Σε γαμάω μες τη μπόρα, πάστα Φλώρα

Θα στο αποκαλύψω πάραυτα, για να μην σε κρατάω άλλο σε αγωνία:

Τα φρένα σου σε σταμάτησαν, γερομπισμπίκι!!! :lol: :lol: :lol:

Ξεκόλλα ρε και μη λες τέτοιες ιστορίες, γιατί θ’αρχίσουν όλοι οι “μεταφυσικολόγοι” και οι “κυνηγοί φαντασμάτων” (και πίστεψέ με υπάρχουν μπόλικοι εδωμέσα) να φοβερίζουν τα παιδάκια του forum και θα μείνουμε εγώ κι εσύ στο τέλος!!! :lol: :lol:

Α…και για να είμαι on topic … καλημέρεεεες!!! :wink:[/quote]

ti na sou pw re Spirako… anyway…
Kalisperes…[/quote]

Καλησπέρα (off topic λιγάκι…)

Είμαι μία απ’αυτές που πιστεύουν απόλυτα σε τέτοιου είδους “περίεργα” φαινόμενα κι ας λέει ο Σπύρος. Κάποιος σε προσέχει…[/quote]

Καλημέρα μας!

Έτσι όπως είμαστε, όπως λέιε και ενας γνωστός, Ένας δεν φτάνει πια για να μας προσέχει, 12 χρειάζονται πια !! ΧΑ…ΧΑ…Χ.Α…

Ξεκόλλα ρε και μη λες τέτοιες ιστορίες, γιατί θ’αρχίσουν όλοι οι “μεταφυσικολόγοι” και οι “κυνηγοί φαντασμάτων” (και πίστεψέ με υπάρχουν μπόλικοι εδωμέσα)[/quote]

Μιας και είμαι και εγώ μία από αυτούς?
Θα συμφωνήσω με την tinkerbell πως κάτι σε προστατεύει.
Αλλά αν δεν θες να το ψάξεις, το αφήνεις εδώ.
Αν θες υπάρχουν πολύ και διάφοροι τρόποι?

Πάντως αυτό είναι πολύ καλό?[/quote]

Το αφήνω εδώ… όσο καλό και αν είναι…

Ρε αμα στο διατανο που θα μας πεις και καλημερες , ραμολι !!!

Ρε αμα στο διατανο που θα μας πεις και καλημερες , ραμολι !!![/quote]

Εσένα, μόνο “Καληνύχτα” σου αρμόζει… Τελειωμένε υπάλληλε της μπομποβιομηχανίας… :lol: :slight_smile: 8O :smiley:

χι…χι…χι…

Σου έχω πραγματάκια να σου δώσω. Ξεκουνήσου!!

Καλημέρα! ο θεός να την κάνει τετοιες μαύρες ώρες που μας τραβολογάνε στις σχολές :twisted:

Kalimera!kai Elpizo na einai kaliteri apo tin xthesini…
vradi girnontas apo prova epatha lathixo ligo prin to sintagma kai vrika na to ftiaxo stin Amfitheas 8O
na douleia kali! ena voulkanizater sto kentro! xrises douleies!!

γιατί πήγες Αμφιθέας???
έχει 2 24ωρα βουλκανιζατέρ στο κέντρο…
1 στην 3η Σπετεμβρίου και Ηπείρου
2 στην Αχιλλέως στην Πλατεία Καραισκάκη

kalispera…eimai poly xaroumeni…exei erthei o filos mou stin athina…yiouououou-hououououououou…exo skistei sti douleia…ole…ki eno plirothika xtes, pali den exo lefta na peraso ton mina…ole,ole,ole!!! KAI…doulevo kai to s/k…oooooole!

Στο γιορτινό κλίμα της φίλτατης [από πάνω μου]
Καλησπέρα και από μένα?
Χώρισα .
Λεφτά δεν έχω [όπως πάντα]
Πήρα τον Imac [σιγά μην περίμενα τον Αγ. Βασίλη] αλλά δεν μπορώ να τον συνδέσω!
Με είδε μια γιαγιά, στον δρόμο και έκανε τον σταυρό της.

Ο ΙΜΑC ειναι ευκολο να συνδεθει…μην τρελλαινεσαι!!! καλα ειναι ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!

Καλά το ξέρω πως είναι εύκολο? για τους άλλους, όμως.
Θα έρθει η κολλητή μου αύριο να του κάνει τα μαγικά της, γιατί παραλίγο να τον σπάσω από τα νεύρα μου.

Τι το έχεις δίπορτο??? Δηλαδή το εννοείς ,ότι με ΄ΣΤΕΛΝΕΙΣ κανονικά…
I` ve been mistreated…ντουρούρου…Τωρα θα δε’ις… :twisted:

Μη μασάς …ΕΙμαι ομοιοπαθής και με λεφτά…Ας γλεντήσουμε λοιπόν,παρέα για να σκάσουν καποιοι άλλοι…ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΛΠΟΥ 2743 … :? :stuck_out_tongue:

κοίτα, είναι σχεδόν ιεροσυλία να σπάσεις ένα έργο τέχνης, γιατί τέτοιο είναι αυτό!

Λοιπον, καλο μου ταξίδι και τα λεμε απο Δευτερα πρωι πρωι!!!

Τι το έχεις δίπορτο??? Δηλαδή το εννοείς ,ότι με ΄ΣΤΕΛΝΕΙΣ κανονικά…
I` ve been mistreated…ντουρούρου…Τωρα θα δε’ις… :twisted:[/quote]

diporto to exo outos i allos…to thema einai poios mpainei apo tin mia porta kai poios mpainei apo tin alli… :smiley:
de se stelno…se exo steilei…ti sou eipa gia ta kefalaia?eeeee? :smiley:

Καλημέρα κ απο μένα!!!
…είμαι καινουργια στη παρέα σας (πως δεν σαν ανακάλυψα τόσον καιρό?!)
Anyway…3 μέρες με 39+ πυρετό είναι αρκετές για να ανακαλύψεις πολλά καινούργια και ενδιαφέροντα πράγματα… :oops: (δεν ντρέπομαι… από τον πυρετό είναι!!)[/b]

Kali sas mera… poli talepwro to xtesino vradi… stin BOOM BOOM itan ena tipaki me t-shrt TWISTED SISTER!!! Theos o tipos!!! Kai sto video wall tou magaziou, edeixne afisses kai diskous tvn WASP, MAIDEN, JUDAS PRIEST!!! Epaize “Big in Japan” kai eixe PRIEST sto videowall!!! xa…xa…x.a.x.a…epiko!!!

e, itan na min mas anakalipseis… kati san tin Ameriki diladi… gia oti sou simvei emeis de feroume pantws euthini…

Ante, kalws mas irthes kai perastika sou…

Ευχαριστωωωωωω!!!…(είμαι καλύτερα σήμερα!)
[size=6]C U around!!![/size]

salonica sto reptile… i sta gnwsta ekei stekia… otan anevw me to kalo…