9η Τεχνη!

Είναι κάθε Τρίτη στο Nosotros(Θεμιστοκλέους 66 νομίζω) στα Εξάρχεια,στις 9.Be there.
Mην ακούτε τι λέει ο ellanor.the more the merrier:)

εμένα ΄μ’ αρέσει πολύ να φτιάχνω κόμιξ και να σκιτσάρω. τα κομιξ μ’αρέσουν παρα πολυ αλλά μόνο το 9 διαβάζω καμιά φορά. εχω ακούσει καλά λόγια για το Sandman. το ξέρει κανείς να μ πει την άποψή του; τίποτα άλλες προτάσεις έχετε να μ κάνετε;

Απο προτάσεις μπορείς να τσεκάρεις τις προηγούμενες σελίδες του τόπικ:) Το Sandman τώρα θεωρίται απλά κορυφαία σειρά και τουλάχιστον το ‘Αιώνιες νύχτες’ που έχω αγοράσειείναι πολύ καλό.Οπότε αξίζει να το πάρεις:)

Είδαν καλά τα μάτια μου???Απόψε death note 1-4 στο Νοσότρος???Μα αφού δεν έχε τελειώσει το here and there,now and then…

Τι?:-k αποκλείεται…μπορεί να το τυπώσανε λάθος…τεσπά,θα πάμε και θα δούμε

Mααα το είδα!!!Όχι ότι δε θέλω,αλλά είναι κρίμα να τα αφήνουμε στη μέση…Α!και το anime.gr δε μου ανοίγει darrrrrrrrrrrrrn

Περίεργο…εγώ είμαι τώρα μέσα:-k δοκίμασε απο το google,ή απλώς περίμενε λίγο να μπείς

will do mate:)

Εσύ θα έρθεις?Τι πορηγούμενη φορά σε χάσαμε:-s

Nαι ναι θα έρθω και θα σου φέρω και τα καλούδια σου!!:slight_smile:

Gravitation της Maki Murahami

Το shonen-ai που πούλησε τρελά και έγινε μια απόλυτα πετυχημένη μεταφορά σε anime,μια σειρά που άντεξε 21 τόμους και ακόμη συνεχίζεται σε άλλη μορφή,η ιστορία που βγήκε και σε βιβλίο ενώ στη Ιαπωνία υπάρχει και ραδιοφωνική μεταφορά της όλης ιστορίας.

Το Gravitation είναι μια ιστορία αγάπης γεμάτη κωμικά στοιχεία(αυτό είναι το κύριο χαρσκτηριστικό της,το χιούμορ) και έγινε πολύ μεγάλη επιτυχεία όχι μόνο στην Ιαπωνία αλλά και στην αμερική.Αξίζει να το τσεκάρετε.

Επειδή είμαι καινούριος εδω μέσα … τι παίζει κάθε Τρίτη στο Nosotros?

Προβολές anime. Στον δεύτερο όροφο του Nosotros. Απο την επόμενη Τρίτη, αν δεν κάνω λάθος, θα προβληθεί το Death Note. Απο το φόρουμ μαζευόμαστε εγώ, ο πυραμίδας και η corpsette.

Για αυριο παιζει τπτ?

Αν θες να έρθεις για παρέα έλα, απλά αύριο προβάλλονται τα τελευταία 3 επεισόδια του anime που βλέπαμε αυτό τον μήνα (το Now And Then, Here And There). Επομένως αν έρθεις για την προβολή μάλλον δε θα καταλάβεις και πολλά πράγματα…

Δηλαδη με λες χαζο?:-k :-k :-k :-k :stuck_out_tongue: :lol:

Σοβαρά μιλας!!! Πόσο καιρό γίνεται αυτό και δεν το έχω πάρει μυρωδιά!!! Γαμώτο … μου είναι λίγο δύσκολο γιατί η γυναίκα μου είναι έγκυος και δεν έχω τόσο χρόνο τώρα! Πάντως σπίτι έχω λιώσει! Τώρα βλέπω το Trigun!

Τα σπάει

Ρε σεις ισχυει για σημερα?Αν ναι τι ωρα και που θα συναντηθουμε επειδη δε ξερω την τυφλα μου?

Βασικά συναντιόμαστε μέσα στο nosotros με τα παιδιά. Διαλέγεις αν θες να έρθεις κατά τις 9, και να ανέβεις πάνω στον δεύτερο όροφο (η πόρτα έχει το σήμα των προβολών απέξω), όπου και θα βρεις λογικά τον πυραμίδα και την corpsette… ή περιμένεις να έρθω εγώ και συναντιόμαστε στο περίπτερο στην πλατεία Εξαρχείων (αυτό που βλέπει στην Θεμιστοκλέους). Απλά εγώ μάλλον θα αργήσω κανα 20λεπτο.