Τέλειος? Δεν λες τίποτα…:trombone: :band: :-({|=
Χατζηγιαννης=Εμποριο του κερατα end of hte story
+1000000000
Ολα τα τραγουδια του ιδια ειναι! Και τα περισσοτερα κοψοφλεβικα. Ελεεινα αθλιος. Τι ελεγε μια φορα; οτι ανηκει σ’εναν ξεχωριστο εντεχνο μουσικο χωρο; κατι τετοιο, δε θυμαμαι #-o
Μια φορα μου ειχαν προτεινει να παμε παρεα Χατζηγιαννη 8O 8O
Μια αλλη που ειχα παει Σαλαμινα εκανε συναυλια και η γκαντεμια ειναι οτι το μερος που την εκανε ηταν ΠΟΛΥ κοντα στο σπιτι και τ’ ακουγα στερεο. Πωπω. Τρεχαμε οικογενειακως να βρουμε ενα μερος στην αλλη ακρη του νησιου να κατσουμε.
τα παραλές νομίζω…
+1 Ειναι χειροτερος απ’οτι λεει η Γρετς
αν και δν ειμαι φαν του εχω παει αρκετες φορες σε συναυλιες του και οκ καλος ειναι, εχει μερικα συμπαθητικα τραγουδακια…αλλα μεχρι εκει.
Μπαν στην απο πανω!!!
Γαμωτο κανει και 5 χρονια φωνητικη
αμαν μωρε αμαν!! 1ον:στις συναυλιες πηγαινα για την παρεα και οχι γιατι τρελαινομαι για τον Χαντζηγιαννη και 2ον τι θες να πω οτι ειναι χαλια αφου μερικα τραγουδια μ’αρεσουν??
μη με ειρωνευεσαι ρε!!!:evil:
Το σποιλερ μου δεν ηταν ειρωνια αλλα θαυμασμος
κι επειδη κανω φωνητικη δλδ δεν πρεπει να μ’αρεσει εστω και κατιτις απτο χ’γιαννη?
Θα μπορουσε.Παντως πιστευω οτι η Τζανις απο τα Φιλαρακια εχει πολυ καλυτερη φωνη
Get a room:!:
#-o δε παιζεσαι ρε τολκι…
:lol: :lol: :lol: με το χαρακτηριστικό ένρινο γέλιο της Τζάνις
Χατζηγιάννης , Χατζηγιάννης τέλειος ,θεός, κούκλος και έχει και ωραία φωνή. Δεν τον έχω δει από κοντά αλλά του έχω μιλήσει στο τηλέφωνο. Έχει πάρα πολύ ωραία
φωνή από το τηλέφωνο. Ο μπαμπάς μου είχε πάει στη Θεσσαλονίκη και είδε τον Χατζηγιάννη !!! από κοντά !!!
και τότε του είπε ο μπαμπάς μου
-Μου δίνετε ένα αυτόγραφο για την κόρη μου ;
-Ναι ναι βεβαίως
-Η κόρη μου σας θαυμάζει πάρα πολύ
-Α, πολύ ωραία, είπε ο Χατζηγιάννης και του έδωσε το αυτόγραφο.
Μετά όταν γύρισε ο μπαμπάς μου μού τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι
- Ειδες τι κανει η τεχνολογια ?
- Ο μπαμπας σου ποσο χρονων ειναι ? 12 ?
O μπαμπάς της προφανώς είναι τόσο μεγαλύτερος από μας ώστε να έχει κατασταλάξει πόσο σημαντική θέλει να είναι η μουσική στη ζωή του και με ποιον τρόπο θέλει να την ακούει.
Εμείς που είμαστε στο ψάξιμο λοιπόν, ας πάψουμε να είμαστε τόσο σίγουροι
Οχι απλα επειδη ηξερε οτι η κορουλα του της αρεσει ο Χατζηγιαννης και τον πετυχε τυχαια καπου ζητησε ενα αυτογραφο…
Δεν ειναι κακο, φαντασου τι χαρα εκανε η saron οταν ειχε το αυτογραφο…
Παιδες η Σαρον ειναι μολις 11 χρονων…Μην αρχισουμε κι εδω τις καφριλες.Πραγματικα δε λεει