«Ο» Lynn Varley είναι η πρώην σύζυγος του Miller… :lol:
Όντως, είναι καταπληκτική στη δουλειά της και έχει πολύ ενδιαφέρον στιλ.
«Ο» Lynn Varley είναι η πρώην σύζυγος του Miller… :lol:
Όντως, είναι καταπληκτική στη δουλειά της και έχει πολύ ενδιαφέρον στιλ.
Δεν έχω ψάξει τις δουλειές του Μίλλερ (όπως γενικά απέχω αρκετά απο τα κόμικς με τους υπερ-ήρωες), έχω διαβάσει όμως συνεντεύξεις του και σαφώς διαφωνώ με τις αντιλήψεις του. Το Sin City πάντως (η ταινία) ήταν εξαιρετική. Τους 300 τους αντιμετωπίζω με κάποια προκατάληψη, ίσως λόγω θεματολογίας. Πάντως δε με βλέπω να διαβάζω Μίλλερ άμεσα, καθώς στα αναγνώσματα μου αυτό τον καιρό προτεραιότητα έχουν άλλου είδους κόμικς.
Κατα τ’ άλλα:
Ok, με κάλυψες. Σχετικά με τον Ομπάμα μόνο, να πω πως οι δημιουργοί κόμικς (και οι εταιρίες/εκδοτικοί οίκοι που είναι υπεύθυνοι για την προώθηση ενός τίτλου στην αγορά) σαφώς δε στερούνται πολιτικών αντιλήψεων… Η καταπράυνση του ρατσισμού μπορεί να είναι ένας λόγος, σίγουρα όμως δεν είναι απλά αυτό (γιατί αν ήθελαν να οργανώσουν αντιρατσιστικά κόμικς θα μπορούσαν να το κάνουν και χωρίς τη φιγούρα του Ομπάμα).
Είναι γεγονός πως ο Ομπάμα (και οι δημοκρατικοί ενδεχομένως) είναι δημοφιλείς στον καλλιτεχνικό χώρο των ΗΠΑ. Για παράδειγμα στους ηθοποιούς και τους αστέρες του Χόλλυγουντ. Ο ίδιος ο Ομπάμα παρουσιάζεται σχεδόν σαν “σουπερσταρ” απο τα media και τους διάφορους παράγοντες, που γνωρίζουν το βασικό: σε εποχές κρίσης (οικονομικής, κοινωνικής, κρίσης ταυτότητας κλπ), χρειάζεται ένας “υπερ-ήρωας” για να σώσει την κατάσταση. Ακόμα και αν αυτός είναι κατά πολύ τεχνητό δημιούργημα. Πλάι στον Spiderman και ο Obama λοιπόν.
(να γίνει υπερήρωας ο άλλος στη συνείδηση του κόσμου εφόσον έχει αφήσει έργο πίσω του, ναι. Αλλά το οτι γίνεται απο πριν λέει πολλά πράγματα απο μόνο του).
Πάντως δε νομίζω πως μόνο τώρα συμβαίνει αυτό. Έχω την αίσθηση πως και επί Κένεντυ είχε υπάρξει μια ανάλογη “ηρωοποίηση” του προέδρου, που είχε λάβει τη λάμψη ενός σταρ του κινηματογράφου.
Με μια ματιά που έριξα μπορείς να βρεις εύκολα πολύ υλικό απο τη σειρά στο ίντερνετ.
Ώστε μοιάζετε ε…? Χμμμ…
γκουχ-γκούχ!
(πάλι κοτσάνα πέταξα!)#-o
εεε… εεε… Εδώ στο φόρουμ έχουμε συνηθίσει να μπερδεύουμε τα φύλα των ανώνυμων χρηστών… γιατί όχι και των καλλιτεχνών?
Ναι, πιστεύω να την βρω την άκρη. Θα πάω να ψάξω και σε γνωστό μαγαζί με comics της Αθήνας. Ευχαριστώ πάντως.
Yesssss βρήκα ότι έχω πολλά κοινά σημεία με εκείνη. Από πολλές απόψεις! (σχεδόν σοκαρίστηκα)!!! Τώρα λες αυτό να είναι καλό ή κακό :-k
Δε ξέρω. Θα διαβάσω τη σειρά και μετά θα σου πω αν είναι καλό ή κακό.
