Καλά προφανώς υπάρχουν και χειρότερα. Δεν τα έχω βάψει και μαύρα πάντως. Shit Happens, τι να κάνουμε; Καλοκαίρι έρχεται οπότε ας σκεφτούμε αισιόδοξα 8) !
Αν κρίνω από το avatar σου πρέπει να σου αρέσουν οι Μοντι Παιθον οπότε δεν βλέπω τον λόγω να μην σκεύτεσαι αισιόδοξα…
"Always look at the bright side of life,
Always look ta the bright side of death

Αν κρίνω από το avatar σου πρέπει να σου αρέσουν οι Μοντι Παιθον οπότε δεν βλέπω τον λόγω να μην σκεύτεσαι αισιόδοξα…
"Always look at the bright side of life,
Always look ta the bright side of death
:D[/quote]
Σωστός
!! Άλλωστε μέχρι πρόσφατα ως υπογραφή είχα το συγκεκριμένο στίχο!! Και τον άλλαξα όχι γιατι δεν τον πιστεύω πλέον, αλλά απλά γιατί ήθελα να βάλω κάτι καινούργιο!!
kamia esiodo3ia!
Ας μην μιλήσω εγώ για αισιοδοξία!Μέχρι 25 Ιούλη θα κάθομαι Αθήνα συντροφιά με τους μιγαδικούς!
Μπορείται όλοι να γίνετε αισιόδοξοι…
Εγώ δεν θα φύγω ούτε μια μέρα από την Αθήνα
Καημένε Τέλη…
Κουράγιο!Εγώ ευτυχώς θα φύγω να αποτοξινωθώ απ’το διάβασμα και μετά η τελική ευθεία και μετά freedom!!
Όμως τώρα θα πρέπει να ζηλέψετε λίγο…
Φεύγω, πάω ΤEXAS ν ακούσω τρελές ποζεριες
Αυτο ειναι ευτυχια το καλοκαιρι, πιστεψε με… Που ολοι παιρνουν τα μπογαλακια τους και φευγουν και καθε χρονο μενω να φυλαω την Πολη… :roll:
ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ…Στο μυαλό μας είναι όλα,Καλημερα΄σε όλους ,με τρέλλα και κορδέλα βυσσινιά στα μαλλιά…χωρίς μυαλά… :lol: :lol: :lol:
Φοράς κορδέλα βυσσινιά;;; Μή μου πείς ότι έχεις και τα βλέφαρα ζωγραφιστά!!!
Θα πεθάαααααααανωωωωωω με σένα ρε RAINBOW!!!
και τωρα που ήρθε το καλοκαιράκι ,και ο ήλιος λάμπει στον ουρανό ,να δεις τι παθαίνω :lol: :twisted: :lol:
Γιατί ρωτάς…Δε θυμάσε ,όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο ,και καθόσουνα στο διπλανό θρανίο, τι μου λεγες ,οταν μου έδινες το βιβλίο… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:άσε στης γειτονιάς το διπλανό παγκάκι…,που έπαιζα πάντα σα μικρό παιδάκι και έκλεβα της γιαγιάς μου τη βυσσινάδα ,και τώρα που πέθανε πίνω της ΕΨΑ , χτύπσα κλπ…κλπ/…χα…χα…χα σταμάτήστε γιατί τώρα θα αναρωτιέμαι και γώ τι πίνω,εκτός από το μπλέ,ροζ,μωβ χαπάκι…χο…χο
Τουλάχιστον η ζωή σου έχει χρώμα… 
Άσχετο, το βυσσινί είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα, ιδίως οι αποχρώσεις του κατά τη δύση του ηλίου…
Καλημέρα,καλημέρα…Σήμερα είναι μια ωραία μέρα με καλές προοπτικές…Μακάρι να συνεχίσει έτσι

Καλημέρα και από εμένα… σημερά είναι ωραία μέρα γιατί:
-
Είναι Παρασκευή και έχει ΣΟΥΚΟΥ στη συνέχεια
-
Δεν έχει πολύ δουλειά στο γραφείο
-
Μετά τη δουλειά πάω για ηχογράφηση
-
Αύριο φεύγω με τη γυναίκα για διήμερο!!!

Τουλάχιστον η ζωή σου έχει χρώμα… 
Άσχετο, το βυσσινί είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα, ιδίως οι αποχρώσεις του κατά τη δύση του ηλίου…[/quote]
Na ναι καλά ο doctor…doctor…please
στo Ελλάντα νομίζω το λέtε αυτό το χρώμα Deep Purple…Και μεταλλού και death-άρα…οοοοοο God…Ο άπόλυτος συνδιασμός/…
Dr.P καλωσήρθες…Εγω σαν καλημερίζω…Κλείνω και το φώς που μ` ενοιχλεί,το πρωί…ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ…

Kalimera! kai gia mena einai super simera!
Apo to proi olo kala nea akouo kai aurio feugoume me tin mpanta gia sk voreia euvoia!!!
Epitelous arxizoun ta taxidakia kai fetos!!!
Καλή αρχή στα ταξίδια βρε…να ξερες πόσο σε ζηλεύω!!!
Και προσοχή στην ξυδοποσία, εσύ ειδικά

Τα- ξίδια, ξενύχτι, μπανάκι και φραπέ στην παραλία κατά το απόγευμα που θα ξυπνήσουμε (γιατί δεν μπορώ το πρωινό ξύπνημα, μαμά
)… Ωραία πράγματα!!! 8)
Καλή αρχή στα ταξίδια βρε…να ξερες πόσο σε ζηλεύω!!!
Και προσοχή στην ξυδοποσία, εσύ ειδικά
:P[/quote]
Prosexo , prosexo…Exo etoimasei idi dio kafasia mpiritses gia na drosizomaste…
Auto eleipe na min prosexo…