3.29 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!! Πάω γιατί αύριο δίνω μάθημα και εργαστήριο κι έχω ξύπνημα από τις 7 παρά!
PS.ΑΑΑΧ! Άχτι το είχα αυτό το thread! Ποτέ δεν μπορούσα στην Αθήνα να κάνω ένα τέτοιο post της προκοπής με τους δικούς μου να κοιμούνται!!
3.29 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!! Πάω γιατί αύριο δίνω μάθημα και εργαστήριο κι έχω ξύπνημα από τις 7 παρά!
PS.ΑΑΑΧ! Άχτι το είχα αυτό το thread! Ποτέ δεν μπορούσα στην Αθήνα να κάνω ένα τέτοιο post της προκοπής με τους δικούς μου να κοιμούνται!!
Kalimera!!!
Telika ta katafera na ertho gia douleia xoris alisides…elpizo na katafero na figo kai etsi omos…
Καλημερα!! Δεν λεω ωραια που καθομαι στο σπιτακι μου, με την μουσικουλα μου και την κιθαριτσα μου αλλα εχω αρχισει να βαριεμαι… :roll:
Καλημέρες! Μόλις ξύπνισα… και δέν πήγα φυσιικότατα να δώσω το κωλομάθημα!
Γαλήνη & Ηρεμία!
Καλημερα!!!Ειναι 23.45 αλλα τωρα με τα σχολεια κλειστα δεν εχει νοημα τι ωρα και τι μερα ειναι 8)
Συμφωνω!!! Γι αυτο ειμαι κι εδω!
03:58 Καλημέρες! Μόλις ξύπνισα απο 10ωρο ύπνο (Ναι ναι απο τις 19:00 το απόγευμα)
em, mikre mou, auta kanoun oi kataxriseis!!! Kali sas imera, elpizw to xioni na kanei tin imera sas pio euxairisti!!!
Καλημερα σε ολους, παντως στη κυριολεξια η μερα ειναι ασπρη, τουχαλιστον απο οπτικης αποψεως.
aspri mera xexaspri…
Καλημέρα, καλημέρα!
Κάθομαι στο σπιτάκι μου, βλέπω τα χιονισμένα δέντρα έξω απ’το παράθυρό μου και πίνω ένα ζεστό τσαγάκι! Τι όμορφα που φαίνονται όλα όταν είναι χιονισμένα!
Αν δεν είχα πάρει και δουλειά για το σπίτι θα ήταν τέλεια! Τέλος πάντων, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!
Άντε βρε, ξυπνήστε να τα πούμε λιγάκι!
Kalimera!!!
Distixos katafera na ertho gia douleia…
Να ένας normal άνθρωπος
Και ξανά καλημέρες! Μετα την τελευταία καταχώρηση στο thread και αφου χτύπισα κατι ελαφρά απο το ψυγείο… ξανασάπισα για 9 ώρες! Κάνω πρωταθλητισμό στον ύπνο!
Τσακίζω το πλούσιο και θρεπτικό μου πρωινό, στο cdοφωνο παίζει το τελευταίο της Λ. Γιαγκούση και όμορφος κόσμος το πρωί λολ! Πωπω αυτή η Σίσσυ σας βάζει όλες κάτω!
Χρόνια πολλά στους Γρηγόριδες και τις Μαργαρίτες!
ΥΓ. Sirjim λές να ήταν μπόμπα το κοτόπουλο το μεσημέρι?
afou to eixes voutixei mesa sto Jack Daniels vre athlie!!!
Κοτόπουλο με μπύρα έχω ξανακούσει. Αλλά κοτόπουλο με Jack? Θανασάκη παρεκτρέπεσαι χρυσό μου!
[quote=“Sirjim”]
afou to eixes voutixei mesa sto Jack Daniels vre athlie!!![/quote]
Κοίτα ένα δίκιο το έχεις…
Νάνσυ, σε προκαλώ να με βάλεις στον ίδιο δρόμο… (LOOOOOL)
Den parektrepete o anthropos… swstos poseras ginetai me ton kairo!!!
ole!! ole!! ole!!!
xa.x.a.x.a…x.a.x.a.x.a.xa
Με μέντορες τους πανμέγιστους telisvas & Sirjim
Μπαίνεις άραγε???..