Φήμες: Καλοκαίρι 2007!

:papas: :papas:

[SIZE=“6”]MAKAΡΙ!!![/SIZE]

Ρε τι μου λες τωρα, εγω σκεφτομαι να παρω τηλεφωνο να κλεισω σπιτι απο τωρα. ΑΜΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!! !! ! ! !!! ! ! !!!
Παω να κανω τοπικ “Ρας στην Αθηνα” να πεσει το κριμα στο λαιμο σου.

Να μην κανεις τιποτα αν δεν σου πω!!! την Πεμπτη…περιμενε!

ε ναι ρε συ μια χρονια ειπαμε να μην παμε και μας κανουν τετοια?

Προφανως μιλαμε για Οκτωβριο ε?Γιατι το καλοκαιρακι(στην ακρογιαλιαααααα)οι Rush θα ειναι απ την αλλη πλευρα του Ατλαντικου,τουλαχιστον με τις ως τωρα φημολογιες.

Ναι…

Ρε Drifter37, σαν την didi κανειις…:smiley: Γιατι να περιμενουμε μια μερα, εστω δωσε μια πληροφορια, κατι…

Εντάξει ρε, το φάγατε τον άνθρωπο. Αφού είπε, σε συζητήσεις είναι. Όταν είναι κάτι επίσημο ή πιο σίγουρο θα μαθευτεί.

Ρε, η υπομονη ειναι αρετη…

Πάντως αν παίξουν Aerosmith και Plant σε Rockwave, θα καταπατήσω τον ιερό όρκο που πήρα να μην πατήσω στο Terra Vibe… :stuck_out_tongue:

Παίζει να είμαι ο μόνος Έλληνας που δεν το χαλάει το Terra Vibe :-k .

Το Terra Vibe με ενα τονο καλυτερης οργανωσης θα ηταν γαμω τους χωρους. Απλα πραγματα.
Επιφυλασσομαστε για την φετεινη διοργανωση. Η κριτικη μετα τις 3 Ιουλιου

Προσωπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου το Terra Vibe, αν όπως είπε κι ο Drifter είχε καλύτερη οργάνωση. Τώρα να ξεσηκωθώ - χωρίς δικό μου αυτοκίνητο, γιατί φαντάζομαι οι συναυλίες δεν απευθύνονται μόνο σ’ όσους έχουν Ι.Χ. - για να κάνω ολόκληρο ταξίδι, με τα πούλμαν τα δικά τους που απ’ ότι έχω μάθει δεν είναι και τα πιο συνεπή στις ώρες τους, για να φτάσω σ’ ένα χωράφι στη μέση του πουθενά, με ανύπαρκτη οργάνωση εκεί, κακή τοποθέτηση της σκηνής κι ύστερα να μη ξέρω αν θα γυρίσω ζωντανή, περπατώντας στον όποιο χώρο έχουν αφήσει στην εθνική τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα λόγω έλλειψης πάρκιγκ… 8O Ε, καταλαβαίνετε τι εννοώ! Και όταν μάλιστα η ύπαρξη ιδιόκτητου χώρου υποτίθεται ότι θα έριχνε τις τιμές, αλλά αυτές μονίμως ανεβαίνουν… :-k

Ελπίζω κι εγώ φέτος να βελτιωθούν τα πράγματα.

Ο μονος τροπος για να βελτιωθουν ειναι να μπουνε μεσα αλλα δεν το βλεπω. Ο διαχωρισμος ισχυει για ολο το Rockwave? δηλαδη αμα παιξουν plant και aerosmith θα εχει παλι χωριστα εισητηρια?

Όχι δεν είσαι ο μόνος… Ο χώρος είναι πολύ καλός και απέχει αρκετά από το “χωράφι” που αναφέρουν πολλοί… Σε άλλα πράματα χαλάει η εικόνα…:-k

To παραπάνω quote δεν είναι λίγο άσχετο; :-k :stuck_out_tongue:

Ναι! :stuck_out_tongue: Κολλάει στο ότι ο Cozy λέει πως είναι μάλλον ο μόνος που του αρέσει το Terra Vibe! Εγώ δεν έχω ξαναπάει οπότε δεν έχω ακόμα άποψη.

χμ. βασικα δε παιζει. εισαι οντως ο μονος.:stuck_out_tongue: τουλαχιστον στη μορφη που ειναι ο χωρος οπως τον ξερουμε…

Σαν τοποθεσια και εμενα μου αρεσει…:slight_smile:
Αλλα μεχρι εκει ομως…

Ντριφτερ τριανταεφτα, σε 6 ωρες ειναι Πεμπτη.