Διαφημισεις

Αυτή ρε είναι η καλύτερη διαφήμιση. Γαμώ τα παιδιά ο τύπος :stuck_out_tongue:

ΟΤΕ 11888

http://www.youtube.com/watch?v=mUTJrn5hlzg

Όποιος δεν έχει δει την νέα διαφήμιση του Κωτσόβολου με τα emo, χάνει! Ψάχνω βιντεάκι και θα επανέλθω!..:wink:

Λοιπον? Ποιος θα κραταει τον τυπο απο την διαφημιση του Κονεξ οσο τον κοπαναω?

Εγω αρκει να κρατας κι εσυ τον τυπο της WIND οσο κανω κατι αντιστοιχο.

Μα το Δία αυτό θα έγραφα! 8O Για τον κοντούλη δε λέμε;
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΟΥ ΤΗ ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΙΙΙΙΙΙΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙ :evil: :blow:

Ναι αυτο το αθλιο πραμα. Να πσοφησει.

Ε, αυτον θελω να τον βαρεσω κι εγω!

Famous grouse ρε :smiley:
Εννοειται οτι μισω οτι εχει να κανει με την προβολη ευτυχισμενης ζωης. Γιαουρτια, τυρια κτλ που τα διαφημιζουν 25αρες κουκλες μανες με 30αρηδες συζυγους σε τεραστια σπιτια με 3 παιδια κι ενα σκυλι να πηγαινοερχεται. Επειτα οι διαφημισεις για την τραπεζα, αυτες για το wash and go (κρατα τα βασικα τι διαολο λεει) και για τα κινητα.
Βσκ εφ’ οσον μου διακοπτει την ταινια η την εκπομπη δεν ειναι καλοδεχουμενη. Πριν, οκ.

΅γγυημενο προιον, πουστλε :lol: :lol: :lol: :lol: #-o :lol: :lol: #-o #-o

όλες βέβαια του William Lawson’s
με ιδιαίτερη προτίμηση στην

8O

Και εμενα ειναι το αγαπημενο μου ουισκι. Ειδικα αυτες τις μερες που ειμαι λιγο down μου συμπαραστεκεται. Περα απο αυτο μ αρεσει η διαφημιση με την περδικα αλλα γενικα οι διαφημισεις δεν μου αρεσουν ειδικα οταν θελω να δω μια ταινια και μπενουν στη μεση σαν μπαστακες αυτο ειναι ανυποφορο

διαφημήσεις…οι πιο ανυπόφορες είναι αυτές με τ γιαουρτάκια που δειχνουν κάτι παιδιά ν τ τρων κ …μπαμ !!! ξαφνικά ν μεγαλώνουν…Τ ν πείς?1 φορά τ χρόνο βάζει καμιά καλή ταινία κ μας τ κάνουν zeppelin…2΄1/2 ώρες ταινία , 1 1/2 ώρες διαφημήσεις…

:lol: :lol: :lol:

Tι ήταν αυτό…

H μεγαλυτερη αμαρτια μου ειναι που τον πετυχα στο δρομο πριν λιγο καιρο και ζει ακομα.Οποιος ενδιαφερεται, μενει εξαρχεια δεν ξερω που ακριβως ομως.
Οι χειροτερες διαφημισεις ειναι τα γιαουρτια,τα ποτα, οι διαφημισεις του βλακα αυτου και οταν ειδα την διαφημιση με το τηλεφωνο 1821-το νουμερο επαναστασης πεθανα απο τα γελια

http://www.youtube.com/watch?v=XdO2aYfQa6I 8εικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Οι δυο γαματες με τη γιαγια κ το ιντερνετ!!:lol:

πραγματικα οι χειροτερες διαφημισεις ειναι οι ραδιοφωνικες του τζαμπο(και οι τηλεορασικες τους βεβαια δεν ειναι καλυτερες)…ειδικα αυτη που λεει:’‘μπαμπα μου που ζεις?μπαμπα μου ξεκολλα…’’ η η περσινη για το πασχα που χε κατι κλαρινα…θελω να κοψω τα αφτια μου και να τους τα πεταξω στη μουρη!!!:lightsabre:

Ναι ρε,αυτές των jumbo στο ραδιόφωνο είναι οι χειρότερες εδώ και χρόνια.“Ήρθε το Πάσχα και είμαι νονάαααα…” κλπ…να τα σπάσω όλα μου έρχεται όταν τις ακούω.Επίσης τραγικές είναι αυτές του molto…τέτοια βλέπω και σκέφτομαι πως μπορούν να πληρώνουν αυτούς που τις σκέφτονται και ακόμα χειρότερα πως τις επιλέγουν αυτές τις διαφημίσεις.

q και πάλι q