Νομίζω πως είχα δει τεύχη στο τμήμα κόμικς του Public, στο Σύνταγμα.
χμμ…ωραία, θα τσεκάρω και’ κεί! Ευχαριστώ
Γενικά απο τα πολυκαταστήματα της Αθήνας μπορώ να πω πως στο Public έχω δει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε τίτλους κόμικς…
(κάθε φορά που πηγαίνω παθαίνω μια κατάθλιψη καθώς δεν έχω τα λεφτά για όλα αυτά… :()
Aυτές οι επανακυκλοφορίες της 2000AD είναι σκέτος πειρασμός!
Σημερινή αγορά μετά από καιρο:
Judge Dredd The Complete Case Files #06
&
Nemesis the Warlock The complete Nemesis the Warlock volume 2
Συλλογές από τα θρυλικά τεύχη του 2000AD magazine στα 80ς. Παχιά, όμορφα τομάκια. Cult.
Θα επανέλθω μόλις τα διαβάσω.
Έχει Comic Festival σήμερα στην Τεχνόπολη, μέχρι τις 9 το βράδυ. Όσοι πιστοί προσέλθετε. (Εγώ θα πάω πάντως :p)
μην βρεχει ομως και μας το γ@#σει…εχω κρατημενα κατι ψιλα στην ακρη για να βρω κανα περιεργο κομιξακι να παρω…και η εκθεση πρεπει να ειναι γαματη,αποσο ακουσα απο κατι γνωστους…τελευταια μερα σημερα,οντως,οσοι πιστοι,ας σπευσουν…
Eγω πηγα χθες στο φεστιβαλ κ ηταν μια χαρα… ουτε ωροχη ουτε πολυ κρυο! τελεια!
Ορισμενοι Ρωσοι καλλιτεχνες ηταν πολυ καλοι
Οι Ρώσοι πραγματικά τα έσπαγαν, εκτός από αυτό μου άρεσε πολύ ο μύθος της Διηάνειρας (με τον Νέσσο και τον Ηρακλή) που ήταν πάνω σε χαρτόνι. Επίσης, η σειρά για τους βομβαρδισμούς στην Γάζα και μερικά ακόμα…
Πολύ ωραία έργα…
Είσαι θεούλης!!!
Την ελληνική έκδοση πήρες ή αυτή?
Αγγλική, με όλα τα παρτ της ιστορίας. Μισό μπας και βρω το εξώφυλλο.
2008 η έκδοση.
Τζετ!!!
Πρόκειται για υπερ-ΕΠΟΣ!!!
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω σε όλους.
Όταν το διαβάσεις φρόντισε να μη σε βλέπει κόσμος γιατί θα έχεις πάρει τις πιο χαζές επικομανογουορικές πόζες έβερ! :lol:
Πλάκα-πλάκα πρέπει και γω κάποια στιγμή να πάρω την αγγλική έκδοση, γιατί η δική μου ελληνική κοντέυει να γίνει φύλλο και φτερό από τις συνεχείς αναγνώσεις!
για όσους δεν ξέρουν περί τίνος πρόκειται…
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=467847&postcount=227
Πες τώρα ρεμάλι που βρω Death Dealer!
Death Dealer ε?
λοιπόν, γενικότερα η διανομή της Verotik στην ευρώπη είναι λίγο γτπ (αφού την “επιμελείται” ο ίδιος ο Danzig), εγώ 2-3 τεύχη είχα βρει μόνο στο Tilt στην Ασκληπιού (ημι-υπόγειο απέναντι από το emo-δισκάδικο Jinx). Aυτό είναι και το μόνο μαγαζί εν Αθήναις που έχω βρει Verotik.
O Death Dealer είναι καλτ, είναι τρου, αλλά ο Danzig είναι λίγο κουλός σαν σεναριογράφος (μην περιμένεις δλδ ψαγμενιές, μονό αγνό παρθένο μακελειό-σφαγείο). Στα 2 πρώτα τεύχη είναι Simon Bisley στο σχέδιο, οπότε προτίμισέ τα.