Τέσπα κι εγώ έχω πάει Χατζηγιάννη και όποιος αμφισβητεί την ηλικία μου μπορώ να σκανάρω ταυτότητα.
Και όσο για τον κόσμο που μαζεύει αυτός και κάθε άλλο μπουζουκομάγαζο, ο Μ.Ο. ηλικίας αυτών που είναι εκεί είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τις ροκ/μεταλ συναυλίες, αλλά και από τις fusion όπου ο Μ.Ο. είναι… 0 Και σας πληροφορώ ότι όλοι αυτοί δεν πάνε/με εκεί για τις κορούλες τους :lol: :lol: :lol:
Οπότε gore, i’ll stick with what I’ve written…
Νο οφφενς ε… Αν δει κανείς τη λίστα με τους αγαπημένους μου φετινούς δίσκους, όλα μαζί αυτά τα συγκροτήματα να έρχονταν δε θα γέμιζαν το Λυκαβηττό
Kαι μένα κάποια κομματια του μου αρέσουν… :roll:
Ειδικά Το Σ’αγαπώ νομίζω είναι πολύ ωραίο.
Και ισχύουν αυτά που είπατε για τις μουσικές του γνωσεις… Κάπου είχα διαβάσει για πιάνο, κιθάρα, αρμονία, φωνητική και διάφορα άλλα… Αλλά ό,τι γράφει είναι στο ίδιο στυλ και τον βαριέσαι ευκολα.
Επίσης στο σχολείο οι έχουμε καθηγητές πορωμένους (εκτός απο μαθητές) οπότε σχεδόν σε κάθε διαλειμμα ακούμε Χατζηγιάννη από τα ηχεία… :lol:
Ε, μα, είναι να μη βάλεις μετά φωτιά στα σχολεια?? [-X
Eντάξει έχουμε ποικιλία… Μας βάζουν και Κοκκίνου (μια φορά ένα που λεγεται sex!!) και Βανδή και απ’όλα τα καλά. #-o Αλλά αυτό με το Χατζηγιάννη παραπάει. Είναι το στανδαρδ της ημέρας… :lol: :lol:
Παιδιά, να σας υπενθυμίσω ότι εδώ μέσα είναι φόρουμ. Αν ήταν να ποστάρει ο καθένας όλους τους καλλιτέχνες που του είναι αδιάφοροι, τότε το τόπικ για τους Dodheimsgard θα είχε τις πολλαπλάσιες σελίδες από το τόπικ για τους Iron Maiden.
Δεν κάνουμε ψηφοφορία και συλλογή ποστς να δούμε σε πόσους αρέσει και σε πόσους όχι. Εμπεριστατωμένες απόψεις περιμένουμε να ακούσουμε.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά ποστάροντας σε αυτά τα τόπικ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σκέφτεστε (ανεξάρτητα του αν χρειάζεται να ειπωθεί, αν ενδιαφέρει ή αν είναι εντός θέματος) αφήνετε πιο κάτω στη λίστα της κατηγορίας τα τόπικς που πραγματικά σας ενδιαφέρουν, με αποτέλεσμα να καθυστερούν και οι απαντήσεις προς εσάς στα τόπικς αυτά…
Έχω βαρεθεί να τα εξηγώ συνέχεια και παντού. Παρακαλώ μη μας αναγκάσετε να αρχίσουμε να διαγράφουμε ποστς…
Ναι ότι δε μαζεύουν σχεδόν καθόλου κόσμο στην Ελλάδα. Μπορεί και να κάνω λάθος.
Δεν το είπα για κακό, γιατί διευκρίνησα ότι και πολλά από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα αν έρχονταν μόνα τους δε θα μάζευαν σχεδόν τπτ…
Δεν υπάρχει πρόβλημα
Οι fusion συναυλίες διαφέρουν στην προσέλευση ανάλογα με το όνομα: Ο MIke Stern γέμισε ασφυκτικά τον Φακανά (έναν χώρο 400-500 ατόμων) για 3 βράδια. Το ίδιο και ο Zawinul πρόπερσι. Στον Gregg Howe είχε λιγότερο κόσμο και στον Brett Garsed ελάχιστο. O Stanley Clarke γέμισε το Παλλάς πέρυσι και ο Chick Corea γεμίζει όποτε θέλει τον Λυκαβηττό.
Γενικά υπάρχει ένας πυρήνας 1500 ατόμων (κυρίως μουσικών) που πάνε σε όλες τις συναυλίες και κάποια ευρύτερα γνωστά ονόματα μαζεύουν και κόσμο που ενδιαφέρεται να τους δεί χωρίς να έχει μεγάλη επαφή με το είδος. Πάντως ο μέσος όρος ηλικίας είναι σίγουρα πάνω από τα 30 χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν βλέπουμε -ευτυχώς- και πιτσιρικάδες.