Συμφωνώ απόλυτα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι με το μηχανάκι δε λιώνει η ζάχαρη και καταλήγεις να την τρως.
εμένα πάντως για φραπέ μου μοιάζει. Είναι κατάμαυρος και ο αφρός λίγος για φρέντο.
Χτες ακολούθησα τα βήματα του γέροντα παστίτσιου. Ειναι τρομερό το γεγονός οτι έβλεπες άτομα στο μονοπάτι που έψελναν και έλεγαν ο ενας στον αλλον χριστός ανέστη. Εξαιρώντας αυτά το μονοπάτι γαμάει
Και είχα κάνει πρόσφατα αυτή τη διαδρομή (γέφυρα-Μονή), αγνοώντας φυσικά ότι είχε να κάνει με τον Παΐσιο (όχι ότι με ενδιέφερε δηλαδή).
Φοβερή διαδρομή για περίπατο, φοβερή φύση!
Εχθές έκανα κάτι που όχι μόνο δεν έχω ξανακάνει, αλλά δεν ήμουν καν σίγουρος ότι ήθελα για κάποιες μέρες να το κάνω. Ορειβασία, στο Σπαθί του Λασιθίου, της τρίτης μεγαλύτερης κορυφής της Κρήτης, με ύψος 2148μ.
Επτά ώρες διαδρομή ανέβασμα κατέβασμα. Η θέα από ψηλά ήταν εξωπραγματική, καθώς έβλεπες σε απόσταση πάρα πολλών χιλιομέτρων ως την κορυφή του Ψηλορείτη από τη μια πλευρά, το Λιβυκό από την άλλη, και το Ηράκλειο από την τρίτη, με πιάτο το οροπέδιο Λασιθίου.
Έχω πάει μόνο μία φορά Κέρκυρα, ως παιδί. Θυμάμαι λίγα, αλλά εντυπωσιακά. Εδώ και λίγα χρόνια σκέφτομαι ότι θέλω να ξαναπάω. Καλύτερη περίοδος πότε είναι λες; (σίγουρα όχι Πάσχα)