Αποποινικοποίηση χασις. Υπερ ή κατά;

φυσικά και είμαι κατά και συμφωνώ με τις απόψεις του bluezlick…χασίς φυσικά κάνει πολύ περισσότερο “κακό” απότι το αλκοόλ…αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτό το τριπάκι πιο είνια λιγότερο επιβλαβές…σε ένα ιατρικό βιβλίο μου έχω κάποια στοιχεία για το χασίς…θα το ψάξω και επανέρχομαι…απλά φτιάχνουμε την ψυχολογία μας μόνοι και όχι με υποκατάστατα!

:wink:

δεν εισαι καθολου γραφικος! ετσι κ αλλιος ειχε χρημοποιηθει για τετοιο σκοπο στους αφρικανους που πηγαινανε στην Αμερικη(ως δουλοι)! δεν το λενε τυχαια κ “κουτοχορτο”:wink:

Μην ανησυχείς, τα έχω χώσει πολλές φορές και σε αυτό. Συχνά το γράφω και ως "Κ"ΚΕ.
Γιατί δεν το θεωρώ πραγματικά κομμουνιστικό.
Θάψιμο τώρα στο κομμούνι.:stuck_out_tongue:

αν ηταν ετσι θα το μοιραζαν τσαμπα

πλεον δεν χρειαζεται χασις
υπαρχει η τηλεοραση

god is in the tv-kill your god-kill the tv που λεγε και ενας παρεξηγημενος

λοιπον εγω ειμαι σαφως υπερ της νομιμοποιησης και εχω ενα σκεπτικο πανω στο θεμα…
πρωτα απο ολα δεν θα μαστε ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια χωρα που θα επιτρεπεται το φου
δευτερον αμα νομιμοποιηθει πιστευω οτι μπορει ισως τα πρωτα χρονια να υπαρχει μια εξαρση αλλα μετα θα πεσει η ζητηση του επειδη το νομιμο δεν εχει την ιδια γοητεια με το παρανομο τριτον το χορτο δεν ειναι κατι που ειναι κατασκευασμα του ανθρωπου η ιδια η φυση το παραγει και πολλες φορες χρησιμοποιητε σαν παυσιπονο σε ατομα που πασχουν απο σοβαρες ασθενειες,τεταρτον αυτη την στιγμη ειναι παρα πολλα ατομα που την πινουν η δημιουργια κοφι σοπς πιστευω θα ταν ιδανικη λυση…

και’γω ειμαι υπερ της νομιμοποιησης διοτι με την ιδια λογικη θα επρεπε να απαγορευονται και το αλκοολ και το καπνισμα, τα οποια ξεπερνουν το χορτο οσων αφορα τη ζημια που γινεται στον οργανισμο. επισης αμα νομιμοποιηθει δεν θα μπορει ο εκαστοτε “dealer” να νοθευει και να κλεβει γενικοτερα τοσο ευκολα οσο γινεται τωρα, οποτε θα τη γλιτωναν ετσι πολλα παιδια που ειναι χρηστες.

Φυσικα ναι για να εχουμε καλη παρεα μαζι με το pro…:lol:

Ουτε εγω εχω καταληξει ακομα:( Αυτο που εχω καταλαβει ομως απο αυτο το θεμα ειναι οτι ειναι αλλη μια προσπαθεια του κρατους να ελεγξει τα παντα. Παλια ας πουμε τα ναρκωτικα ηταν σαν “επανασταση”. Σημερα προσπαθουν να τα αποποινικοποιησουν. Μαλλον θα ελεγα οχι…

Λες και ειναι δυσκολο να βρει κανεις τωρα που ειναι παρανομο…:lol:

Τεσπα πρεπει να νομιμοποιηθει αφου ετσι θα υπαρχει κρατικος παρεμβατισμος οσον αφορα τιμες ποιοτητα κλπ + το οτι θα εισπρατονται και φοροι αφου θα ειναι νομιμη η διαδικασια. Επισης σε οσες χωρες εγινε νομιμο επεσε η καταναλωση του αφου δεν ηταν πλεον καιτι το απογορευμενο κατι που σιγουρα θα γινει και εδω.

και για να δειτε ποσο κακοι ειναι οι μοντς θα επρεπε να χσαν κλειδωσει ενα απο τα δυο αλλα που>???

ολο λουφα…

Μπορεις απλα να κανεις ενα ριπορτ και να κοψεις τις ειρωνιες.

πλακα κανει …8)

Ηλιθια πλακα.

ισως , αλλα πλακα

Θα ηταν καλα να μπορουσε να ποινικοποιηθει και το τσιγαρο αλλα που…αγγουρια! Ειμαι κατα τις αποποινικοποιησης οποιουδηποτε ναρκωτικου, ασχετο αν οποιος θελει μπορει να παρει! Μετα τα πραγματα θα ξεφευγαν επικινδυνα…

Χμ τωρα που διαβασα τα υπολοιπα ποστς θα συμφωνησω σε ενα σημειο. Οτι αν νομιμοποιηθει θα ειναι πιο ευκολο να το ξεκινησει καποιος. Αυτο γιατι συνηθως (ειδικα τα νεα παιδια) το νομιμο το συνδεουν με αυτο που επιτρεπεται.

Μαλλον τωρα ειναι επικινδυνα τα πραγματα που το πουλαει ο οποιοσδηποτε πλανοδιος.
Επιπροσθετα, δεν βρισκω ουτε ενα λογο ο οποιος να αποτρεπει την αποποινικοποιηση χασις. Το θεωρω σοβαροφανεια αυτο που κυριαρχει στην ελληνικη κοινωνια. Παρομοια φαση με τα αυτοκολλητα “parental advisory explicit lyrics” που απο κομπλεξ και μονο, τοποθετουνται σε “επικινδυνα” αλμπουμ.

Τωρα αυτο με το τσιγαρο, μαλλον για πλακα το λες. Εκτος αν προχωρησουμε και σε ποινικοποιηση αλκοολ κτλ.
Θα καταληξουμε να ειμαστε ολοι παρανομοι εκτος απο πορνοι.

Μα το παρανομο, ανεκαθεν ειναι πιο ελκυστικο για τον ανθρωπο.
Απο τα παραμυθια με την Ευα και το μηλο, μεχρι τα πραγματικα γεγονοτα του σημερα…

Ενώστε κάποιος βρε παιδιά αυτά τα 2 θρεντ, γράφουμε σε δύο διαφορετικά θέματα για το ίδιο πράγμα! :lol: