Σε γαμάω μες τη μπόρα, πάστα Φλώρα

Μα προτειμάει τη ξενέρα, από το Normal…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Επίτηδες το κάνει… :lol: :lol:

Καλημέρα, καλημέρα!!!

Είμαι αποφασισμένη σήμερα να είναι μια υπέροχη μέρα! Το έχω ζητήσει από το σύμπαν κι απ’όλα τα καλά νεραϊδάκια που κυκλοφορούν σ’αυτόν τον κόσμο και νομίζω πως θα μου κάνουν την χάρη! :lol: :lol: :lol:

( Ράνια να με υποστηρίξεις γιατί θ’αρχίσουν να με κοροϊδεύουν!)

Εύχομαι σε όλους αντιστοίχως μια υπέροχη υπέροχη μέρα!

To ιδιο θα ελεγα κι εγω για την σημερινη μου μερα!
Με εχει κατακλυσει η θετικη ενεργεια…!!!
Νιωθω οτι φτανω ολο και πιο κοντα στα ονειρα μου…!!!

… Και τα όνειρά μας όλο και πλησιάζουν εμάς… Είμαι σίγουρη πια ότι σε λίγο τα ζούμε!

Πραγματικα μια υπεροχη μερα η σημερινη…αφου καταφερα να κλεισω ολες τις εκκρεμοτητες στην δουλεια και απο εβδομαδα φευγουν τα πληθη με αδεια και θα ειμαι μονη, αραχτη με καφεδακι και θα πεσει πολυ τεμπελια… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:smiley: :smiley:

Γιατί το κάνεις αυτό;;; :x :x :x :x :x :x Χαλάς όλη την εικόνα… :([/quote]

Eιναι παραστατικοτατη ομως, δεν μπορεις να πεις!

Καλημερα!!!Ο θεος να την κανει δηλαδη,αλλα οkeik.
Tinkerbell δυστυχως η θετικη σου ενεργεια δεν με διαπερασε! :frowning:
:stuck_out_tongue:

8a se ipostiri3o kalo mou… ke epidi exei vgei mia fimi pos ime fragkofonias, 8a to kano ke afilokerdos.

btw i mera kali ine… vrika epitelous tis mpires pou epsaxna ke 8a liosoume pali simera… :lol:

Eiσαστε ολες πολυ gay , εκτος απο την Soul_Thorn !!!

:smiley:
Οχι να το παινευτω,αλλα ειμαι και πολυ straight-αρα! 8)
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μια χαρά μέρα! Καλός καιρός, από το απόγευμα αραλίκι, τί άλλο; :smiley: :smiley:

Τί μπύρες;;

pera apo tis klasikes pou ine monimos sto spiti [ke den enow tin amstel]:

panlaner
lowenbray
la trappe
dorelei
nertog jam

Χμ… δεν τις ξέρω … :roll: :lol: :lol: :lol:
Πίνω guinness, kilkenny, kronenbourg, pilsner urquell (σιγά την μπύρα, νεράκι είναι…) και τις πράσινες. Ό, τι να’ ναι, αρκεί να γλυκίζει…

Tη καλημέρα μου μιας που θα ξημερώσουμε απόψε , στο Μικρολίμανο, μέχρι να δούμε το sunrise…
Οποιος γουσταρίζει να `ρθεί να καεί ,στον ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΟΡΥΜΑΓΔΟ των κλασσικών ήχων ροκ και μέταλ διασκευών, της κορυφαίας καλοδουλεμένης μπάντας του Λεκοανοπεδίου των Delivers of Rock,στο Wild Thing Μικρολίμανο…(από Deep Purple,Whitesnake, έως Priest Metallica,Motorhead,Sabbath…και άλλα πολλά…
Το μαγαζί κλείνει 5 χρόνια , και απλά θα πέσουν κορμιά…
Κάποιοες- κάποιοι από το φόρουμ εδώ , θα παρεβρίσκονται , μπροστά στη ΖΩΝΗ ΡΙΨΕΩΝ & ΠΥΡΟΣ…
11+15 θα είμαι μπροστά με μπλουζάκι Judas Priest.What else???
War & death on two legs…
NO REMORSE ,NO REGREAT…

