Φωτογραφίες

Στο anime “Stein’s Gate”, αυτό που γίνεται στο κόμικ με την πίτσα, γινόταν αρχικά με μία μπανάνα. Γενικά πολύ ανατρεπτική σειρά ως προς τη γραμμικότητα του χρόνου.

2 Likes

Η συγκεκριμένη είδηση καταχωρήθηκε στην ενότητα ΑΘΛΗΤΙΚΑ.

Αυτό και τίποτα άλλο!

Το δελτίο τύπου που συνοδεύει το άρθρο, είναι πραγματικά επικό. Η διοργάνωση έχει 17 (δεκαεπτά!!!) χορηγούς!

Πάρτε και το Link: https://naxospress.gr/…/naxos-pannaxiako-toyrnoya…/

4 Likes

Μόνο τσιγάρο δεν άναψαν οι τύποι!

χάλασαν και το τάβλι μας οι αλήτες, τάβλι μόνο με φραπέ ρε ασέβαστοι

1 Like

Μα φραπέ έχουν στο τραπέζι και οι δύο!

χαμηλό το βλέπω το ποτήρι, κάτσε να βάλω τα γυαλιά μου

Φλωροφρέντο έχουν :pouting_cat:

1 Like

Κανείς δεν θα φτιάξει τόσο καλά το φραπέ όσο εσύ σπίτι σου. Φακτ. Τους κρίνω αθώους.

2 Likes

Συμφωνώ απόλυτα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι με το μηχανάκι δε λιώνει η ζάχαρη και καταλήγεις να την τρως.
εμένα πάντως για φραπέ μου μοιάζει. Είναι κατάμαυρος και ο αφρός λίγος για φρέντο.

Τη μέρα που βγήκε για πρώτη φορά από το κουτί της, σκόρπισε μεγάλη χαρά στο σπίτι

1 Like

Ο Άδωνις στο Άμπου Ντάμπι.

Ξέρει κανείς γιατί ο κύριος πίσω πιάνει τον πούτσο του μέσα στην εκκλησία;

Μήπως γουστάρει τον Άδωνι;

17 Likes

6 Likes

Χτες ακολούθησα τα βήματα του γέροντα παστίτσιου. Ειναι τρομερό το γεγονός οτι έβλεπες άτομα στο μονοπάτι που έψελναν και έλεγαν ο ενας στον αλλον χριστός ανέστη. Εξαιρώντας αυτά το μονοπάτι γαμάει

20 Likes

Στο μονοπάτι για το Στόμιο αναφέρεσαι ή κάνω λάθος;
(Ειδικά στην τρίτη φώτο νομίζω οτι αναγνωριζω κ το σημείο)

Οπως κ να χει, επικές εικόνες.

1 Like

Εκεί λέω ναι

2 Likes

Και είχα κάνει πρόσφατα αυτή τη διαδρομή (γέφυρα-Μονή), αγνοώντας φυσικά ότι είχε να κάνει με τον Παΐσιο (όχι ότι με ενδιέφερε δηλαδή).
Φοβερή διαδρομή για περίπατο, φοβερή φύση!

3 Likes

Κι εγώ με κάτι τέτοιες εικόνες στη φύση λέω ότι υπάρχει Θεός

1 Like

Εχθές έκανα κάτι που όχι μόνο δεν έχω ξανακάνει, αλλά δεν ήμουν καν σίγουρος ότι ήθελα για κάποιες μέρες να το κάνω. Ορειβασία, στο Σπαθί του Λασιθίου, της τρίτης μεγαλύτερης κορυφής της Κρήτης, με ύψος 2148μ.

Επτά ώρες διαδρομή ανέβασμα κατέβασμα. Η θέα από ψηλά ήταν εξωπραγματική, καθώς έβλεπες σε απόσταση πάρα πολλών χιλιομέτρων ως την κορυφή του Ψηλορείτη από τη μια πλευρά, το Λιβυκό από την άλλη, και το Ηράκλειο από την τρίτη, με πιάτο το οροπέδιο Λασιθίου.

Από την κορυφογραμμή

Όψη του Σπαθιού από πρόποδες

Από την κορυφή, το οροπέδιο, η πιο πλατειά και επίπεδη επιφάνεια στην Κρήτη

31 Likes

Καλή εβδομάδα με λίγες φωτό από πρόσφατη επίσκεψη στην “αρχόντισσα του Ιονίου”, την Κέρκυρα!

24 Likes