Αποποινικοποίηση χασις. Υπερ ή κατά;

βασικα εσυ κοροιδευεις εμενα εισαι αρκετα εξυπνος για να καταλαβεις οτι κανω πλακα

δεν ειμαστε ολοι καλαμπουρτζιδες:wink:

βασικά ναι ηλίθια πλάκα. καλύτερα ριπόρτ, δεν τα προλαβαίνουμε όλα

προφανως καταλαβαινεις οτι δεν το κανα με σκοπο να δειξω οτι δεν τα προλαβαινατε ολα…ουτως η αλλος εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες ρεπορτ μια και προσφατα για χαρακτηρισμο αλλα παπαρια…ενιγεη το κουραζουμε
μιληστε για φου…

η φούντα είναι υπερεκτιμημένη. κάτι σαν τους μόντυ πάιθον

Nαι το αποποινικοποιησουν, να καιμε εγκεφαλικα κυτταρα και με αλλους τροπους και επισημα.
Επειδη δεν σκοτωνει δεν σημαινει οτι δεν ειναι βλαβερο (πολυ πιο αμμεσα απο τσιγαρο) η επειδη ειναι απο την μητερα φυση.

[το οτι εχω αβαταρ με το εν λογω φυτο δεν σημαινει οτι ειμαι υπερ αυτου. ειναι αλλοι λογοι.]

βασικα μεχρι καποια ηλικια ναπληρωνωνται τα κυτταρ

Μετα ομως; Κοβεις το χασις;

οχι μετα αποδεχεσαι οτι θα μεινεις χαζος μια ζωη

Aρα συμφωνουμε οτι κανει κακο κ οτι καλο θα ηταν να μην αποποινικοποιηθει (:wink:

το θεωρω τρελη μλκ καποιος να κανει χορτο συστηματικα…

Το γεγονος οτι κανει κακο, δεν μου λεει τιποτα. Το θεμα ειναι αν θα επιτρεπεται ή οχι. Το οτι ειναι σε ενα βαθμο βλαβερο το ξερουμε.

οχι δικαιωμα μου αμα θελω να μεινω χαζος δεν θα μου το στερει η καθε κυβερνηση

με την λογικη ν απογορευται το φου πρεπει να παογορευεται και το τσιγαρο:wink:

Και αλλα πραγματα κανουν κακο και ειναι νομιμα.Το χορτο τι διαφορα εχει ?

Μα δεν ειναι τοσο αμμεσο το κακο που σου κανει το τσιγαρο οσο το χασις. Ειναι αυτο που λεμε αργος θανατος-ποιος βιαζεται να πεθανει; :Ρ
Και ασε την κυβερνηση. Τι πιστευω εγω, εσυ και οσοι γραφουν λεμε :Ρ

Καμια. Αλλα θα πρεπει επειδη ειναι τ’ αλλα να το αποποινικοποιησουμε και αυτο;

ναι ετσι εριξα μπιχτη για την κυβερνηση:p

το τσιγαρο ειναι ναρκωτικο

δεν υπαρχει λιγος η πολυς θανατος

πιστευω περισσοτεροι παθαινουν απο τσιγαρο παρα απο φου

γενικα μονο καλο θα κανει η αποποινοικοποιηση θα χει και αναποδα αποτελεσματα αμα με πιανεις?

Όποιος θέλει κάνει, όποιος δε θέλει δε κάνει. Προς τι η συζήτηση επομένως?

Να τα κανουμε ολα παρανομα!:stuck_out_tongue:
Τα φαγητα που τρωμε και το νερο που πινουν μερικες
περιοχες ειναι κατα πολυ χειροτερα απο ενα 3φυλλο.
Καταλαβαινω οσους λενε οτι θελουν να μην αποποινικοποιηθει,
αλλα δεν συμφωνω καθολου.

Χαχα ωραιος :Ρ
Απλα οπως και οι καπνιστες του νομιμου τσιγαρου, υπαρχει και η αποψη του κανω οτι θελω ασε με κι ολα αυτα. Δεν γινεται να εισαι αντικειμενικος, καταλαβαινω. Ουτε με το τσιγαρο ουτε με το χασις (οχι εσυ απαραιτητα).

Εγώ είμαι υπερ της αποποινικοποίησης.
Εξηγούμαι:
Δε θα βγάζει λεφτά ο κάθε τελειωμένος πουλώντας 15-20 ευρώ το γραμμάριο, το οποίο είναι και σκουπίδι στη πλειοψηφία αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Η έννοια του απαγορευμένου θα εξαφανιστεί, και έτσι τον πρώτο καιρό θα τρέχουν να δοκιμάσουν όλοι, αλλά μετά η κατάσταση θα ισορροπήσει. Ούτως ή άλλως, το αλκοόλ είναι πολύ πιο επιβλαβές. Το χόρτο, σε μακροχρόνια χρήση, καίει εγκεφαλικά κύτταρα, ενώ το αλκοόλ αν σου καταστρέψει το συκώτι, τότε καίει κι αυτό εγκεφαλικά κύτταρα αφού το σώμα είναι ανίκανο να το διασπάσει. Η νικοτίνη επίσης είναι εξαιρετικά εθιστική και επικύνδυνη για την υγεία. Δηλαδή πολύ κακό για το τίποτα για το χόρτο. Εμένα δε με νοιάζει και τόσο να νομιμοποιηθεί. Άλλωστε όποιος θέλει κάνει. Και αφού ισχύει αυτό, ας γίνεται σωστά. Βέβαια στην Ελλάδα, δε ξέρω κατα πόσο θα μείνει η κατάσταση εντός ελέγχου, δηλαδή να ελέγχεται η ηλικία των αγοραστών, να διατίθεται σε συγκεκριμένα μέρη και να οριστεί αυστηρή ποσότητα κατοχής ώστε κάποιος να το έχει στη κατοχή του μόνο για προσωπική χρήση. Φαντάζομαι δηλαδή ότι εδώ μάλλον η κατάσταση θα γίνει τραγική όπως με το τσιγάρο, που επιτρέπεται παντού όμως.
Πάντως, με τις προϋποθέσεις που ανέφερα λίγο πιο πάνω, τάσσομαι υπέρ και πιστεύω πως για το συγκεκριμένο, γίνεται πολύ κακό για το τίποτα και είναι μάλλον πουριτανισμός αλλά και άγνοια να μας ενοχλεί η χρήση του. Δεν είναι τίποτα, δεν ενοχλεί κανέναν, δε μας κάνει ζόμπι, δε μας αναγκάζει κανείς να την πιούμε. Αυτά.