9η Τεχνη!

Ρε παιδιά,υπάρχει ήδη το τόπικ της 9ής τέχνης,γιατί δεν συνεχίζετε εκεί???

Λοιπόν μιας και έχουμε χρόνο ας πούμε για τα διάφορα αγαπημένα κόμιξ που έχουν περάσει από τα χέρια μου…
Koμιξ μεγάλη λατρεία με τον πολυαγαπημένο Σκρουτζ!!!
Μικύ Μυστήριο…απλά υπέρτατη σειρά, ειδικά ο πρώτος κύκλος
Μικί Μαούς…τα λόγια περιττά αν και μερικές ιστορίες ήταν σαβούρα
Αλμανάκο…φαντόμ ντακ απίστευτή τρέλα αντίθετα ο Ιντιάνα γκούφυ πάντα μου την έσπαγε

Λούκυ Λουκ απίστευτός μοναδικός με απίστευτές περιπέτειες που δεν χορταίνω να διαβάζω
Αστερίξ λίγο χαμηλότερα σε υπόληψη από τον καουμπόη αλλά και πάλι…
Ιζνογκούντ…υποτιμημένο κόμιξ με απίστευτούς διαλόγους
Τεν τεν…μυστήριο αγωνιά και απίστευτό γέλιο…στην κορυφή μαζί με τον Λουκύ από αυτή την κατηγορία κόμιξ

Batman απλά θεός με όλες τις σειρές πραγματικά απίστευτες
Flash τέλειο επίσης
Superman ποτέ δεν τον πήγα πολύ

Spiderman τα λόγια περιττεύουν (αν και τώρα ίσως προτιμώ το Spiderpiiiig:p )
Daredevil και Punisher οι 2 αγαπημένες μου σειρές από τα αγγλικά
Captain America λίγο πιο κάτω από τα προαναφερθέντα
Xmen θεοί, είδικά Gabe και Wolverine, η ξεχωριστή σειρά Wolverine επίσης τέλεια
Iron man τέλεια εικονογράφηση
Hulk ποτέ δεν με ξετρέλανε
Το ίδιο και οι Fantastic 4

Τέλος διαβάζα φανατικά " Περιπέτεια " με λοχαγό Μαρκ και Όμπραξ απλά :respect:

Σίγουρα ξέχασα πολλά ενώ άφησα απέξω τα αυτοτελή κόμιξ όπως 300, V for Vendetta και πολλά άλλα…

tote gia pio logo les na anixtike afto to topic ??? Eksipniakia ke by the Way o Larry ine kaliteros apo ton magic ke ton iordani mazi[-X

Οι προβολές anime στο nosotros την Τρίτη το βράδυ συνεχίζονται, όπως και κάθε Τρίτη, περιμένω να ξαναδώ τα animefreaks. :slight_smile:

Μάντεψε και ποιον άλλο θα δείς???Μπουαχαχαχαχαχαχα,red pyramid is coming for you poor Killer Bunny:lol: :lol: :lol:

Open Gut(aka Corpsette) will also be there:)

Eγώ έπαιρνα και το ΜΠΛΕΚ εντατικά σε κάποια φάση της ζωής μου. Πρέπει να ήταν γύρω στο 93 - 94 αν θυμάμαι καλά. Είχε μπόλικες ιστορίες που με έβαζαν μέσα αλλά απέχω πολύ από το να θυμηθώ κάτι περαιτέρω…
Έβαζε και ωραίες αφίσες. Θύμαμαι μία που είχε τον Eddie η οποία τα έσπαγε.

Μια τρομερή σειρά είναι και το Bone του Jeff Smith,μεγάλη λατρεία του Matt Groening-δημιουργού των Simpsons μεταξύ των άλλων-.Η ιστορία του Φόουν Μπόουν,του Φόουνι Μπόουν και του Σμάιλι Μπόουν ύστερα από την εξορία τους απ’ την Μπόουνβιλ είναι γεμάτη γέλιο,αθώο και όμως κινικό ύφος και παραμυθένια ατμόσφαιρα.Πραγματικά αξίζει την προσοχή σας.

