Σε γαμάω μες τη μπόρα, πάστα Φλώρα

Kai το ρωτας Αριστοτελη ??? Μα και βεβαια.

Κακό σημάδι αυτό. Αριστοτέλη με φώναζαν όλοι οι μεγάλοι έρωτες μου

Και γω τι ειμαι ρε λουγκρα ??? Γιατι δεν το ομολογεις οτι ειμαι ο ερωτας σου ο αγιατρευτος ?

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος? κι εσύ μιλάς για κάτι πράγματα μικρά?
Καρδιά μου όλα επιτρέπονται την νύχτα? και οι ευθύνες είναι λόγια περιττά?

Έρωτά μου, έρωτά μου, έρωτά μου? μόνο εσύ με κυβερνάς?
Είσαι ?συ το κάτι άλλο στην καρδιά μου?

Λεβεντόπαιδό Αρίστω, μπες στο μαγαζί και κλείσ? το?

[size=1]Έχω μεγάλη γκάμα σε καλές τιμές? [/size]

Αν υποψιαστώ ότι με απατάς και με τον Αριστοτέλη θα πεθάνω…Και το κρίμα στο λαιμό σου!!! 8O 8O 8O

Αν υποψιαστώ ότι με απατάς και με τον Αριστοτέλη θα πεθάνω…Και το κρίμα στο λαιμό σου!!! 8O 8O 8O[/quote]

Κι εσύ Αριστοτέλη;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αφού,μεταξύ μας όμως αυτό,είσαι ο κρυφός μου έρωτας!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[size=1]
Κάποιος θα με σκοτώσει μετά :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: [/size]

Α , επειδη συχαινομαι τα αιματα … πολυ απλα μωρο μου δες αν ερχομαι απο την γωνια … εχε μαζι σου και μια κουτα τσιγαρα γιατι μαλλον θα περιμενεις πολυ. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Α , επειδη συχαινομαι τα αιματα … πολυ απλα μωρο μου δες αν ερχομαι απο την γωνια … εχε μαζι σου και μια κουτα τσιγαρα γιατι μαλλον θα περιμενεις πολυ. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote]

Ρε παιδάκια δεν μου φέρνετε κι εμένα μια κούτα craven

Εσενα θα σου φερουμε ενα βιντεο … ετσι για να γουσταρεις … χαχαχα

Εσενα θα σου φερουμε ενα βιντεο … ετσι για να γουσταρεις … χαχαχα[/quote]

Έχω προγενέστερο βίντεο αποκλειστικά για την πάρτη σου…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Για συνεχισε …

Με την κοπέλα που κάτι παιζόταν τον τελευταίο καιρό δε βλέπω να έχουμε θετική εξέλιξη. Η πίττα έρχεται…
Το Σάββατο δίνω Γερμανικά…
Έχω να κάνω μία εργασία για τη σχολή και δεν έχω ιδέα περί του θέματος…
Είναι και 5-6 κριτικές για το site που έχω καθυστερήσει…
Όπως λέει και ο Τζίμης: ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ! ! !

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Για συνεχισε …[/quote]

Στο οποίο πρωταγωνιστής είναι o Γκουσγκούνης, να υποδύεται τον Angel in Black…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Και η συμπρωταγωνιστρια ποια ειναι; :roll: :roll: :roll:

[quote=“ILLUSION”]

Και η συμπρωταγωνιστρια ποια ειναι; :roll: :roll: :roll:[/quote]

Αγάπη τόσο ο Γκουσγκούνης, όσο και ο ήρωας που υποδύεται, ποτέ δεν χρησιμοποιούν ενικό αριθμό…

Αυτο να το παρω σαν προειδοποιηση ; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[quote=“ILLUSION”]

Αυτο να το παρω σαν προειδοποιηση ; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Ως χιούμορ και τίποτε άλλο…

Ως χιούμορ και μόνο θα μπορούσα να το πάρω έτσι κι αλλιώς… :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Βλέπω πως στην ζωή σου όλα κυλάνε ρολόι…Τυχερούλη :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Μην αγχώνεσαι…υπάρχουν πάντα και χειρότερα :roll: