Φήμες: Καλοκαίρι 2007!

και Pumpkins μονοι τους να’ρθουν, ειδικα για Αυγουστο μια χαρα ειναι!

Αλήθεια υπάρχει ελπίδα για Smashing? Είναι μια φίλη μου που τρελαίνεται, και δεν ξέρω τι να κάνω! Έχει ήδη πέσει σε κατάθλιψη που δεν έρχονται από 'δω και δε μπορεί να πάει έξω να τους δει! :? :stuck_out_tongue:

Αγορασε της ενα ξυραφι.

Τς τς τς… πόσο κακός μπορεί να είσαι; :stuck_out_tongue:

e oxi kai aytoktonia gia tous…smashing pumpkins…eleos…#-o

mipws exete akousei tipota gia In Flames???

Ναι!!!Λογω τουν 2 ακυρωσεων που εχουν φαει οι In Flames απο την χωρα μας(συνηθως λιγες μερες πριν την εμφανιση κιολας)Μετα το Xfest ανακοινωσαν οτι δεν προκειτε να ξαναερθουν ελλαδα οσο μεγαλη και αν ειναι η προσφορα!!!:frowning: :frowning:

Οποτε In Flames Ελλαδα Υοκ!!!:cry: :cry:

oxi re file…ksenerwsa me th zwi mou twra.eleos

Εγω να δεις!!!

Θυμαμαι την μερα του χ-φεστ πηγα ολοσ χαρα στα μετροπολισ να παρς εισητηριο!

-ΓΕΙΑ ΣΑΣ 1 ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ Χ-ΦΕΣΤ
-ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
-ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕΕ???
-ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…

:cry: :cry: :expressionless: :expressionless: :o :o

Fimes p 8a feroun tous ANATHEMA stin kipro…
apo oti pliroforithika oi anathema ipogra4an g live sinavlia stin kipro stis 7 Iouliou!!!

Παρακαλώ να μην λέγονται ανακρίβειες… Σε συνέντευξη που έκανα ο ίδιος για το ρόκιν, ο μπασίστας είχε πει πως θέλουν ΠΟΛΥ να έρθουν, παρόλο το μπάχαλο με τις δύο τελευταίες ακυρώσεις…

3 ειναι οι ακυρωσεις, 2002 στο Rockwave που δεν εγινε ποτε, 2004 Athens Open Air και 2006 στο X-Fest, καθε δυο χρονια και ακυρωση!

Άρα του χρόνου πάλι!!! :stuck_out_tongue:

Θα έπαιζαν και το 2002; Είσαι σίγουρος; Δεν το θυμόμουν!
Επίσης το 2000 έπαιξαν, αλλά ακύρωσαν οι Maiden :lol:

nai tote pou egine to shockwave…mazi me motorhead kai nevermore an den kanw la8os

Παει τελειωσε κι αυτο το rockwave… Μαλλον το καλυτερο ηταν… μεχρι το επομενο φυσικα, ας ξεκινησουν οι φημες απο τωρα για το 2008, πιο συγκροτημα ακουγεται παντα αλλα ποτε δεν ερχεται ? Μα εννοειται οι ΑC/DC…(λιγο νωρις βεβαια ειναι…:lol: :lol: ) Αυτη τη φορα η φημη που θα κυκλοφορησει οπως γινεται καθε χρονο οτι θα ερθουν οι ΑC/DC ας ελπισουμε…επιτελους… να βγει αληθηνη…καθως ξεκινανε περιοδια το 2008 και θα ειναι ισως η τευλευταια ευκαιρια…:lol: :-s #-o :lol:

To ότι θα κάνουν περιοδεία το 2008 είναι ακόμα μια εικασία-προσδοκία. Τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί καθώς ακόμα δεν έχουν μπει στο studio. Μακάρι

οταν ερθουν ευρωπη τουλαχιστον δυο φορες θα κυνηγησω να τους δω ανεξαρτητα απο το γεγονος αν θα τους φερουν εδω. αλλα με αυτα καλυτερα να ασχολουμαστε απο ιανουαριο. μην ξεχναμε εχουμε ακομη συναυλιες.
11 ιουλιου satriani
6 σεπτεμβριου tool
ΑΝΤΕ ΜΗ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ!!!

Καμιά φήμη για muse για περίοδο που δεν έχω εξεταστική υπάρχει?:roll:

Μωρέ ας έρθουν και ας δίνεις και “Στοιχεία Μηχανών” ή “Αντοχή Πλοίου” την επόμενη 8)