Χατζηγιάννης

Μόνο μην κλάσει, γιατί σφιγγεται πολύ.

Επαναλαμβανω οτι ο γιουζερ thebest20 ειναι ψευτικος και μας κανει πλακα.

Αποκλείεται :lol: :yes: Ήξερε πως το κατάλληλο site για να κάνει post Χατζηγιάννη είναι το rocking:lol:

Μήπως είναι ο ίδιος ο Χατζηγιάννης? [-X
Αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστήριο του φόρουμ μετά τον παρασόλ…

Πότε έσφιξε έτσι αυτός?

Ε λογικό αν τον μπουκώνουν στα φάρμακα και λιώνει 4-5 ώρες την ημέρα γυμναστήριο.

Από την άλλη όμως, αυτό δεν κάνει και ο De Maio με τον Adams? :-k

αν και γράφω αργά σε αυτό το post , ήθαλα να ξέρω που κολλάει ο Χατζηγιάννης με το με το forum που οι περισσότεροι εδω πέρα ακούνε metal…:-k :-k

Don’t feed the troll!

Εδω το τοπικ του εχει παραπανω ποστ απο το αντιστοιχο των Metallica.

Κοιτα οι “αληθινοι” μεταλλαδες για να νιωθουν καλα πρεπει να βριζουν καποιον.

Αλλοι βριζουν το alternative.
Αλλοι βριζουν τους Tool.
Αλλοι βριζουν τους emo.
Ε, καποιοι βριζουν τον Χατζηγιαννη. Αυτος ειναι ο λογος υπαρξης του τοπικ στο forum.

ο χατζηγιαννης και πιο μικρη που ημουνδεν μου αρεσε, ποτε δεν με συγκινησαν τα καψουροτραγουδα του.βεβαια στον πατερα μου αρεσει που δεν ακουει λαικουρες και ποπ!!:stuck_out_tongue:

Κακώς. Είναι τρου. Κάψε τα σιντί και άκου Χατζηγιάννα.

Η ύπαρξη topic με τέτοιο θέμα,σε ένα τέτοιο forum είναι το λιγότερο πρόκληση…

δεν ξενερωνουμε ποτε

μου τρυπαει τα αυτια,μου βαανιζει το κεφαλι,μου γυρναει το μυαλο…εεελεεεεειιιιινοοοοοοος…τρισαθλιοοοοοοος…και εχει και το χειροτερο -ειμαι ωραιος επιτυχημενος αλλα το παιζω χαμηλων τονων- στυλακι που εχω δει…
το μονο που μπορω να του παραδεχθω ειναι πως γραφει τα τραγουδια του-αν και μαλακιες- μονος του…αλλα τι να το κανεις κι αυτο αν δεν ακουγονται…και ειναι και ολα ιδια…

“Βλέπω ότι κει πέρα μια κοπελίτσα κρατάει ένα πανώ που λέει Μιχάλη Σ’αγαπώ. Φχαριστώ, αλλά κρίμα που δε μπορώ να πω το ίδιο για σένα ε; Χοααχαχα”.

Χώνει.

Αυτο το ειπε ο Χατζηγιαννης?8O :-k

Μμμ:!:

Αυτες οι απαντησεις σου γεματο μυστηριο, με σκοτωνουν.:-s

αχ όπως και το βλέμμα που έχει ο Μιχάλης μου!βλέμμα που σκοτώνει που μαγνητίζει!αυτά τα τέλεια ματάκια του!αχ και αυτάκια για τρελό παιχνίδι!είναι αγοράκι για τρελά κολπάκια!ήθελα να ήμουν μαζί του σε μια παραλία να μου τραγουδούσε με την υπέροχη φωνή του!η Ολυπίου είναι μπάζο,είναι 40 χρονών σχεδόν και τα έχει με τον 28άρη,έλεος η τεκνατζού!!!8O

Λεντ εσύ είσαι ε;

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: