[quote=“tinkerbell”]
Μπαίνεις άραγε???..[/quote]
Η καλίμπρα κάνει θαύματα…
[quote=“tinkerbell”]
Μπαίνεις άραγε???..[/quote]
Η καλίμπρα κάνει θαύματα…
Θα θες συχνά ευθυγράμμιση!
Αμα αλλάξω γέφυρα και κρεμαγιέρα δεν θα έχω πρόβλημα…
Αμα αλλάξω γέφυρα και κρεμαγιέρα δεν θα έχω πρόβλημα…[/quote]
Μην μου αρχίζεις τα κινέζικα τώρα νεαρέ μου για να με μπερδέψεις!
Αυτο το νεαρε μου μου θυμισε μια καθηγητρια μου που ακομη και τους υπολοιπους καθηγητες ετσι τους λεει
epeidi me vlepw na doulevw mexri ta ximerwmata simera, gia na min to xehasw pio meta pou tha eimai kai ptwma…
…kalimera se olous, na perasete kala!!!
Kalimera…
Ti kali…SKATA!
Proi proi emeina apo venzini kai kouvalaga tin mixani mexri na vro venzinadiko, kai argisa kai sti douleia…
Den gamietai omos…To vradi exei LIVE!!!
Cheers!
Καλημέρα!
Τι καλή? γαμά τη.
Το torturegarden είναι σήμερα? επιτέλους!!! 8)
Άντε, πάω να την πέσω τώρα για να στρώσω επιδερμίδα για το βράδυ?
Αν και το καλημερα δεν κολλαει γιατι ειναι απογευμα, επειδη ο εγκεφαλος μου τωρα ξυπνησε βασικα… καλησπερες σε ολους σας λοιπον!!!
Παλι οφφ τοπικ ειμαι
Kalimera!!!
Kana Depon kaneis gia ponokefalo???
Ρε παιδιά, ήθελα να σας πως καλημέρα το πρωί που γύρισα σπίτι [09:00], απ? το TG αλλά άλλαξα, ξεβάφτηκα [με μεγάλο κόπο], κατέβασα το μαλλί [με ακόμα πιο μεγάλο] και έφυγα σούμπιτη.
Ε, την χρωστάω?
:lol:
Άλλη μια γαμωμέρα? φυσάει? βρέχει? κάνει κρύο. Θέρμανση δεν έχουμε!
Παραλίγο να μου σκάσει το γκαζάκι στην μούρη? έχω βγάλει ένα κωλόσπυρο? το αυτοκίνητό μου πάει για απόσυρση [δεν θα ?χω αυτοκίνητο] και το χειρότερο: κόπηκε το όνειρο στην μέση και δεν κατάφερα [για άλλη μια φορά]να μάθω ποιος ήταν ο αρχηγός των βρικολάκων! Fuck!
Άντε, καλημέρα σας!!!
Καλημέρα (…μη χέσω…)! :x
Ωραίο πράγμα να σηκώνεσαι και να μην έχεις ούτε μία σταγόνα νερό να ρίξεις στο πρόσωπό σου!! Και ήρθα στη δουλειά με τσαντούλα, οδοντόβουρτσα και ζελέ!! Άι στο διάολο…πρωινιάτικα!! :evil: :evil: :evil:
…καλημέρες βρε… :roll:
KALISPERA…(akoma ki edo eimai off topic)…einai 20:00 i ora,eixa mia kourastiki mera,exo koimithei mono 4 ores to proigoumeno vrady,exo na kano douleia,kanei poly kryo…den einai yperoxa?aaaaaaaxxxxxx,anypomono na ksimerosei to avrio! exo tin entyposi pos oso asxima ki an erthoun ta pragmata avrio, pali panemorfa tha einai!!! makari na koimomoun kiolas giati tis dyo teleftaies evdomades, exo ksexasei ti tha pei ypnos!!! alla kai pali einai ola toso yperoxa! yiououououpiiiiii…
ante kalimera se osous me diavasoun avrio to proi, kalinyxta se osous me diavazoun tora! sas agapo olous…hahahaha(maria aliferi)
Καλημε΄ρες~ Ειναι 3 και έχω κατεβάσε μισό μπουκάλι και έιμαι τύφλα!
ζήτω το ροκινγ οεοεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
σεξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ καιδφβα βιααααααααααααααααααααααααα!
ΟΕ ΟΕ ΟΕΟ
Kalimera se olous kai se oles…
Me exei piasei i sparila mou autes tis meres, kai exw orexi gia vlakeies (ws sinithws…). Loipon mou exei ftiaxei to kefi apo kati pou den mporw na sas to pw akoma, alla tha to deite poli sintoma. Teli, Powerslave, Unholy, Slekka, Kourou etoimastite gia megalo shock!!!
Kali sas imera se olous kai se oles, kali douleia osoi doulevete, kales tempelies se osous kathontai…
xa…x.a…x.a.x…ax…a.x… sou eplinje ta dontakia i proistameni sou spiro???/
:lol:
Ναι η γλυκούλα μου!!! :oops: :lol:
Τι απειλές είναι αυτές που εκτοξεύεις παραπάνω?? Δεν μ’αρέσουν εμένα αυτά!! Ξεκαθάρισε τη θέση σου καθίκι!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Σπύρο την κόλλισες και αυτή? Ντάξει εγώ το έχω βρεί… θα έρθουν οι Journey LOOOOOOOOOOOOL
Άντε θα πω κι εγώ μια καλημέρα? [αν και μεσημέρι, αλλά μαγείρευα και δεν μπόρεσα να μπω νωρίτερα].