsh h deyterh mera na einai alternative. So don’t worry. Se kathe RW ypirxe alternative mera kai episis einai ayto pou eipe o Led kai fovera onomata na feroun posoi tha BOROUN na pane se 3 meres?? Oi times tous einai ekswfrenikes kai me synauliodaneio tha borouse isws kapoio na vgalei volta eisitiria gia 3 meres.
Episis oi Megadeth paizoun 30 Iouni Italia. Aneta tha borousan na erthoun apo dw mia volta alla stin moni mera pou ginetai na paiksoun(Metallica) den to vlepw me tpt na dexontai!
καποιος ανέφερε στο φορουμ οτι ειπαν στη εκπομπη του rock hard (νομίζω) οτι η πρωτη μερα του rockwave θα γινει 29. βασικα δε ξερω αν ειναι αληθεια.
αν παντως γινει αυτο, με την προυποθεση οτι θα ειναι μεταλ μερα, μπορουμε να βλεπουμε ανετα πιθανους τους megadeth
Jun. 01 - Nürnberg, Germany - Rock Im Park
Jun. 02 - Roeselare, Belgium - Schwung Festival
Jun. 03 - Nürburgring, Germany - Rock Am Ring
Jun. 07 - Tampere, Finland - Sauna Open Air Metal Festival
Jun. 10 - Dublin, Ireland - Ambassador Theatre
Jun. 12 - Glasgow, Scotland - Barrowland Ballroom
Jun. 17 - Nijmegen, Holland - Fields Of Rock Festival
Jun. 22 - Zaragoza, Spain - Monsters Of Rock
Jun. 24 - Clisson, France - Hellfest
Jun. 30 - Milan, Italy - Gods Of Metal
το εως τωρα προγραμμα. αν δειτε, πολλες φορες σε κοντινες αποστασεις παιζουν ‘απανωτα’. δηλαδη δε το κοβω απιθανο να τους εχουμε εμεις εδω στις 29…
λοιπον, εχω νεα για rockwave
απο αξιοπιστη πηγη:
29/6: Europe και άλλο ενα μεγάλο hard rock ονομα. αλλες πληροφοριες δεν εχω.
1/7: τα ξερουμε ήδη…
3/7: Metallica & άλλες τρεις ξενες ψιλομεγάλες μπάντες.
τελικα διαμορφωνεται καλα το σκηνικο…περιμενομεν σε αναμμένα κάρβουνα…
Περισσοτερες πληροφοριες για metallica δεν εχεις??
[-o< [-o< [-o< :papas: :papas: :papas:
oτι ξερω το ειπα…τωρα περιμενουμε.
Angmar Θεε, παρε την ΠΑΕ, και κανε κανα θαυμα… Θελουμε καλα support…
ΛΟΛ! τι θεος ρε; εγω τα νεα φερνω:p παντως λογικα κατι καλο θα χουμε…ετσι οπως δειχνει προς στιγμην το πραγμα…
Πανε τα σχεδια για τριημερο εισιτηριο…
Τελικα δε τη γλιτωσαμε.:roll:
Δε βρηκα που να το ποσταρω και το βαζω εδω για να μην ανοιξω νεο θρεντ:
MEGADETH mainman Dave Mustaine has revealed that the first single off the group’s upcoming “United Abominations” album will be a re-recorded version of the band’s “Youthanasia” classic “A Tout Le Monde”. The 2007 version is a duet with LACUNA COIL’s Cristina Scabbia and is said to be more uptempo than the original 1994 version. It also features an extended solo.
Το εχει πιασει το νοημα ο Δαβιδ…
Απο τον Ελευθερο Τυπο της Κυριακης
Plant -Patti Smith, Σε διαφορετικές ημερομηνίες.
eley8ero typo::!!!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
eleos…
Γιατί τι έχει η εφημερίδα δηλαδή; Και εγώ πρόπερσυ για τους Scorpions από την εφημερίδα το έμαθα (μη γελάτε ρε…). Κάθε σοβαρή πηγή είναι ευπρόσδεκτη…
τι ακριβώς έλεγε??? δεν τα πετάνε έτσι αυτά…
Είχε ένα γενικό σχόλιο για τις συναυλίες και γενικότερα οτι πάλι θα δούμε μεγάλα ( σε ηλικία) ονόματα και ανάφερε και για τους Plant-Smith…
Επισεις χώρις να είναι επισημο, γιατί αποκλείεται εαν γίνει εκεί που λέει να έχει εισπρακτική επιτυχία, ενώ σε μικρότερο χώρο θα είναι φοβερά…
http://www2.georgemichael.com/index.php?module=tour
26-July-07 OAKA Stadium Athens GREECE
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!