μωρέ άς έρθουν και κάτσε μέσα δεν μας χαλάει καθόλου
Τέτοια είσαι???
Χαχα, έτσι και αλλιώς τι σκάμε, αφού δεν πρόκειται να έρθουν!
Καλα ας ερθουν οι AC/DC Ευρωπη και οπου και να ειναι θα παω…
Ποιος ειναι ο ναυπηγος ρε παιδια…???Και εγω ναυπηγικη ειμαι!!!
Θα μου πειτε ποιος ειναι ο ναυπηγος για να βρω κι εγω το συμφοιτητη μου???
ρασπουτιν ο μάνος87 είναι ναυπηγός - αν υπάρχει βεβαίως βεβαίως…
Ακούστε φήμη : Nine Inch Nails support σε Tool τον Σεπτέμβριο! Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?
Το πήρε το αυτί μου κ το μεταφέρω…
Εντάξει φτάνει. Νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικό για φέτος. Δηλαδή στο φήμες 2008 ποιοι θα παίζουν?
Βασικα αμα ερθουν οι ΝΙΝΕ INCH NAILS support stous TOOL θα παω μονο για αυτους και λιγοτερο για τους TOOL…
ρε manos87 στο τει δεν εισαι???Τι εξαμηνο εισαι…Εγω στ’…
Το ξερω οτι ειναι λιγο off-topic, αλλα εγω θα το πω. Σε συνεντευξη του Leif Edling των Candlemass που διαβασα προσφατα (ναι στο χαμερ), στην ερωτηση του Περβανιδη για την περιοδια τους ο Leif απαντησε οτι η Ελλαδα θα ειναι στανταρ μια απο τις στασεις. Ξερει κανεις τιποτα περισσοτερο; Ε;
nope, ΕΜΠ…
θα ερχονταν σε Αθηνα και Κωνσταντινουπολη, αλλα και οι 2 συναυλιες ακυρωθηκαν. εχει καιρο
Α…ΟΚ…Εγω ειμαι τειτζης αλλα απο οτι φαινεται εχουμε τα ιδια μαθηματα…δεν ξερω αν ειναι ιδιος ο βαθμος δυσκολιας βεβαια…τεσπα…ΝΑΥΠΗΓΙΚΗ RULZZZ…!!!
:thumbup:
:spam: :offtopic:
Aυτο.
Mη με τρελαίνεις τώρα. Και εγώ είδα Tool με τραγικό ήχο και support τους Mastodon. Γαμώ την ατυχία μου
Αμα συνεχίσεις να ποστάρεις μόνο e-moticons ξέρεις τι θα αναγκαστώ να κάνω
Μια φήμη λέει ότι οι Μεταλικα θα ξανάρθούν φέτος στο Ελλάντα πριν γυρίσουν Αμέρικα, γιατί λέει ξέχασαν να πουν, Motorbreath, Leper Messiah, Unforgiven, Bleeding Me, No remorse, Harvester of sorrow, metal militia, damage inc, 4 horsemen, Call of Ktulu, Am I Evil, Ride The Lightning, The Thing That Should Not Be, Fight Fire With Fire, Until It Sleeps, και μερικά ακόμη. Ο χώρος θα ανακοινωθεί αργότερα και θα αφορά περιορισμένες θέσεις με καθίσματα. Το είπε φίλος ενος φίλου κτλ…