Να πούμε επίσης και ένα μεγάααλο 'ευχαριστώ:roll: στη Jemma Press που έχοντας ήδη περάσει 1 χρόνος από τότε που βγήκεο πρώτος τόμος(και ενώ η σειρά έχει τελιώσει στα αγγλικά) ακόμη να τελιώσει την ελληνική εκδοχή.Πάντα τέτοια,άλλωστε,ποιος βιάζεται,αν είναι κάντε και καμιά δεκαετία έτσι για να χαιρόμαστε…

Χαχα σήμερα το είχα στα χέρια μου αυτό! Ήταν ενός γνωστού μου. Όχι αυτό το τεύχος αλλά το επόμενο, κάτι με αγελαδοδρομίες είναι ο τίτλος

Well,σου λέω αν είναι να πάρεις το πρώτο τεύχος το οποίο βλέπεις στην οθόνη του PC σου,αξίζει με τα 1000…άλλωστε και τα spambots διαβάζουνε κόμιξ,έτσι δεν είναι?8) :stuck_out_tongue: :lol:

Επόμενη πρόταση:
Go with Grace του George Alexopoulos

Έργο που ήρθε τρίτο σε διαγωνισμό της Tokyopop.Ενταξει,μπορεί το ότι δεν το έχει φτιάξει γιαπωνέζος να ξενερώνει κάποιους,αλλά όπως και να το κάνουμε το μάνγκα αυτό τα σπάει.Η ιστορία είναι One shot(δλδ τελιώνει σε ένα τόμο μόνο),σχετικά με μια κοπέλα η οποία έχει κατάθλιψη και ζεί μέσα σε ένα δωμάτιο απομονομένη,γράφοντας ατελίωτα.Μια μέρα το φάντασμά ενός αγοριού εμφανίζεται και τότε αρχίζουν τα απρόοπτα.

Τα σπάει αγρίως.

Ακολουθούνε κι άλλες προτάσεις αργότερα.

Ναι διαβάζουνε…

Ένα υπεργαμάτο στυνομικό κόμικ με πραγματικά φοβερό σκίτσο και ανθρωπόμορφα ζώα για χαρακτήρες τα οποία είναι αριστοτεχνικά σχεδιασμένα είναι το Blacksad

θα βγεί κανα νέο μπλάκσαντ να γουστάρουμε επιτέλους?

Ε παιδιά!!!Τι έγινε χθες???

Η σειρά όσο πάει γίνεται και καλύτερη. Παίχτηκαν τρία αντί για τέσσερα επεισόδια αυτή τη φορά, επομένως δεν έχασες και πολλά πράγματα. :slight_smile:

Έχασες βέβαια τη δυνατότητα να δείς εμένα και τον ellanor σε στιγμές πόρωσης μετά την προβολή.Πραγματικά το Then and now,here and there όσο πάει βελτιώνεται και γίνεται πολύ-πολύ ενδιαφέρον.

Δεν πειράζει πάντως,εκεί είναι οι προβολές,δεν χάνονται:) Κρίμα που τα παιδιά απ’ το anime.gr δεν κάθησαν παραπάνω να τα πούμε κιόλα.

Απορία:κανείς απ’ το ροκιν δεν ενδιαφέρεται για τις προβολές πέρα από εμάς τους 3?

νομίζω πολλοί είναι 3:-k

Βρε ουστ. Φτάνουμε και περισσεύουμε τρία άτομα. Δε θέλουμε άλλους! :lol::slight_smile:

Θα ερθω κι εγω σε καμια προβολη να γινουμε 5

Χαχαχχα.μη μασάς.κι εγώ 2 θέσεις πιάνω:-)

Για πείτε details…interested(name the time,name the place):wink: