Χατζηγιάννης

νταξ,επικοί διαλόγοι,σ’αγαπώ:lol: :lol:

είστε όλοι λάθος. Ο Mercury ήταν bi-sexual…

σωστός.
έμπαινε όπου έβρισκε:wink:

Τελεία και παύλα, απλά. Πέρα από το υφάκι του που πραγματικά δε με νοιάζει όποιο και να είναι (χαρακτηριστικό παράδειγμα τρομερού καλλιτέχνη αλλά μα*άκα σε συμπεριφορά: Maynard), σε όλα τα άλλα συμφωνώ ακράδαντα.

To hokam τα’σπασε πάλι :stuck_out_tongue:

Ο Χατζηγιάννης,αν εξαιρέσει κανείς 2-3 παπαριούλες που γράφει ανα τακτά χρονικά διαστήματα,είναι ίσως ό,τι καλύτερο υπάρχει μουσικά στο Ελλάντα.Αυτό είναι γεγονός.Είναι φωνάρα,παίζει κιθάρα,γράφει μόνος του τραγούδια για τον εαυτό του και για άλλους (βλ. Τερζή:wink: )…Τί να λέμε τώρα…:stuck_out_tongue:

Off-topic. Εδω δεν ειναι το θρεντ για τα ανεκδοτακια…

+1000

Απο το ανφας ναι. Συμφωνω.

O Χατζηγιαννης ειναι ο,τι καλυτερο εχει αυτη η χωρα;;;;;;;;;;;;Δηλαδη ο Χατζηγιαννης αξιζει περισσοτερο απο τον Αλκινοο Ιωαννιδη ας πουμε;;;;;;;;;Τεσπα…εγω τον βρισκω παντελως αδιαφορο και αυτο ειναι πολλες φορες χειροτερο απο το να βρισκεις τον αλλο κακο!!Στιχοι χωρις νοημα, φωνη βαρετη, μουσικη αδιαφορη χωρις καμια εξαρση συναισθηματος, και για το οτι γραφει μουσικη εχω να πω οτι τις περισσοτερες φορες κανει απλα ενα copy-paste στα κομματια του! Παντως αν μιλαμε για Ελληνες καλλιτεχνες γενικα και οχι μονο με ελληνικο στιχο τοτε εισαι παρα μα παρα μα παρα πολυ πισω καθως υπαρχουν και τρομερα γκρουπς εδω στο Ελλαντα…θες παραδειγματα;;; Fragile Vastness, Hokam’s Razor, Wastefall, Sarissa κτλ…:smiley:

=D> =D> =D> =D> =D> =D>

Αλκίνοος Ιωαννίδης
Σωκράτης Μάλαμας
Χρήστος Θηβαίος
Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Θάνος Μικρούτσικος
Μελίνα Κανά
Σταύρος Λάντσιας
Γιάννης Αγγελάκας

(έγραψα και συνθέτες, και στιχουργούς και ερμηνευτές)

εγώ πάντως όταν βλέπω τέτοιες απαντήσεις από 16 χρόνα παιδιά δεν σταματώ αλλά ξεκινώ
ξεκινώ να ελπίζω ξανά

ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΠΛΑ :bow2: :bow2: :bow2:

Ρε παιδιά (και μάμυ) σοβαρευτείτε! Ήταν σαφέστατα ειρωνικό το ποστ μου! #-o #-o #-o Μη διαβάζετε τόσο στα πεταχτά τα threads. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν κάθομαι και εξηγώ πάει περίπατο η ειρωνία.

Υ.Γ. Όσο για τον Φρέντυ, ήξερα ότι ήταν gay πριν καν μάθω τι σημαίνει αυτή η λέξη :stuck_out_tongue: Κυριολεκτικά όμως.

Ευχαριστω πολυ μαμμυ :smiley: :smiley: … με κανεις και κοκκινίζω :oops: :oops:
Αλλα με μικρυνες πολυ ,18 ειμαι οχι και 16 … :smiley:
Αλλα δν πειραζει γιατι σε συμπαθω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ :smiley:
(ουπς πατησα καταλαθος το :stuck_out_tongue: αντι για το :smiley: , γιαυτο εκανα εντιτ και το εσβησα)

ρε crisp δεν καταλαβα…τι εννοεις 99% ‘‘εξυπνα’’ ποστς…δεν σε καταλαβαινω…επειδη και τα δικα μου ποστς ανηκουν σε αυτη την κατηγορια σου να σου πω…το τοπικ το ανοιξα προσωπικα επειδη απλα δεν χωνευω τον χατζητετοιον…απλα…τον απεχθανομαι…αυτον το στυλ του το ψωνιο του…ο καθενας λεει τη γνωμη του…δεν κατηγορησα κανεναν που τον υποστυριξε κτλ…αλλα και παλι και το να τον θαβουμε παει να πει πως το παιζουμε ψαγμενοι;;;;;απλα δεν μας αρεσει…τι εξυπναδα υπαρχει σε αυτο;δεν το παιξαμε καποιοι…αμαν ελεος δηλαδη…και κατι αλλο…δεν τον εκρινα με βαση το μεταλ η το…μπλακ μεταλ…δεν ακουω μπλακ μεταλ και εξτριμ πραμματα αλλωστε…τον εκρινα για αυτο που ειναι ακριβως και για αυτο που αντιπροσωπευει…τη μουσικη που ονομαζει τεχνη και θελει να φαινεται ποιοτικη ενω την ιδια στιγμη την διαθετει για να πουλαει μοντεμ ο οτε…και να γεμιζει τις πιστες ο ιδιος…

???

γκάποιον ιό πέταξε το manos87:-k

Παιδια εχετε παρατηρησει οτι τα φωνητικα του Χατζηγιαννη ειναι ολοιδια σε καθε κομματι?
Μιλαω γι αυτο το “τελειο”:? “Νο ο ο ο νοοοοο”:lol:

τέλειος:metal:

Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω έλα να πάμε απ’την αγάπη πιο πάνω Ζήτο ο Χατζιγιάννης:youwish: