Όχι βέβαια αυτά γίνονται μόνο στο εξωτερικό
Ayta sou kanei file mou h koka.
Για κάντο πιο λιανό…
:-k :-k
Gia aytous pou thewroun kalh agora aytin tis Servias kai oxi tis Elladas. Den to elega gia sena. Kai dyo mavra xalia einai! Kala sta '80s eixan dynamh alla edw kai kabosa xronakia…
I got your point.Αλλωστε οι καλύτεροι πελάτες της Κολομβίας είναι οι Peppers.Και δη ο Kiedis…
:lol:
Πληθυσμός Σερβίας 7,498,001 (απογραφή 2002)
Πληθυσμός Ελλάδας 10.964.020 (απογραφή 2001)
No comments…:-k
ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ MOTLEY ΡΕΕΕΕΕ, by the way κλεισαν 2 Ιουλιου στην Ιταλια λετε να τους φερουν στην Hard Rock μερα του Rockwave.[-o< :papas:
Θα εχει και τετοια?
Ναι η τριτη μερα θα ειναι Hard Rock, φετος δεν εχει alternative. Ωραιο καλοκαιρι βρηκα και 'γω να παω στρατο#-o
Sorry που θα σε απογοητεύσω, αλλά στην Ιταλία θα παίξουν 2 Ιουνίου και όχι Ιουλίου!
Συνεπώς καμία σχέση με το Rockwave των αρχών Ιουλίου!
Έλα στο Gods Of Metal και εσύ!
Oops sorry για το λαθος#-o ο ενθουσιασμος βλεπεις, μακαρι να μπορουσα να ερθω δες το παραπανω post και θα καταλαβεις.
EDIT: Ειναι η δευτερη φορα που κανω λαθος και με διορθωνεις, πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικος.
ρε ζούδι, δεν ειπαμε κατι σελίδες πριν οτι δε θα χει alternative και 29 θα ειναι οι Europe, μαζι με σιγουρα άλλο ενα μεγαλο ονομα του χωρου; παει, τα χασες και συ…
oi def leppard dhladh…h mhpws kanas ozzy;;;
Οι Def Leppard δεν θα είναι σίγουρα!
Υπήρχε για μεγάλο χρονικό διάστημα έντονη φήμη σχετικά με επικείμενη εμφάνισή τους στα μέρη μας, αλλά τελικά εκείνη την περίοδο θα βρίσκονται στο studio…
Ο Ozzy από ότι ξέρω, έχει εδώ και καιρό ανακοινώσει τις στάσεις της περιοδείας του, οι οποίες ως γνωστόν δεν περιλαμβάνουν την Ελλάδα! Και δύσκολα θα προστεθεί κάποια άλλη, μετά από τόσο καιρό! :roll:
Τίποτα Purple πάλι;;;
Αν και περίμενα Leppard εγώ…:-k
Μακάρι να σκάσει κανά Uriah Heep…[-o< [-o<
αν έρθουν οι Uriah Heep, εσύ και εσύ θα πάτε να τους δείτε…
xaAXxaAxaaxaXAXAaaxA…
Λές;
:lol: :lol:
Μακάρι να?ρθουν όμως…8) :roll:
Καλά για 3ο όνομα οι Uriah Heep θα ήταν μια χαρά. Από τα καλύτερα live group που έχω δει είναι. Βγάζουν φοβερό κέφι και ενέργεια είτε το πιστεύετε είτε όχι. Και για αυτό και παρότι έχουν έρθει καμιά δεκαριά φορές παίζουν πάντα σε γεμάτα venues.
οχι ρε μαγκες…απ το να δω τους τεραστειους uriah heep ενα απο τα μεγαλυτερα γκρουπς ολων των εποχων 3ο ονομα σε rockwave καλυτερα να μην ερθουν καθολου…[-X
οταν οι uriah heep μεγαλουργουσαν στα 70ες καποια αλλα μελη γκρουπ που τωρα το παιζουν φιρμες ηταν ακομα σε προσχολικη ηλικια…8O
exeis apolyto dikio…alla ti na kanoume…etsi leitourgei h agora pws na to kanoume…