Φωτογραφίες

Γενικά από οικολογική διάθεση δε βλέπω και πολύ φως όταν πρόκειται για τη ζαχαρένια μας.

4 Likes

A/C μόνο μεσημέρι-απόγευμα στις μεγάλες ζέστες, ρυθμισμένο στο 26-27 χαμηλή ένταση ανεμιστήρα, και ο μόνιμος “καβγάς” με σύζυγο, που θέλει το a/c όλη μέρα φουλ (εγώ το κλείνω, αυτή το ανοίγει κ.ο.κ.). Τη νύχτα στα χειρότερα έναν ανεμιστήρα χαμηλά και είμαι οκ.
Νερό το καλοκαίρι 50-50 ζεστό με κρύο πια, γιατί όποτε έπινα φουλ παγωμένο μετά έκλεινε λαιμός καλοκαιριάτικα…

Πάντως, η υπερβολική χρήση κλιματιστικών στις πόλεις συνεισφέρει αρνητικά στο μικροκλίμα των πόλεων, τουλάχιστον + 2-3 βαθμούς.

Εννοείτε ότι παγωτά ΜΟΝΟ καλοκαίρι…

Να σταματήσουμε να πετάμε και με αεροπλάνα; :sunglasses:

2 Likes

Δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα εννοειται οτι η μπαλκονοπορτα το βραδυ ειναι 20% ανοιχτη (150% χωρις ερκον φυσικα) για να “αλλαζει” ο αερας λιγο.

Δεν ξερω γιατι θετεις ερωτηματα που δεν υπηρξαν ποτε, εκτος αν εγινες φιλοσοφος. Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιος ανθρωπος στον πλανητη, οποτε σε παρακαλουμε να μεινεις στο θεμα: κλιματιστικα και παγωμενο νερο.

Ον τοπικ (θεμα νηματος δλδ):
Η πρωτη, απλη:

Η δευτερη, χωρις ροκα:

Τελικη βερσιον:

Διδυμακι:

Καλλιτεχνικη:

23 Likes

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση, ε

3 Likes

Εχω δυο ζυμες ετοιμες και περιμενουν, αν ερθεις απο δω, τρως σε 20 λεπτα το αργοτερο.

2 Likes

Δυστυχώς μόλις έφαγα μπριάμ (γαμαει). Αναμένω βραδιά πίτσας με @pantelis79

3 Likes

:+1:

2 Likes

4 Likes

11 Likes

wtf? :smiley:

Τον ρωτησατε αν του αρεσε ο Alice Cooper χθες; :rofl: Νομιζω οτι μπορουσαν να παιξουν το “Xehna re Mpili ti Fani”;

Πες του να παει Αντιπαρο, τον περιμενει ο @toxikos, υπαρχει μια live μπαντα στο Time Marine, καπου θα χωρεσει, αν ξερει να παιζει κανενα instrument.

3 Likes

5 Likes

Μερικοι θα τσαντιστουν, ας μην προσπαθησουν να απαντησουν στα σχολια, ειναι απο το ινστα :stuck_out_tongue:

14 Likes

Παίρνω ως αφορμή αυτό το σχόλιο, για να μην σπαμάρω εκεί:

17 Likes

:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

3 Likes

Πας γυρεύοντας

1 Like

Don’t shoot the messenger, το βρηκα στο ινστα. Αν χρειαστει, θα δωσω στεγνα τον ΟΡ. Απλως ενημερωστε με, δεν εχω ενδοιασμους.

Thumbs Up Kid GIFs | Tenor

12 Likes

Lake Corrib, Galway, Ιρλανδία. Πριν μια ώρα.

37 Likes

Οταν είναι χαμηλά στον ορίζοντα το φεγγαρι μπορεί να πάρει ένα κόκκινοπορτοκάλι χρώμα και να προκυψουν ενίοτε ορισμένα εντυπωσιακά πλάνα!
Ή, για να παραφρασω τους Sabbath, I saw a red moon rising!

10 Likes