Φήμες: Καλοκαίρι 2007!

1η μερα Rockwave
ROBERT PLANT.…ανακοινώνεται σύντομα

Σε εμπιστεύομαι εσένα…HELL YEAH ! ! ! ! ! :drunk: :yahoo: :bow: :vibrate:

OXI OXI OXI O PLANT ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ
DRIFTER ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ

:thumbdown:

:bow2: :papas: [-o< :yahoo:

Οταν λες πρωτη μερα ποια ακριβως εννοεις? :-k

Βασικά δεν ξέρω αν θα είναι robert plant,αλλά Aerosmith θα είναι σίγουρα,και θα ανακοινωθεί σύντομα:D

Οκ παω πασο, ολοι θελετε να μας τρελανετε σημερα…:-s

Δεν ξέρω, έχω ακούσει από πάρα πολλούς για Aerosmith, αλλά μέχρι να το δω με τα ίδια μου τα μάτια δεν το πιστεύω.
Πάντως αν γίνει καμιά πλάκα και έχουν την ίδια μέρα Aerosmith, Plant, Europe θα πεθάνω! :smiley:

Bγαλε αυτους τους τελευταιους και πεθαινουμε μαζι! 8)

Με Aerosmith και Europe ναι, όχι όμως πρώτο όνομα Robert Plant. Στο κάτω κάτω είχε ξανάρθει πριν 3-4 χρόνια.

Μιλώντας για κασέ πάντως, δε νομίζω οι Def Leppard να έχουν μεγαλύτερο από Aerosmith και (κατά προσωπική εκτίμηση) στην Ελλάδα μεγαλύτερη πέραση έχουν οι Leppard.

Ε προφανώς αν γίνει έτσι θα είναι οι Aerosmith πρώτο όνομα.
Οι Def Lep. δε θα κάνουν τελικά περιοδεία για αυτό και δε θα έρθουν.

Aμαν,τι απανωτες βομβες ηταν αυτες??:slight_smile: Εστω και τα μισα να επαληθευτουν θα μας χαροποιησει ιδιαιτερα!!Οντως οταν λενε για Plant την πρωτη μερα,για ποια μερα εννοουν?Αυτη με Heaven and Hell?:-k

Kαλα, ολα τα καλα νεα σημερα βρηκαν να πεσουν? :stuck_out_tongue:

Δεν μπαίνει ο Plant πρώτο όνομα αν παίζουν οι Aerosmith. Με τον Sting πάλι δέυτερο όνομα είχε παίξει. Δεν έχει τετοια κολλήματα ο golden god.

Οι Aerosmith είναι στάνταρ παιδιά,και 99% θα είναι πρώτο όνομα…:smiley:

Μέχρι να δούμε κάτι επίσημο ας ελπιζουμε…:roll:

Kαλά ρε παιδιά παίζει να έρθουν οι Aerosmith και συζητάτε αν θα είναι πρώτο όνομα; Πάτε καλά; Πάντως εγώ κρατώ μικρό καλάθι. ΜΑΚΑΡΙ

ρε οι Aerosmith και με Metallica παίζει ναταν πρώτο όνομα… με Def Leppard ή Europe ή Plant δεν παίζει να μην είναι…:wink:

Γαμα και την εξεταστικη και ολα…