Χατζηγιάννης

Είδα posts που αναφέρουν το εν λόγω τραγουδιστή ως μονότονο. Ρε παιδιά πλάκα κάνουμε, είδα μια τραγουδίστρια ονόματι Φαίη Δρακοπούλου που θύμισε σε τι κατάντια έχει φτάσει η Ελληνική σκηνή, μα όλοι οι τραγουδιστές να τραγουδάνε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Η αλήθεια είναι ότι είναι τόσο χάλια οι υπόλοιποι που ο Χατζηγιάννης είναι μια όαση #-o μέσα στην τόση σαβούρα που υπάρχει:yes:

Θα σας κάνω την τιμή να ποστάρω και να πως πως ο χατζηγιάννης είναι για τα μπάζα!:slight_smile:

Θα μας κανεις και την τιμη να επιχειρηματολογησεις;

pesta re file … dn mporo na katalavo pos xetrelenei tis kopeles …alla ti na kanoume pou stin epoxh mas exoun prasi oi floroi kai oi gay ???

Straight αντρα γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα greeknglish είναι γκέυ.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4474

Δηλαδη αναφερεσαι στο ποιον του ως ανθρωπο. Θα ταν πιστευω καλο να λεγες δυο κουβεντες αντι να δειχνεις τα ποστς αλλων.

On topic, ο Χατζηγιαννης δεν ειναι my cup of tea. Ωραια φωνη, αδιαφορη μουσικη, για τα γουσταμ τουλαχιστον. Αυτο που ομως δε καταλαβαινω ειναι τι βρισκουν ορισμενοι στο να κραζουν ορισμενα ακουσματα. Γενικα αναφερομαι σε σκηνικα που εχω δει εκτος & εκτος φορουμς, και βλεπω οτι περισσοτερο ασχολειται ο μεταλλοκοσμος με τα (πολλες φορες δηθεν) εναλλακτικα ακουσματα παρα οι εναλλακτικοι με τους “ανοιχτομυαλους” μεταλλαδες.

Οχι τιποτ’ αλλο, καποτε λεγαμε οτι ειναι εγκεφαλικη μουσικη. Δινω απλα food for thought. Και ως ‘‘μεταλλαδες’’ δεν εννοω τα ατομα κλασσικων ακουσματων. Πιανω την ευρυτερη εννοια.

Συγνώμη αλλά όταν είσαι σε ένα rocking forum με τόσα μέλη και υπάρχει thread Χατζηγιάννης, είναι αυτονόητο

ότι κάποιοι θα κράξουνε. Για πήγαινε βάλε metal thread σε κανά forum με άλλα ακούσματα:wink:

Δεν μπορεί, όλο και κάποιο post ειρωνίας ή θαψίματος θα υπάρξει. Εχεις δει πιστεύω τις φάτσες, γκριμάτσες “αλλονών”

σε αρκετές(όχι όλες)περιπτώσεις όταν μαθαίνουν τι είδος μουσικής ακούς. Σίγουρα υπάρχουν και μεταλλάδες

που έχουν πέσει στην παγίδα και δεν θα έπρεπε. Είμαι λίγο :offtopic:

Ειμαστε λιγο οφ τοπικ, αλλα το θεμα ειναι αξιο κουβεντας και εχει και καποια σχεση στη τελικη. Κουοταρω για καλυτερη επεξηγηση:

Γενικα αναφερομαι σε σκηνικα που εχω δει εκτος & εκτος φορουμς, και βλεπω οτι περισσοτερο ασχολειται ο μεταλλοκοσμος με τα (πολλες φορες δηθεν) εναλλακτικα ακουσματα παρα οι εναλλακτικοι με τους “ανοιχτομυαλους” μεταλλαδες.

Οταν αναφερθηκα σε εναλλακτικα ακουσματα, συμπεριλαμβανω και αυτα στη σφαιρα της Ροκ μουσικης. Π.χ.:

Κλασσικοι Μεταλχεντς VS Ψαγμενων Progsters
Εναλλακτικοι Ροκερς / Μεταλλαδες VS 90’ς Γενιας Κλασσικων Ακουσματων
“Πειραματικοι” VS “Συμβατικοι”

…και παει λεγοντας. Τα παραπανω ειναι περισσοτερο ιδεολογικα παρα μουσικα ρευματα στα οποια το υποκειμενικο κριτηριο βαφτιζεται αντικειμενικο. Για να καταλαβεις, χαρακτηριστικο παραδειγμα κριτηριου ειναι το “τι παπαδες” παιζει ο ταδε μουσικος, κάτι που ως έννοια κυριαρχουσε κάργα μέχρι πριν κανα δυο χρονια. Και σχεδον παντα το ολο θεμα λειτουργει με την τακτικη ‘‘εθελοτυφλω’’.

Αυτα πανω στο θεμα. Απλα ηθελα καποια στιγμη να τα πω.

Απλά τέλειος ο Χατζηγιάννης!Η φωνή του μαγεύει τον οποιοδήποτε και εκτός αυτού είναι τρομερά όμορφο αγόρι!Είναι πολύ πολύ sexy έχει τέλειο καλογυμνασμένο σώμα,τέλειο πρόσωπο και ο καθένας απορεί γιατί έχει σχέση με την Ολύμπίου η οποία αντικειμενικά είναι χάλια!8)

Για ξεκάρφωμα.

:bow: :bow: :bow:
Ακριβώς έτσι θα το έθετα και γω!

:lol: :lol: :lol: :lol: :bow: :bow: :bow:

Ελεγξτε τον χρηστη thebest20. Υποψιαζομαι οτι ειναι καποιος απο μας που κανει πλακα.

Πρόεδρο.

Οντοπικ, ο Χατζηγιάννης πρέπει να ποσταριστεί στους “εξωγήινους μουσικούς” και το “πιο όμορφος”.

Μιχάλη σε αγαπάμε :oops:

Υπερτιμημενος…

ΕΛΕΟΣ!!!

Μου τη δίνει στα νεύρα που το παίζει και καλά έντεχνος…

Γιατί τον βρίζετε; Επειδή είναι ατάλαντος; Ε; Έκαστος στο είδος του. Αυτός είναι ειδικός στην μπουρδομουσική (ή αλλιώς κοριτσιστικίστικη). Δεν θέλω να αρχίσω τα περί ‘δανεισμού’ (ε ρε Knopfler έτσι και τον άκουγες θα τράβαγες τα μαλιά σου) γιατί θα αρχίσω να βρίζω και γω και δεν είναι σωστό.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι κρατάει κιθάρα ο αθεόφοβος! Λίγος σεβασμός αγόρι μου δεν βλάπτει!
Το τρομερό σλόγκαν των κοριτσιών “καλά όλα τα άλλα, το ότι έχει φωνάρα όμως, δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας” είναι όλα τα λεφτά. Ε ρε που βαδίζουμε…

Κοιτάξτε εδώ

δεν είναι τρομερά sexy?είναι τρελλό μωρό,τρελογούτσουνο,αγοράκι για τρελλό χάιδεμα,έχει τέλεια αυτάκια,ματάκια,μαγουλάκια,καλογυμνασμένο σώμα!!!η ολυμπίου είναι μπάζο!!!