Φήμες: Καλοκαίρι 2007!

kala proti mera tou Rockwave den einai 1 iouliou?

Υπάρχει εδώ και καιρό η φήμη ότι πρώτη μέρα μπορεί να είναι η Παρασκευή 29 Ιουνίου… :dunno:
Τότε που, σύμφωνα με την ίδια φήμη, θα παίξουν οι Europe…

eixa stilei email stin Didi prin 2 vrodasdes peripou gia na aksakrivoso imerominies logo autis tis fimis gia 29 maiou kai pira apantisei oti to line up tha arxizei 1 ioliou…Epidi eklisa idi aeroporika (apo kirpo tha ertho ekllisa eisitiria stis 30 iouniou :? Re ti malakes einai

Από μερα σε μερα ανακοινωνεται
29 Ιουνιου στο Terra Vibe headliner…ακολουθούν Εurope και…θα δούμε…

Headliner o Plant, οπότε…no Aerosmith;

Σιγουρα ολα αυτα, γιατι η didi κοιμαται τον υπνο του δικαιου…

No…

Και αρχισαν οι συζητησεις για τεραστιο ονομα μετα τον Σεπτεμβριο…βγαζουν νεο δισκο 4 Απριλιου…αν ερθουν θα λιωσω!!!

Όπα. Ποιοι βγάζουν 4 Απριλίου; :stuck_out_tongue:
(Αν όντως δεν έρθουν οι Smith θέλω να πω πως…ήμουν τόσο σίγουρος!!:-k )

Ποιοι Smith???
Μιλαμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ ονομα!!! Μεγαλου βεληνεκους…ΜΠΑΜ μεγαλο!!! Fingers crossed!

Καμία βοήθεια? :roll:

Ac\Dc???

Οχι, την Πεμπτη (αν οχι νωριτερα), θα εχω νεοτερα…
Παντως, να ξερετε οτι φετος εγιναν κρουσεις σε πολυ μεγαλα ονοματα. Μερικα απορριφθηκαν λογω μεγαλων χρηματικων απαιτησεων, αλλα γιατι απλα ακυρωσαν περιοδειες, αλλα γιατι δεν θα πανε Ευρωπη κλπ κλπ…
Κατι καλο φαινεται οτι γινεται…

Να ερθουν οι Corrs και η Loreena ρε :smiley: :smiley:

ΡΑΣ!!!

U got it ZEP! Αναμενουμε…
δυσκολο ομως.

ΑΜΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!! !! !!! !! ! !!! !!!

Ακουσα κομματι απο το νεο αλμπουμ και ειναι θεικο!!!

Οτι και σκατα να εβγαζαν θα ηταν ο δισκος της χρονιας. ΡΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΡΑΣ ΡΕΕΕΕΕ!!! ΡΕ 3 ΩΡΕΣ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!

ΚΟΦΤΟ ΤΩΡΑ ΡΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ο αλλος εβγαλε και εισιτηριο. ΡΕ! Ειναι ακομα πρωιμες οι κουβεντες. Ηρεμησε…σε νιωθω ομως φιλε μου. Εμενα οταν μου το ειπαν μου εφυγε το φλυτζανι απο το χερι (στην κυριολεξια)!!!