επιτελους αρχιζω και ξυπναω τωρα που βγήκε το φεγγαρι… καλημερα σε ολους. πιστευετε στο “ματιασμα”? χθες καποια στιγμή εχασα το φως μου. ενας 24ωρος πανικος στον εγκεφαλο μου. ξυπνουσα συνεχεια στον υπνο μου, αφορητος πονοκεφαλος. δεν μπορουσα να δω μπροστα μου, τα ματια μου ήταν μονιμως δακρυσμενα, ήταν ανυποφορο. καλεσα τους “γιατρους” μου, με εκαναν καλα. το περιεργο ειναι πως αυτο συμβαίνει οταν εχω μια συγκεκριμενη συζητηση με ενα συγκεκριμενο ατομο, με ενα συγκεκριμενο παθος στην εκφραση των λογων του. θα με πεθανει. ήταν μια περιεργη ιστορια, που επρεπε να ειπωθει γιατι θελω οι καλες μου φιλες να με βοηθησουν… Αντρεούλη μου τι λες? :lol: :lol: :lol: :lol:
σήμερα θα ειναι υπεροχη βραδια. ήδη εχω ξεκινησει και βλεπω βιντεο Steelheart, που σημαινει αν μη τι αλλο οτι θα βγω απο το σπιτι με τρελα κεφια… :wink: θέλω να προκαλέσω το πεπρωμένο μου. θέλω να γαργαλήσω το κισμετ μου. πρέπει να συμβουν τα ανεξήγητα αποψε. θα φυγω μακρια απο τα δεδομενα. με φοβιζουν τα προαισθηματα μου. ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ…και πολλα ακομα…PASSION RULES THE GAME…SO IF YOU WANT IT COME AND GET IT… συνεχιζω… αυριο… να ζήσουν οι καλοκαιρινες νυχτες και το ατημελητο μελλον που μας αφηνει με τα στοματα ανοιχτα… και κατι απο το star channel, που επιασε το αυτι μου την ωρα που χαζευα τον χωρο…ο χειροτερος σου εχθρος ειναι ο φιλος που πρόδωσες… λεει και κατι ποιοτικο, ευνοητο μεν, καμια φορα, αυτο το τρας καναλι…
κλείνω με το Still Loving You που εχω ως μουσικη βιντεουποκρουση στο λαπτοπ. τα τελεια καλοκαιρια με τους πρωτους ερωτες, στην Μονεμβασια, στην αρχη των μεταλλικων μου χρονων… τοτε που ολα ήταν πολυ πιο ανετα, πιο αθωα… ακομα και το ονειρο μου εγινε ψευδαίσθηση…
Colorado Bulldog… γιατι κακο σκυλι, ψοφο δεν εχει…
take care, stay tuned, love y’all (some and most of you), holla back soon…

Tis latreuo tis kiriakes. An ke me 3ipnisane noris gia agkarodoulies me to ama3i [to opio simenei pos den prolava tin ierotelestia tou proinou kafe mou] girizontas pira tis efimerides mou, ka8isa sto trapezi ke arxisa na diavazo. Mono i pipa mou elipe… telos panton.
Otan teliosa me to diavasma eftia3a kapelakia me ta fila tis efimeridas.
Apo aurio arxizoun ta vapsimata. Auto den ine spiti. To giofiri tis Artas exei katantisei… :roll:

Pros to paron 3ekourazome, perimenontas na perasei i ora gia ton teliko.

Κακή…ψυχρή…κι ανάποδη η σημερινή μέρα… :evil: :evil: :evil:

Ιt’s a beautiful day!!! Το ίδιο εύχομαι και δι υμάς!! :smiley: :smiley: :smiley:

Μπα…που τετοια τυχη… :cry: :cry: :cry: