Σε γαμάω μες τη μπόρα, πάστα Φλώρα

Ανταποκριση σημερινού ωραρίου Δημοσίων Υπαλλήλων,λόγω 25ης Μαρτίου…
Αύριο το μενού έχει μπακαλιάρο,από ψαροκασέλλα από τη΄θεία Μεφα…

Και ήμουν σίγουρη ότι κάτι είχα κάνει λάθος στον επαγγελματικό μου προσανατολισμό…
Λέτε να υπάρχει μια θέση και για μένα σε κανά υπουργείο; (δεν ζητάω πολλά,φαντάζομαι) :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ρε συ…τι φοβερο ωραριο ειναι αυτο…
το ωραριο της τρελλας και της σιγουριας!!!

παμε γερα ολοι στο Ζαλογγο!!! Βεληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη…μου την εδωσε !!!
παω Ωδειο να σκισω δερματα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ! Κορίτσια του forum πάμε να δούμε τα φανταράκια να παρελαύνουν?? :smiley:

Κορίτσια ελάτε να μες θαυμάσετε που θα καταθέτω στεφάνι… Δεν σας στοιχίσει πολλά… Έναν καφέ θα με κεράσετε…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ…ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;…ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ!!!

Εσύ φρόνιμα…

Σα κοντές δεν είναι οι φουστανέλες;

Κι εσύ Βρούτε ΑΡΚΑ εναντίον μου…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σε είδα εγώ Τέλη ! Είναι πολύ τιμητικό που καταθέτετε και εσείς οι ανάπηροι πολέμου στεφάνι ! Είχες και δεμένο το αυτί σου με γάζες για να θυμάσαι πως έχασες την ακοή σου στον πόλεμο από βόμβα. Πολύ συγκινήθηκα !!!

Γι’αυτό ακούς αυτά που ακούς !!![size=1][/size]

Τέλη αγόασε έαν κουτί ταμπόν γρήγορα… Εγώ πήρα …

• Στις οδηγίες χρήσης γράφει ότι με αυτά μπορώ να παίζω τένις, να τρέχω, να κολυμπάω, να κάνω ορειβασία… αααρον ααρον ,αβίαστα και αβάδιστα… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ααα έχει και με ΠΤΕΡΙΓΙΑ ή ΦΤΕΡΑ…

Λες να μου έρθει πιο γρήγορα περίοδος μ’ αυτό το παλιόπραγμα;

Σε είδα εγώ Τέλη ! Είναι πολύ τιμητικό που καταθέτετε και εσείς οι ανάπηροι πολέμου στεφάνι ! Είχες και δεμένο το αυτί σου με γάζες για να θυμάσαι πως έχασες την ακοή σου στον πόλεμο από βόμβα. Πολύ συγκινήθηκα !!!

Γι’αυτό ακούς αυτά που ακούς !!![size=1][/size][/quote]

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο σήμερα την έβγαλα με In flames και Paradise Lost

:twisted:

Γιατί έκανες avatar τη φώτο της Cristin…Μήπως τη καψουρεύτηκες και σύ…???

Αναρωτιέμαι που πάει το forum με τέτοιο moderator

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ποτέ δεν καψουρέυομαι γυναίκες με τόσο άσχημα δάχτυλα…

Εχεις δίκιο Τέλη… 8) ](,) ](,) :D/
Ελπ’ιζω να ψηφ’ισατε όλοι AC/DC στα δημοψηφίσματα του redfm εδώ…
www.redfm.gr

Εγώ είμαι πιστός στρατιώτης… 3 φορές AC/DC μέχρι τώρα…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: