Ας φλεξάρω χωρίς αφορμή το ασύλληπτο δώρο που μου έκαναν χτες out of nowhere:
Φοβερό box set 16.0x23.0 με όλες τις περιπέτειες του Tin Tin στην αγγλική (πλην Kongo, το οποίο δεν υπάρχει ούτε στο έτερο box set με τα 23 τεύχη των 18.5x29.5 διαστάσεων) - του οποίου οκ, είμαι τελειωμένος fanboy από πολύ μικρή ηλικία και το ζαχάρωνα χρόνια.
Πολύ καλό remaster στο colouring, παρά το μικρό μέγεθος δεν ζορίζει τόσο το μάτι του αναγνώστη, ενώ η επιλογή της συγκεκριμένης γραμματοσειράς είναι εξαιρετική και βοηθάει τα μάλα στην εύκολη ανάγνωση (με τα επαρκή κενά μεταξύ λέξεων, ακόμα και τα πιο heavy σε πληροφορία καρέ δεν κουράζουν καθόλου, ούτε μπουκώνουν το μάτι).
1500 σχεδόν σελίδες με όλες τις ιστορίες όπως είπα, πολύ ανέκδοτο υλικό στο ενδιάμεσο, αρκετά προσχέδια και storyboards κάποιων ιστοριών ή κάποιων σκέψεων που δεν προχώρησαν (καλά εκεί μιλάμε για nerdgasm) και εννοείται το κουτί + τα actual τομάκια είναι χάρμα οφθαλμών από πλευράς illustration και packaging (και πολύ καλή ποιότητας οι σελίδες και τα εξώφυλλα)
Γενικά ναι, αυτό, αν ποτέ κανείς fan ψήσει, να το ξέρει πως δεν θα απογοητευτεί…η μόνη μαλακία είναι πως δεν θα μπορέσω να το πάρω μαζί μου διακοπές να τα διαβάσω όλα από την αρχή, μην τυχόν τα καταστρέψω (αλλά οκ, λες και δεν έχω από 3-4 φορές το κάθε τεύχος, σε όποια έκδοση το έχει βγάλει η Μαμούθ παλαιότερα
)