:thumbup: Σωστός ο παίχτης!
ψηφισα plant επειδη η ερμηνεια του ειναι το μεγαλειο του κομματιου. ασε που εχω και κολλημα με το συγκεκριμενο.
E ναι η καλυτερη ερμηνεια ειναι. Αλλα δεν ειναι μονο η ερμηνεια του το μεγαλειο του κομματιου, πεταει και ο Page κατι σολιδια που μενεις κοκκαλο. 
βασικα ο Aldrahn κατα τη γνωμη μου ειναι ο πιο χαρισματικος τραγουδιστης εβερ. την παρανοια που βγαζει δεν μπορεις καν να την διανοηθεις, ποσο μαλλον να την κατανοησεις. και αυτο ειναι το μεγαλειο, επειδη δεν πετα τις απιστευτα σουπερ ουαου τσιριδες, ουτε εχει την τρομερη εκταση που μπορει να περιμενει κανεις. γιαυτο καιοι εκφραστικοι τραγουδιστες μενουν πολυ ευκολα στη μνημη του κοινου. ε, ο aldrahn ειναι ενας απ αυτους. και να γυρισει στους DHG και να αφησει το ψαρεμα. τωρα. .-
Ορθως εμιλησες! Μιλαμε οταν ειχα παρει το 666 International, ημουν ολο περιεργεια μιας και ειχα διαβασει τι πρωτοποριακο που ηταν κτλ. Παροτι ειχα ηδη ακουσει τον Aldrahn στο Thorns, με το που μπαινει στο πρωτο κομματι (Shiva Interfere) εμεινα μαλακας!
Ο Aldrahn είναι θεός. & -
On Topic :
Arcturus - La Masquerade Infernale.Ένας από τους καλύτερους δίσκους
στην ιστορία του metal,στο top 20 για μένα.Στο συγκεκριμένο έπος,γιατί
περί έπους πρόκειται,τραγουδάει ο ένας και μοναδικός Garm (Με λίγη βοήθεια
από τον Ics Vortex)
Ωραιος ο φιλος!
Δηλαδη οταν λεμε για ερμηνειες μπορει ας πουμε να λειπει το The Chaos Path?
ΕΤΣΙ.
Υπερκομματαρα.Υμνος.Λατρεια.Θεικο τραγουδι.
Φοβερό…:-s
[QUOTE=Sylas;189448]Φοβερό…:-s[/QUOTE
8O 8O 8O
Aν και είναι διασκευή σε κομμάτι του Screamin`Jay Hawkins, Diamanda Galas - I Put A Spell On You.
- Gloomy Sunday(απο Malediction and prayer)
Dani Filth - The Forest Whispers My Name
Kαμμιά σχέση με τα ανέκδοτα που βγάζουν τώρα οι Cradle…
Ανατρίχιασα…
Freddie Mercury the best singer ever!!!
I totally agree
8ewrw ws kalutero ermhneyti olwn twn epoxwn ton Dio. Polu ekfrastiki fwni…
και ξεθαβω ακομη ενα…
σιγα μην πω μονο μια:p
αρχιζω με τους 2 καλυτερους κατα την αποψη μου ερμηνευτες και οι υπολοιποι σε τυχαια σειρα
Matt Barlow - Watching Over Me , Melancholy , A Question Of Heaven και σταματω εδω γιατι θα πω πολλα πολλα
Bruce Dickinson - Jerusalem ( ειδικα Live ειναι ΚΑΥΛΑ) ,Wasting Love, 7th Son Of 7th Son και ξανασταματω
James Hetfield - The Unforgiven
Ronnie James Dio - Man On The Silver Mountain
Nick Holmes - Forever Failure
Warrel Dane - Sential 6
Alan Averill - The Coffin Ships
Aaron Stainthorpe - σε ολο το Line Of Deathless Kings , απιστευτο παθος
Serj Tankian - ATWA , Soldier’s Side , Spiders , Empty Walls
Aldrahn - Ion Storm
Hansi Kursch - Bright Eyes
Messiah - Samarithan ( καταπληκτικος και ο Lowe σε ολο το προσφατο αλμπουμ , εξαιρετικος και στο live)
Quorthon - σε ολο το Hammerheart
και αλλα πολλα πολλα , δεν μπορω να καθομαι να σκεφτομαι τωρα αλλα…
edit
για τις υπαρχουσες στο poll ψηφιζω χαλαρα το Child In Time και να πω την αμαρτια μου πολλα τραγουδια δεν τα ξερω
Πες μου να στα στειλω λοιπον!
ότι και να πει κανείς για τον Ian είναι λίγο ΘΕΟΣ
για τον Frieddy επίσης ανεπανάληπτος
αλλά
ROBERT PLANT είναι μόνο ένας