Εγω το βρήκα στην αγγλική έκδοση στα 20 euro στο fnac οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ…Εξαιρετικό κόμικ που σίγουρα αξίζει τα λεφτά του:)
pdf μορφη σου λεει τιποτα?Εδω πατρα καλα καλα δεν φερνουν Μικυ μαους λες να εχει το V for Vendetta?
To εχω ολο το κομικ.Αφου ακουω καλα λογια ,θα το αρχισω αν και το scan ειναι κακο
Τσέκαρε το τόπικ ‘βαριέμαι:πείτε ότι σας κατέβει’
δεν θα ξεχνούσα να πώ ευχαριστώ,δεν είμαι αγενής:D
Her Majesty’s Dog
Κορίτσι μέντιουμ που πάει στο σχολείο έχει αγόρι-δαίμονα σκλάβο τον οποίο χρησιμοποιεί για να λύνει περίπλοκες καταστάσεις.
Το σενάριο ακούγεται ‘κάπως’ αλλά είναι πολύ έξυπνο,αστείο,και εξελίσεται πολύ ωραία,τουλάχιστον στον πρώτο τόμο,ο οποίος πάντως με πόρωσε τρομερά.Πολύ γέλιο,λίγο συναίσθημα,και σίγουρα θα περάσετε καλά διαβάζοντας το.
Να ρωτήσω κάτι…Θα πηγαίνει κανείς στις προβολές του Νosotros??Μερικά από αυτά τα έχω και σπίτι αλλά είναι more fun να μαζευόμαστε όλοι μαζί να δούμε…Ε?
Ενοείς στα Εξάρχεια απ’ την ομάδα του anime.gr???
Εγώ θα πηγαίνω…αν είναι στείλε μου πμ να συνενοηθούμε:)
Αν και η σχολή μου είναι απογεύματα, μια μέρα-δύο θα μπορούσα να κάνω την εξαίρεση και να πάω το πρωί, μια που έχει και πρωινά τμήματα…! Θα ήταν καλή φάση… :roll:
EE παιδιά εσάς τους 2 είχα κατά νου πρωτίστως…Τον red pyramid τον βρήκα και στο anime.gr
Βασικά super φάση θα είναι…
Και εγω ψηνομαι τι ημερομηνιες ειναι!?
Ξεκινάνε 6 Νοεμβριου στη Θεμιστοκλέους 66στα Εξάρχεια.
Αύριο το βράδυ. We’ll be there, όσοι πιστοί προσέλθετε.
Ναιιι ναιιιιιιιιιιι θα περάσουμε πρίμα…
Για να δούμε.Ρηπόρτ για το τι είδαμε και το αν άξιζε αργότερα…
Ωπ κάποιος είναι επιφυλακτικός και συμμαζεμένος…Χμμ πρέπει κι εγώ να μάθω να χαλιναγωγώ τον ενθουσιασμό μου…αλλά μέχρι τόοοοτε lets have fun
Καλά ήτανε αλλά δεν μπόρεσα να κάτσω πολύ:(
sorry alex:( θα στο ξεπληρώσω:wink:
αλλά θα έχει κάθε εβδομάδα
καλά ήταν ρε παιδιά αλλά μας έκοψαν πάνω που μπαίναμε λίγο στο plot…
Λες για τις διακοπές ρεύματος?:lol:
χαχα ναι που το πας αυτό???
New Avengers,Slaine,Preacher(απιστευτο),Τhor(κυκλοφορει νεα σειρα)Astonishing X-Men,Loveless(western),Ultimates(εναλλακτικο συμπαν της Marvel),Civil War(οι υπερηρωες μαχονται μεταξυ τους) και τσεκαρετε το Revelations.
kanis exi pathi porosi me to World War Hulk h me to Countdown ths DC h me to Spawn???