Όχι ο Κότσιρας είναι σαν Ινδιανος του Περού που κλαιει για τη φυλή του…
πως καμμια σχεση? και οι 2 σκατα ειναι
Ο Κοτσιρας μια χαρα ειναι, δεν ειναι σαν το αλλο το βλαμαδι που νομιζει οτι ειναι ο γοης της Ελλαδας, ουτε ψωνισμενος ειναι.
είναι σαφές πιστεύω ότι κανείς δεν πέρασε από την ηλικία των 15 σε τούτο το φόρουμ.
on topic:ο Χατζηγιάννης έχει πολλές φωνητικές ικανότητες(οι πρώτες δουλειές,όταν τραγούδαγε Χατζηνάσιο είναι η απόδειξη) ενώ ξέρει να γράφει και πιασάρικα κομμάτια,hit δηλαδή κλπ.
αν δεν ήταν στη θέση που είναι,κανείς δε θα ασχολούταν μαζί του,ούτε θα τον έβριζε κανείς…
για να καταλαβω, το οτι βρισκεις εσυ οτι ο Χατζηγιαννης εχει φωνητικες ικανοτητες κτλ. παει να πει οτι εμεις δεν ημασταν ποτε 15 και οτι πρεπει να το παραδεχτουμε?? sry κιολας αλλα ετσι καταλαβαινω απ’το post σου.
δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο,λυπάμαι.
Εμένα μου τη σπάει πολύ ο Χατζηγιάννης. Και έχω και επιχειρήματα:
-Δεν έχει βαριές ηλεκτρικές κιθάρες.
-Είναι σαν φούστης.
-Τα τραγούδια του είναι πολύ απλοϊκά. Δεν έχουν πολύπλοκες δομές.
-Οι ρυθμοί είναι πολύ βαρετοί. Το ντράμμινγκ σέσσιον είναι για τα κλάματα.
-Η φωνή του είναι μονότονη, δεν κάνει πουθενά έστω και μία τσιρίδα ή ένα growl.
-Δεν υπάρχει ούτε ένα σόλο από ηλεκτρική κιθάρα, από hammond… τίποτα
-Δεν υπάρχει καν ενορχήστρωση
-Οι στίχοι του είναι γελοίοι. Δε μιλάει ούτε για σφαγές, ούτε βρίζει τον μπους, ούτε τραγουδάει ποίηση.
-Τα ρεφραινάκια του είναι ευκολομνημόνευτα και χιλιοακουσμένα. Δεν προσπαθεί να πρωτοτυπήσει, να δημιουργήσει ένα δικό του ήχο.
-Έχει δημοσιότητα.
Αυτά :-s
εμένα μου τη σπάει γιατί στο Μέγκα, όταν ο ΠΑΟ είχε πάρει το νταμπλ, σε όλα τα ρεπορτάζ τους, με τον Μπασινά να σηκώνει τις κούπες, έβαζαν Χατζηγιάννη να ακούγεται. Από τότε μου έχει μείνει τραύμα και δε θέλω να ακούω τη φωνή του… Κατά τα άλλα, το “νύχτα πάρτυ” μου άρεσε… Αν είχε λίγη δίκαση θα ήταν ακόμα καλύτερο
Ναι αυτο.
Απλα το προφιλ του Κοτσιρα ειναι αν μη τι αλλο λιγοτερο αντιπαθες.Πολυ λιγοτερο.
Ο Χατζητετοιος ειναι ενας μετριος τραγουδιστης,με περιορισμενο εκφραστικο φωνητικο ευρος,ενας επαναλαμβανομενος νεροβραστος συνθετης,με ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια μοτιβα και μελωδιες σε πολλα τραγουδια του(ναι εδω εχει το ταλεντο τουλαχιστον να τις κανει ευκολομνημονευτες και καπου εδω τελειωνουν και τα προτερηματα του),αντιπαθεστατη φυσιογνωμια με υπεροπτικο υφακι για πολλα κουτουλιδια,ευκολο προιον για προωθηση απ τα media και δυστυχως επειδη χρηματοδοτειται απο κολοσσους,εχει τη θεση που εχει στην ταλαιπωρη ελληνικη δισκογραφια.
προτιμαω τον SAKIS ROUVAS 10 φορες περισσοτερο…τουλαχιστον αυτος εχει ταλεντο στο χορο και ειναι πολυ καλος διασκεδαστης…
Πλακα εχει που οταν καποιος καλλιτεχνης κανει επιτυχια, καποιοι “ψαγμενοι” θα το κραξουν επειδη ειναι εμπορικος. Μετα ομως καποιοι αλλοι “πιο ψαγμενοι” θα κραξουν τους “απλους ψαγμενους” επειδη αντιπαθουν κατι μονο και μονο γιατι ειναι εμπορικο…
Λες και το οτι ο Χατζηγιαννης δεν αρεσει σε καποιους και τον θεωρουν μετριο συνθετη πρεπει σωνει και καλα να σημαινει οτι γουσταρουν δικαση και μπρουταλ φωνητικα. Σας παρακαλουμε, επιτρεψτε μας να εχουμε γνωμη, ε…
Το θέμα δεν έιναι αν αρέσει η δίκαση και τα brutal φωνητικά. Το θέμα είναι αν κρίνεις με τα ίδια κριτήρια Mayhem και Χατζηγιάννη. Αν τους κρίνεις με τα ίδια κριτήρια, τότε σαφώς και θα τον χλευάσεις και δε θα μπεις καν στον κόπο να τον συγκρίνεις. Αντίθετα, θα κάνεις μόνο “έξυπνα” ποστ που να τον υποβιβάζουν.
