Λοιπόν, ένα ακόμα black metal thread το οποίο έλειπε απο το φόρουμ. Εδώ πέρα, λέμε για μπάντες και δίσκους, black metal που αντί να τους ακούμε στο καταχείμωνο και να μας παγώνει το αίμα, τους προτιμάμε για καλοκαίρι. Στην παραλία, στην βεράντα, στις καλοκαιρινές βόλτες στη φύση, την ώρα που ο κόσμος καίγεται στους 40 βαθμούς και τα τζιτζίκια (μια ακόμα black metal ορχήστρα) οργιάζουν στο background. Μερικά τρανταχτά παραδείγματα είναι μπάντες, όπως Leviathan, Wolves In the Throne Room, Darkthrone, Thorns κτλ.
Εμένα θα με συγχωρέσεις norda αλλά απ’αυτούς προτιμώ περισσότερο το πρώτο τους.
Οντόπι έχω μείνει ακόμα στους δροσερούς Stagnant Waters αλλά θα προτείνω και τους πατρινούς Fullmoon Bongzai κυρίως λόγο του φρέσκου πειραματικού ήχου τους:
Ελα της [U]γενιας[/U] σου ειναι αυτα. ;p Αν και ψηνω και κασκαδιαν μπλακμεταλ για βραδινες ποταρες στην αμμουδια με ομπρελιτσες και μπιτια για αφτερ. Αυτο το νεο Σαντακα θα φορεθει πολυ το καλοκαιρι.
Αν και γενικα δεν ειμαι του χωρου οι alcest & οι agalloch ειναι μπαντες παραλιας. Επίσης περισυ στο καμπινγκ της αμοργου κατι σαπια πρωινα επαιζε καφριλες που δεν αναγνωριζα. (και στη συνεχεια nightwish και μετα μπιτακια)