thebest20:
αχ όπως και το βλέμμα που έχει ο Μιχάλης μου!βλέμμα που σκοτώνει που μαγνητίζει!αυτά τα τέλεια ματάκια του!αχ και αυτάκια για τρελό παιχνίδι!είναι αγοράκι για τρελά κολπάκια!ήθελα να ήμουν μαζί του σε μια παραλία να μου τραγουδούσε με την υπέροχη φωνή του!η Ολυπίου είναι μπάζο,είναι 40 χρονών σχεδόν και τα έχει με τον 28άρη,έλεος η τεκνατζού!!!8O
'Εχει κάνει αποτρίχωση και βάζει babyoil :yes: :vibrate:
Όσοι είστε τυχεροί αύριο να πάτε VOX με το ταίρι σας ή την παρέα σας να απολαύσετε τον πιο ερωτικό,κούκλο sexy καλλιτέχνη στην πιο ερωτική συναυλία του πιο ερωτικού σταθμού “LOVE RADIO 97,5”!τι κρίμα να δίνω μάθημα και να μη μπορώ να πάω!είναι τόσο τέλειος,τόσο κούκλος,δεν υπάρχει ωραιότερος άντρας στον κόσμο,αύριο η βραδιά θα είναι τόσο ερωτική,πόσο θα’θελα να ζήσω “Μια νύχτα τρελή” με αυτόν τον παίδαρο!!!
thebest20:
αχ όπως και το βλέμμα που έχει ο Μιχάλης μου!βλέμμα που σκοτώνει που μαγνητίζει!αυτά τα τέλεια ματάκια του!αχ και αυτάκια για τρελό παιχνίδι!είναι αγοράκι για τρελά κολπάκια !ήθελα να ήμουν μαζί του σε μια παραλία να μου τραγουδούσε με την υπέροχη φωνή του!η Ολυπίου είναι μπάζο,είναι 40 χρονών σχεδόν και τα έχει με τον 28άρη,έλεος η τεκνατζού!!!8O
Ρε… ξερναω λεμε.Προσεχε πως τα λες αυτα.
Ακου τα αυτακια του… ελεος.#-o
thebest20:
Όσοι είστε τυχεροί αύριο να πάτε VOX με το ταίρι σας ή την παρέα σας να απολαύσετε τον πιο ερωτικό,κούκλο sexy καλλιτέχνη στην πιο ερωτική συναυλία του πιο ερωτικού σταθμού “LOVE RADIO 97,5”!τι κρίμα να δίνω μάθημα και να μη μπορώ να πάω! είναι τόσο τέλειος,τόσο κούκλος,δεν υπάρχει ωραιότερος άντρας στον κόσμο,αύριο η βραδιά θα είναι τόσο ερωτική,πόσο θα’θελα να ζήσω “Μια νύχτα τρελή” με αυτόν τον παίδαρο!!!
Αν δεν πας, δεν είσαι true…[-X
Μα ο λεντ θεσσαλονίκη δεν είναι? Οπότε πως θα πάει στο vox? :-k
Cozy
February 13, 2008, 2:50pm
Μιας και έχει κάτι μήνες να μιλήσει κανείς για τη μουσική του…