Ηλιας Κυριαζης ΟΕΟ μανιφεστο και τα μυαλα στα καγκελα.
Α ρε συ δεν ήρθες…κρίμα…βέβαια δεν έγινε τελικά προβολή σήμερα,αλλά μετά πήγαμε για σουβλάκια και συμπάθεια και ήταν πολύ καλά!!!
Σλουρπ,μμμ φαγητό!!Μα γιατί δεν ήρθες??θα επικοινωνούσαμε άψογα…
Αγαπητη κορπσετ τελευταια στιγμη με πηρε Rangel για μια δουλεια και επρεπε να παω.
Ελπιζω να μην πηγατε στον Σαββα για σουβλακια γιατι ακομα τα ρευομαι απο το προηγουμενο μυτινγκ.
Υποσχομαι την επομενη φορα να ειμαι παρων με ελληνικο πορνο (Γκουσκουνης,Σπαθη,Σταλονε κτλ) για να παρουμε την αιθουσα για παρτη μας μετα την προβολη
Vash!!! Θεός!!! Γουστάρω που ξεκινάει χαλαρά και εξελίσεται απίστευτα dark!!!
Άσχετο…αλλα διάβαζα χθες σε ένα blog για τις πολιτικές -κοινωνικές προεκτάσεις των κομικ κ εντυπωσιαστηκα πολύ όταν είδα πως το όλο concept του batman ουσιαστικά εμπνεύστηκε απο το οικονομικό κραχ(αν κ οικονομολόγος δεν είμαι σίγουρη ποιό απ τα 2 , μάλλον του 73’)…just wanted to say this…Είναι πολύ εντυπωσιακά τα μήνυματα των κομικς και το τί κρύβουν οι προσωπικότητες των πιο γνωστών ηρώων…
Ισχύει απόλυτα αυτό που λες, γενικά η ιστορία του σκίτσου και των κόμικς είναι σε ένα μεγάλο ποσοστό συνυφασμένη με την πολιτική και την κοινωνική κριτική… Όσο αφορά το Μπάτμαν, δεν είναι παλιότερη σαν σειρά απο το 73? (μου φαίνεται υπάρχει απο τα 50ς…) Αν ναι, μήπως εννοεί το μεγάλο κραχ του 29?
Yeap,όπως τα λές ακριβώς.Το ίδιο υσχίει για κάθε μορφή τέχνης βέβαια,αλλά τα κόμιξ τα υποτημά πολύς κόσμος ως ‘παιδικά’ για αυτό ξαφνιάζεσε.Υπάρχουν αρκετά βιβλία για το θέμα,θα σου πρότεινα το ‘Superman on the cuch’ που έχει να κάνει με την ψυχολογία των υπερηρωών όπως και το ‘Η ιστορία των κόμιξ’,πραγματικά αξίζει να τα τσεκάρεις:)
Έχετε πολύ δίκιο παιδιά…Και ναι ellanor μάλλον του 29 εννοεί τελικά…
RP θα τα τσεκάρω όπωσδήποτε!!thanx!!
Προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων, την Κυριακή η ώρα μάζωξης στο Νοσοτρος είναι 8 και όχι 9.Θα παιχτούν τα 3 τελευταία από το here and there now and then, καθώς και τα 3 πρώτα από το death note.Επίσης κάτι ακόμα που δεν το συγκράτησα…Τώρα πως γίνεται να δούμε τόσα πολλά πράγματα, beats me.Για περισσότερες πληροφορίες πηγαίνετε στο anime.gr να διαβάστετε την ανακοίνωση…
βλακειες. Το μονο κομικ που αξιζει ειναι ο αστεριξ. Αντε και ο λουκι λουκ και ο ιζνογκουντιος.
Δλδ λές βλακίες ότι προτείνω???:lightsabre: :lightsabre: Βλάσφημη,τώρα θ γνωρίσεις την οργή μου…φονικό κουνέλι,σε καλώ σε βοήθεια:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:
αθωα λαγουδινα ζηταει συγνωμη, μια πλακιτσα εκανε
Φονικό κουνέλι είναι άλλος γνωστός χρήστης ο οποίος είναι και φίλος…
Αφού έκανες πλάκα τη γλιτώνεις και δεν θα σε σκοτώσουμε…
Να σπεύσει και η κορπσετα προς συνδρομή???
You know the answer is yes!
θα αρκεστειτε σε βασανηστηρια μονο ε?κριμα
Εεεεεεε, παιδάκια έμορφα και τσαχπίνικα μην πειράζετε την συν-αστεριξική Rabbit Rania από το νησί με τις ωραίες καρπουζόπιτες! (αν και συμφωνώ μαζί της, οπότε αν θέλετε να με βασανίσετε, το φτερό, το φτερό στις πατούσες…:lol: )
το μονο νησι που κανει καρπουζοπιτες να μην ξεχνιομαστε χαχαχαχα
μα με τι μπορει να συγκριθει ο αστεριξ γαμωτο??
Πέεεεεεεεεεεστα χρυσόοοοοοστομη!!! :lol: :lol: :lol:
Επίσης το μόνο νησί με τόσο απίστευτα τέλειες παραλίες! Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους…
Υ.Γ. “Δε΄ειμαι χοντρός!!! Είμαι γεματούλης με χαμηλό στήθος!” - Οβελίξ :lol:
ετσι ετσι προσκυνουμε οβελιξ
Ο Αγωνας των Αρχηγων ρε… που νομιζε στην αρχη εκεινος ο δρουιδης (ετσι δεν λεγεται?? ) οτι αντι να γιατρεψει την αμνησια του πανοραμιξ επρεπε να βοηθησει τον οβελιξ επειδη νοοοομιζε οτι και καλα ειχε καταθλιψη απο το βαρος σωστη παρεξηγηση δηλαδη και μετα ο κακομοιρος επεσε οντως σε καταθλιψη