Και αν δεις όλο το thread, το 99% αποτελείται από τέτοια ποστ. Δεν είδα μια σοβαρή άποψη πουθενά.
Και επαναλαμβάνω, με τι κριτήρια θα κρίνουμε μια μουσική σαν αυτή του Χατζηγιάννη? Μπορούμε να είμαστε τόσο ανοιχτόμυαλοι ώστε να διαγράψουμε για μια στιγμή την πολυπλοκότητα και την πρωτοτυπία έτσι ώστε, αν χρειάζεται, να τον θάψουμε για άλλους λόγους?
Σαφως δεν κρινεις με τον ιδιο τροπο Χατζηγιαννη και blackmetal. Του Χοκαμ ομως το ποστ για παραδειγμα δεν ηταν τετοιο. Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι μπορει καποιος να κραζει τον Χατζηγιαννη με pop κριτηρια. Εγω τον θεωρω μετριο pop καλλιτεχνη ας πουμε…
Κατα τ’ αλλα προφανως και το να κραζεις μονο και μονο επειδη πουλαει ειναι χαζη επιδειξη ελιτισμου, γι’ αυτο και συμφωνησα μαζι σου στο αλλο θρεντ (πιο αταλαντος μουσικος)…
Ναι ρε, νομίζω ότι είναι σαφές ότι δεν αναφερόμουν στον Hokam (αλλιώς σιγά μην έλεγα για growls μπουχαχαχα)
Και γω σιχαινομαι τον Χατζηγιαννη , αλλα τα επιχειρηματα σου φιλέ μου ειναι για τον προυτσο !
-Το οτι δν εχει βαριες ηλεκτρικες κιθαρες ειναι τελειως ακυρο , ουτε τα blues εχουν βαριες ηλεκτρικες κιθαρες .
-Σορρυ αλλα ο Mercury τι ειναι ??
-Το ντραμμινγκ σεσιον που λες ειναι αυτο που ειναι για το χατζηγιαννικο στιλ
-Η φωνη του ειναι ΟΝΤΩΣ μονοτονη και χωρις κανενα χρωμα και ενδιαφερον , αλλα για να ειναι κατι καλο φωνιτικα πρεπει να ειναι τσιριδα ή growl ?
-Ενορχηστρωση φυσικα και υπαρχει βρε ανελέητε πως παιζει η μπαντα απο πισω δλδ οπως να ναι ? Οκ να κατηγορεις τον χατζηγιαννη αλλα τους μουσικους απο πισω μν τους πιανει το στοματακι σου γιατι δν ξερεις τι μπορει να ειναι …
-Οι στιχοι του φυσικα και ειναι γελοιοι και δν εχουν τπτ να περασουν , ουτε ενα κοινωνικο μνμα ουτε τπτ αλλα θεωρεις καλους στιχους αυτους που μιλαν για σφαγες ?!?
-Φιλε μου ο χατζηγιαννης γιατι να θελει να πρωτοτυπίσει , αφου αυτο το πραμα βλεπει οτι εχει λεφτα αυτο κανει και μεγια του που εκανε επιτυχια . Μηπως δν πρεπει να κατηγορουμε τον χατζηγιαννη αλλα αυτους που ακουν τον χατζηγιαννη και που τον εκαναν αυτο που ειναι , και που το επιπεδό ποιότητας τους εχει πεσει τοσο χαμηλα ?Αλλα παλι οχι , δν πρεπει να τους κατηγορουμε γιατι αυτο οδηγει σε αδιεξοδο . Αυτο που χρειαζεται ειναι απο μικρη ηλικια να υπαρχει μουσικη παιδεια.
Τεσπα μακρολογω και αυτη η κουβεντα χωραει πολλα μεσα οποτε σταματαω εδω .
Πλάκα μου κάνεις!!!
Είναι ο Mercury… ντιντής?:-s
Μανωλάκη σ΄αγαπώ σε εκτιμώ αλλά θα στεναχωρήσω εις την δευτέραν
πρώτον δεν είναι ήταν πέθανε απο aids και
δεύτερον μπροστά του ο Elton Jonh φαντάζε καραγωγέας
Υ.Γ Η ερώτηση της ξανθιάς για τον Friend Mercoury λέτε έτσι???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μην ψαρώνετε ωρέ!
Ελα τωρα … μην προσπαθεις να ξεφύγεις … σε πιασαμε αδιάβαστο …
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: