Φωτογραφίες

ψεκαστήρι μούρης evian-ή-ότι = ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ αγοράζουμε κάθε καλοκαίρι από φαρμακείο.-

1 Like

ζέστη μόνο σε παραλία, αν δεν είμαι σε παραλία ένα a/c να με χτυπάει απευθείας… οποιαδήποτε άλλη κατάσταση με κάνει να νιώθω άβολα

κλασσικός χειμωνάκιας

1 Like

χαλασανε και οι Κρητικοι… κανονικα δεν πρεπει να κοιτας τον ηλιο καταματα, και να κρυβεται ;

5 Likes

Από τους 30 και μετά δεν υπάρχει ζωή χωρίς AC

Χάζευα στο disney + αυτές τις μέρες τι ντοκιμαντέρ έχει και το μάτι μου έπεσε κατευθείαν σε όσα αφορούσαν την Ανταρκτική. Χαμήλωσα την θερμοκρασία στο aircοndition και χάζευα με τις ώρες.

3 Likes

Αν ξαναπάω Γερμανία στα κοντά, θα σου στείλω φωτό από την εταιρεία που οι τύποι είναι έτσι, με ανοιχτό παράθυρο

Τι είναι αυτό το μικρούλι, a/c και καλά;

Το ανοιχτό παράθυρο δεν είναι λάθος για μένα. Οι περισσότεροι λένε ότι άμα δεν έχεις τα πάντα κλειστά αυτό αναιρεί το ίδιο το a/c, αλλά εγώ έχω διαπιστώσει ότι αν έχεις ανοιχτό το a/c, ανοιχτή και την μπαλκονόπορτα αλλά κλειστό το πατζούρι, και δροσίζεται το δωμάτιο και αποφεύγεις αυτό που λέει ο Γιάννης, να ξεραίνει η ατμόσφαιρα μέσα.

2 Likes

Πείτε ό,τι θέλετε για το ερκον, δεν είμαι κι εγώ φαν και δεν μπορώ να κοιμηθώ πχ με ανοιχτό, αλλά το νερό? Το νερό? Χειμώνα καλοκαίρι από κατάψυξη ξερωγω. ;p Σε λίγο θα μας πείτε κ ότι δεν τρώτε παγωτά όλον τον χρόνο!

Αυτό με το παράθυρο είναι τέλειο για το μικροκλίμα που δημιουργείται, αλλά ό,τι χειρότερο για το κλίμα/περιβάλλον γενικά. :confused:

Γενικά από οικολογική διάθεση δε βλέπω και πολύ φως όταν πρόκειται για τη ζαχαρένια μας.

3 Likes

A/C μόνο μεσημέρι-απόγευμα στις μεγάλες ζέστες, ρυθμισμένο στο 26-27 χαμηλή ένταση ανεμιστήρα, και ο μόνιμος “καβγάς” με σύζυγο, που θέλει το a/c όλη μέρα φουλ (εγώ το κλείνω, αυτή το ανοίγει κ.ο.κ.). Τη νύχτα στα χειρότερα έναν ανεμιστήρα χαμηλά και είμαι οκ.
Νερό το καλοκαίρι 50-50 ζεστό με κρύο πια, γιατί όποτε έπινα φουλ παγωμένο μετά έκλεινε λαιμός καλοκαιριάτικα…

Πάντως, η υπερβολική χρήση κλιματιστικών στις πόλεις συνεισφέρει αρνητικά στο μικροκλίμα των πόλεων, τουλάχιστον + 2-3 βαθμούς.

Εννοείτε ότι παγωτά ΜΟΝΟ καλοκαίρι…

Να σταματήσουμε να πετάμε και με αεροπλάνα; :sunglasses:

2 Likes

Δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα εννοειται οτι η μπαλκονοπορτα το βραδυ ειναι 20% ανοιχτη (150% χωρις ερκον φυσικα) για να “αλλαζει” ο αερας λιγο.

Δεν ξερω γιατι θετεις ερωτηματα που δεν υπηρξαν ποτε, εκτος αν εγινες φιλοσοφος. Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιος ανθρωπος στον πλανητη, οποτε σε παρακαλουμε να μεινεις στο θεμα: κλιματιστικα και παγωμενο νερο.

Ον τοπικ (θεμα νηματος δλδ):
Η πρωτη, απλη:

Η δευτερη, χωρις ροκα:

Τελικη βερσιον:

Διδυμακι:

Καλλιτεχνικη:

18 Likes

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση, ε

3 Likes

Εχω δυο ζυμες ετοιμες και περιμενουν, αν ερθεις απο δω, τρως σε 20 λεπτα το αργοτερο.

2 Likes

Δυστυχώς μόλις έφαγα μπριάμ (γαμαει). Αναμένω βραδιά πίτσας με @pantelis79

3 Likes

:+1:

2 Likes

1 Like