Δεν τελείωσε η μέρα, καλή μου! Και μη μου πεις ότι η καλή μερα από το πρωί φαίνεται… Μάλλον αυτό δεν ισχύει και τόσο…
Πλέον ισχύει “η καλή μέρα από το απόγευμα και μετά φαίνεται”…

E, ναι!!! Μη σου πω ‘’ η καλή μέρα το βράδυ φαίνεται’’…

ok… kales meres den tis leme autes…
3ipnao to proi,isa isa pou pino enan kafe ke meta arxizo ta vapsimata. Exo ke ipsofovia, ara katalavenete to gelio pano stin skala.
Simera mou eskase ke mia porta sto kefali [akoma na katalavo pos vgike apo tous mentesedes]. To karoumpalo [san kerato] sto koutelo to sosame, istera apo ena 2euro pou tou evala pano. Ala zalistika ke stamatisa. Auto simenei pos exo perisoteri doulia aurio… po po… idi kourastika.
:lol:
Καλημέεεεεερα!!! Πάααλι ξύπνησα από τα χαράματα, λες και θα μοίραζα το γάλα, αλλά δε με νοιάζει. Έχω τρελή όρεξη για δουλειές και μάλιστα σκέφτηκα να κάνω και κάτι αλλαγές στο δωμάτιο. Συμπάσχω μαζί σου deathbitch, καθώς ξέρω πόσο μεγάλο μανίκι είναι να κάνεις τα δύσκολα μόνη σου… Να προσέχεις μη χτυπήσεις!! Καλά βαψίματα!!

na 'sai kala…
ala mipos ise ligo gantema?
giati pali xtipisa [apo tin ali pleura tou koutelou]… les, na vgazo kerata?
xm… kati ixa katalavei, ala den imoun sigouri…
:lol:
Εσύ είσαι άγαρμπο πλάσμα, τί φταίω εγώ;; :lol: :lol: :lol:
Μήπως αδυνατίζεις; Λένε ότι ο εγκέφαλος αργεί να καταλάβει τις αλλαγές στο σώμα, γι’ αυτό στουμπάμε, που λέει και η γιαγιά μου. Εγώ όλο μελανιές είμαι! Όχι δεν είναι από άλλο λόγο- όχι ακόμη δηλαδή, γιατί σε λίγες μέρες
… :lol: :lol: :lol:
Καλημερα…καλημερα…καλημερα :lol: :lol: :lol:
Ωραια ξεκινησε η σημερινη μερα αν και εχει λιγο ζεστη…και μακαρι να συνεχιστει το ιδιο ομορφα και χαλαρα…

Αντε Rock_Sugar σε λιγες μερες…ποιος σε πιανει. Θα παρεις το αιμα σου πισω

καλημέρα σας…
επιτέλους ξεκουράστηκα λίγο… αλλά ξαναμπαίινουμε με τα μούτρα πάλι…
Ghosts and lost explorers
Fate with all her daughters
Saints and hopeless sinners
Wise men in their winters
Know
Welcome to the show
Welcome to the show…
Καλημερούδια!!!
Thank God it’s Friday!!!
(Να’ τανε και payday…
)
ELa more… ego pou ime mesa stin xari…?
Simera ixame dio traumatismous. Afisame to kefali ke piasame ta xeria… etsi gia alagi… ante na teliosoume me tis doulies, giati me vlepo pali me tis pateritses, ke den teriazoun ke me ta rouxa mou… :lol:
Όχι δεν είναι από άλλο λόγο- όχι ακόμη δηλαδή, γιατί σε λίγες μέρες
![]()
… :lol: :lol: :lol:
Exm… to edi3e x8es to vradi.
Opos leei ke to tragoudi [tragoudi den ine?]: ‘nea, omorfi ke atixis…’
:roll: :lol:
Γιατί δε ζητάς βοήθεια από κάποιο καλό παιδί;;;
Ξέρεις, δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνες μας. Σαφώς είμαστε πιο ικανές από τους άντρες, αλλά άσε να κουραστούν κι εκείνοι λίγο… Καλή συνέχεια με παρέα θα ευχηθώ (όοοοχι δεν είμαι γκαντέμα, ίσα ίσα…)

Ωραία, νέα κι ατυχής, λες εσύ; Σ’όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε, λέω εγώ…

Καλημερα…Σημερα ειναι σιγουρα μια καλη μερα για μενα καθως,εκτος του οτι εχω γενεθλια(κλεινω τα 19…μεγαλωνουμε σιγα σιγα…!!
),ξεκιναει και το πρωτο σκελος των διακοπων μου.Αντε τα λεμε σε καμια 10αρια μερες guys and girls,καλα να περνατε και να μην τσακωνεστε 
Χρονια σου πολλα Therion!!!Kαλα να περασεις!
Goodmorning guys! 
8O 8O 8O
toso mikros eisai re??
wow…
tespa, xronia polla. siderokefalos! 
skata mera! Molis epleina ta piata se 3eno spiti!!! (sto opoio katoikw ta teleutaia xronia :? ) opws kai na 'xei den einai diko mou.-
ektos ki an mou to grapsoun…
Καλημέρα!!! Ξύπνησα επιτέλους! :lol: :lol: :lol: :lol: What a night!!
Χρόνια πολλά, Τherion!!!
Να είσαι πάντα υγιής και τυχερός! Α, και… καλά μυαλά!!
Have fun!!
Οι ‘‘τσακωμοί’’ είναι καλοί, βρε… ξυπνάει την τίγρη μέσα μας… :lol: :lol:
Καλημέρα κορούλα μου!! Χαίρομαι που κάνεις δουλίτσες…
Να σου πω ένα μυστικό; Όσο πιο συχνά βοηθάς, τόσο πιο καλά για τον κουμπαρά σου…

auth einai h malakia mana! O koumparas gemizei mono an valw ena xeraki (ena xeraki pou kanenas den pairnei pote eidhsh… :twisted: )
what a night, huh?
you shook me all night long…
tra la la…
agggou! oua!
eimai mikrh egw den 3erw akoma… :twisted: :twisted:
Μικρούλι!!

Παίρνουν είδηση, μη νομίζεις… 
Δεν είχε AC/DC το party χτες… Αλλά το feeling ήταν όπως στο τραγούδι…

mwre, sigoura pairnoun eidhsh, alla poios na koita3ei ti poaidi me to fwtostefano…
Eσύ είσαι αυτό το παιδί;;;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: