ψεκαστήρι μούρης evian-ή-ότι = ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ αγοράζουμε κάθε καλοκαίρι από φαρμακείο.-
ζέστη μόνο σε παραλία, αν δεν είμαι σε παραλία ένα a/c να με χτυπάει απευθείας… οποιαδήποτε άλλη κατάσταση με κάνει να νιώθω άβολα
κλασσικός χειμωνάκιας
χαλασανε και οι Κρητικοι… κανονικα δεν πρεπει να κοιτας τον ηλιο καταματα, και να κρυβεται ;
Από τους 30 και μετά δεν υπάρχει ζωή χωρίς AC
Χάζευα στο disney + αυτές τις μέρες τι ντοκιμαντέρ έχει και το μάτι μου έπεσε κατευθείαν σε όσα αφορούσαν την Ανταρκτική. Χαμήλωσα την θερμοκρασία στο aircοndition και χάζευα με τις ώρες.
Αν ξαναπάω Γερμανία στα κοντά, θα σου στείλω φωτό από την εταιρεία που οι τύποι είναι έτσι, με ανοιχτό παράθυρο
Τι είναι αυτό το μικρούλι, a/c και καλά;
Το ανοιχτό παράθυρο δεν είναι λάθος για μένα. Οι περισσότεροι λένε ότι άμα δεν έχεις τα πάντα κλειστά αυτό αναιρεί το ίδιο το a/c, αλλά εγώ έχω διαπιστώσει ότι αν έχεις ανοιχτό το a/c, ανοιχτή και την μπαλκονόπορτα αλλά κλειστό το πατζούρι, και δροσίζεται το δωμάτιο και αποφεύγεις αυτό που λέει ο Γιάννης, να ξεραίνει η ατμόσφαιρα μέσα.
Πείτε ό,τι θέλετε για το ερκον, δεν είμαι κι εγώ φαν και δεν μπορώ να κοιμηθώ πχ με ανοιχτό, αλλά το νερό? Το νερό? Χειμώνα καλοκαίρι από κατάψυξη ξερωγω. ;p Σε λίγο θα μας πείτε κ ότι δεν τρώτε παγωτά όλον τον χρόνο!
Αυτό με το παράθυρο είναι τέλειο για το μικροκλίμα που δημιουργείται, αλλά ό,τι χειρότερο για το κλίμα/περιβάλλον γενικά.
Γενικά από οικολογική διάθεση δε βλέπω και πολύ φως όταν πρόκειται για τη ζαχαρένια μας.
A/C μόνο μεσημέρι-απόγευμα στις μεγάλες ζέστες, ρυθμισμένο στο 26-27 χαμηλή ένταση ανεμιστήρα, και ο μόνιμος “καβγάς” με σύζυγο, που θέλει το a/c όλη μέρα φουλ (εγώ το κλείνω, αυτή το ανοίγει κ.ο.κ.). Τη νύχτα στα χειρότερα έναν ανεμιστήρα χαμηλά και είμαι οκ.
Νερό το καλοκαίρι 50-50 ζεστό με κρύο πια, γιατί όποτε έπινα φουλ παγωμένο μετά έκλεινε λαιμός καλοκαιριάτικα…
Πάντως, η υπερβολική χρήση κλιματιστικών στις πόλεις συνεισφέρει αρνητικά στο μικροκλίμα των πόλεων, τουλάχιστον + 2-3 βαθμούς.
Εννοείτε ότι παγωτά ΜΟΝΟ καλοκαίρι…
Να σταματήσουμε να πετάμε και με αεροπλάνα;
Δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα εννοειται οτι η μπαλκονοπορτα το βραδυ ειναι 20% ανοιχτη (150% χωρις ερκον φυσικα) για να “αλλαζει” ο αερας λιγο.
Δεν ξερω γιατι θετεις ερωτηματα που δεν υπηρξαν ποτε, εκτος αν εγινες φιλοσοφος. Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιος ανθρωπος στον πλανητη, οποτε σε παρακαλουμε να μεινεις στο θεμα: κλιματιστικα και παγωμενο νερο.
Ον τοπικ (θεμα νηματος δλδ):
Η πρωτη, απλη:
Η δευτερη, χωρις ροκα:
Τελικη βερσιον:
Διδυμακι:
Καλλιτεχνικη:
Ευχαριστούμε για την πρόσκληση, ε
Εχω δυο ζυμες ετοιμες και περιμενουν, αν ερθεις απο δω, τρως σε 20 λεπτα το αργοτερο.