9η Τεχνη!

ok…

και κατι αλλο…
εχω διαβασει τα πρωτα 120 τευχη απο χ-μεν…(οποιος γελασει να του καει το blye-ray player)
αλλα απο καποια στιγμη εχουν βγει αλλα 6-7 διαφορετικα χ-μεν και χανω την μπαλα…
πρεπι να τα διαβασεις ολα?
ταυτοχρονα.?
ξεχωριστα?
ξερεις κανεις κανεναν πληρη οδηγο…??
sorry αν φενεται τραγικη η ερωτηση…:roll:

Η μπαλα εχει χαθει με τοσους τιτλους…μη μασας,δε χρειαζεται να τα διαβασεις ολα,βρες αυτα που ειναι του γουστου σου(σκιτσο και οσο μπορεις υποθεση)…μεσα σε τοσους x-men τιτλους η σαβουρα ειναι αναποφευκτη απ’οπου ξεχωριζει πανηγυρικα το astonishing x-men

εμενα προσοπικα το αγαπιμενο μου ειναι το elfen lied!πολυ κλαμα στο ανιμε!αλα το μανγκα εχει αλο τελος:-k

με συγκινεις τωρα…:frowning: :’( elfen απο τα καλυτερα που εχω δει…(παντα ομως το one piecε ειναι πρωτο )

to οne piece ειναι πιο πολυ για την φαση!εχει γελιο!αλα προτιμο ανιμε σαν το ελφεν!που σε κανουν να κλαπσεις!

οχι το one piece εχει τα παντα,συγκινηση,γελιο,κλαμμα,αγωνια,μυστηριο,περιπετεια τα συνδυαζει ολα γιαυτο ειναι το πιο γαματο!!

το elfen ειναι μεν συγκινητικο και μπορει να σου κινει την περιεργεια αλλα δεν εμπεριεχει κανενα αλλο στοιχειο

διαβαζει κανεις εδω γυρω μαφαλντα?

εντιτ:εκτος απο τον λουπεν που καπου νομιζω εχει γραψει οτι του αρεσει…

παιδια μπορει κανεις να μου πει κανεναν τιτλο απο marvel και dc comic που να εχει τελειωσει και να μην υπαρχουν παρακλαδια οπως uncanny, super και τετοια…??

ας ειναι και 400 τευχη…
απλα να ειναι ενας τιτλος μονος του…

:roll:

κριμσον,επειδη τα υπερηρωικα τα εχω κοψει γενικα εδω και χρονια-πλην κανα δυο τιτλων-,μπορεις να κοιταξεις απλα για γκραφικ νοβελς,που περιεχουν συνηθως ενα στορυline και μετα ‘‘τελειωνει’’…πχ το planet hulk που βγηκε προσφατα απο marvel ή κανα ‘‘long halloween’’ απο μπατμαν,πιο παλιο…δυστυχως για Ongoing σειρες με φιναλε και διχως παρακλαδια,τωρα δεν μου ερχετε κατι(απο υπερηρωικα να υποθεσω,γτ απο αλλα ολο και κατι παιζει)…αλλα θα επανελθω αμα ειναι,θα παω και μαγαζι αυτες τις μερες για να δω και κατι δικα μου και θα ριξω μια ματια…

με τα δικα μας,μιας και εχω χεστει στις αγορες,ας πω για το τελευταιο:

Mouse Guard-winter του David Petersen…το δευτερο τομακι,της επικης σειρας του,η οποια ασχολειτε με μια φυλη ποντικιων,που ζουν στο μεσαιωνα,οντας και αυτα μικρογραφια της ανθρωπινης κοινωνιας του μεσαιωνα,και αντιμαχονται με στοιχεια της φυσης(μεγαλυτερα ζωα-κουκουβαγιες κτλ) αλλα και μεταξυ τους,με στρατους,συνομοσιες κτλ…
Πολυ καλοσχεδιασμενη και γραμμενη σειρα,με ωραιους χαρακτηρες και πλοκη,διαβαζετε πολυ ευχαριστα απο καθε ηλικια…ειναι η συνεχεια του πρωτου τομου,ο οποιος ονομαζεται fall και οπως καταλαβατε,οι επομενοι 2 θα ειναι autum και summer…

ok…οποτε μπορεις πετα κανεναν τιτλο…

thanx…

εγώ !! έχω διάφορα αλμπουμάκια . πρόσφατα όμως μια φίλη μ μ δάνεισε έναν τόμο που έχει μέσα από 1-12 . αναμενεται τρελό λιώσιμο . :smiley:

πρώτη φορά γράφω στο θρεντ , αν και σαν πιτσιρικάς ξώδευα όλο μ το χαρτζηλίκι για αγορές κομιξ .
ναι , ξεκίνησα με υπερ-ηρωικά , όπως όλοι νομίζω , αρχικά με ότι χαζομάρες έβρισκα στο περίπτερο και μετά με την άυξηση του ‘εισοδήματος’ με κομιξ αγορασμένα από θεσσαλονίκες / αθήνες . έφτασα να αγοράζω και αμερικάνικα τεύχη .
η αλήθεια είναι πως είχε πλάκα στην αρχή , αλλά μετά άρχισα να κουράζομαι από τις χαζο-ιστορίες (υπήρχαν κ καλές ! ΜΗΝ πυροβολείτε ! αλλά οι καλές ήταν ακριβές ή έπρεπε να πάω θεσ/νικη - αθήνα για να τις βρω .) παράλληλα με τα μπαμ-μπουμ-σοκ-κλπ. είχα αρχίσει να εξερευνώ κ άλλα πιο "ανεξάρτητα’ / ‘underground’ μονοπάτια με το ‘9’ που τότε ήταν στα ντουζένια του .

αγάπησα τον Ηλία Κυριαζή και ΛΑΤΡΕΨΑ το μανιφεστο (από τον ίδιο) . το προτείνω σε όλους σας . αλλά υπήρχαν κ άλλοι … Λώλος , ΚΩΝ και γενκά όλη η λοιπή ομάδα που κάποτε αποτελούσε το Subart , ο Λέανδρος (λέανδρε πότε θα ξανακάνεις κόμιξ ;; άσε τη μουσική :p) ήταν ανάμεσα στους αγαπημένους μου .

μέσα από τις σελίδες του 9 είδα τα πράγματα αλλιώς και με μια πιο ‘ώριμη’ και “ψαγμένη” οπτική . προκυπτει όμως το ερώτημα . γιατί παράτησες τα κομιξ ;;

1. για να βρεις τις πιο αξιόλογες εκδόσεις χρειαζόταν ΧΡΗΜΑ συνυπολογίζοντας και το ΧΡΗΜΑ που έπρεπε να έχω προκειμένου να τις βρω => πολύ χρήμα π δν είχα .

2. όλα τα ώριμα κ τα ψαγμένα έφερναν μαζί τους κ τα δήθεν κ τα κουλτουριάρικα π ποτέ δν συμπάθησα … (από τότε χεβιμεταλάς :p)

3. επειδή δν έλεγε να συνεχίσω με υπερ-ήρωες το παράτησα το άθλημα . αν πέσει βέβαια μπροστά μ κάτι θα το διαβάσω , αλλά όχι με το ίδιο πάθος π είχα παλιά .

4. το μόνο π είναι σχετικά εύκολο να βρω πλέον είναι τα μανγκα , π έχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες αλλά ποτέ δν μ έκαναν κλικ .:stuck_out_tongue:

Spawn εχεις διαβασει?

edit: δεν ειναι απο marvel ουτε απο dc βεβαια,ειναι απο την image αλλα παταει κατω αρκετα ongoing των μεγαλων αυτων εταιριων

εχω κατεβασμενα πολλους τιτλους αλλα θελω κατι χειροπιαστο…
το εχω και αυτο στα μυαλο μου (spawn)
δεν πειραζει ας μην ειναι απο αυτες τις 2…καλο να ειναι…

οποιος εχει κατι αλλο ας το πει…
μην κρατατε μυστικα…

Kαλύτερο είναι, αν και έχει αρκετά spin off και αυτό.

ενα που να ειναι αυτο και τιποτα αλλο δεν υπαρχει…
??

τι κακο ειναι αυτο…?

Προσωπικά δεν ξέρω κανένα, αλλά ο Spawn αξίζει και τα spin off δεν είναι απαραίτητα για να παρακολουθήσεις το main.

ok…κατι θα γινει…

μεγαλο ongoing comic υπερηρωων χωρις spin-offs δεν παιζει να υπαρχει.

παντως πολλα ειναι πολυ καλα και ενδιαφεροντα,και το spawn εχει αρκετα και αυτο οντως.

αν το αρχισεις και σου αρεσει παντως νομιζω πως θα θες να ασχοληθεις κ με τα spin-offs του…

ναι ειναι αληθεια αυτο…
αν αχρησεις κατι , μετα θες να ασχολιθεις με οτι εχει το ονομα του επανω…
θα δουμε…
thanx παντως…

[SIZE=“4”]EDIT…:[/SIZE]Ρεκόρ για τον Σούπερμαν!

"Έναντι του ποσού του ενός εκατομμυρίου δολαρίων πουλήθηκε ένα σπάνιο αντίγραφο της σειράς κόμικ του Σούπερμαν, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ.

Φυσικά, δεν πρόκειται για οποιοδήποτε αντίγραφο αλλά για το πρώτο κόμικ του γνωστού υπερήρωα, ένα από τα 100 που εκτιμάται ότι υπάρχουν ακόμη στον κόσμο.

Όπως έγινε γνωστό ο ιδιοκτήτης του, το πούλησε σε έναν άλλο ιδιώτη και έβαλε στην τσέπη του ένα εκατομμύριο δολάρια, ενώ η αρχική του τιμή ήταν 10 σεντ.

Η αγοράπωλησία έγινε μέσω της ιστοσελίδας ComicConnect.com, φυσικά χωρίς να γίνουν γνωστά τα ονόματα των δύο ατόμων.
Το κόμικ κυκλοφόρησε το 1938 και θεωρείται το «Ιερό Δισκοπότηρο» των συλλεκτών κόμικ.

Το ποσό αυτό ξεπέρασε κατά πολύ τα 317.000 δολάρια που είχε φτάσει η τιμή του ίδιου αντιγράφου σε αγοραπωλησία που είχε γίνει πέρσι, λόγω της πολύ καλής κατάστασης στην οποία ήταν?"

http://www.sport-fm.gr/article/218734

Σήμερα το πρωί ο πατέρας μου μου έδωσε δυο παλιά δικά του κομικ να διαβάσω. “Η πόλη των αθανάτων” και το “Γυναίκα παγίδα” του Bilal. Το τελευταίο είχε βγει και σε ταινία πριν κάτι χρόνια. Είναι οι δυο ιστορίες από την τριλογία του Bilal The Nikopol Trilogy. Ενδιαφέρον φαίνονται με μια πρώτη ματιά, πάρτε και ένα link: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Nikopol_Trilogy. Θα τα διαβάσω μέσα στο Σ/Κ και από Δευτερα οι εντυπώσεις…