βασικα εμενα αυτο που μου τη σπαει απιστευτα με τον μιχαλακη ειναι οτι ειναι ρε παιδι μου ψευτικος…γαμω δηλαδη ο Μαζωνακης ειναι αυτος που ειναι υποκουλτουρε κτλ και δεν προσποιειται οτι ειναι μεγαλος καλλιτεχνης ποιοτητα και ετσι…ο μιχαλακης αν και δεν λεω ξεκινησε λοου προφαιλ μετα και εριξε τον πηχη ποιοτικα αφου αναλωθηκε σε τηλεοπτικες ποπ πιπες για τον οτε και επιπλεον αρχισε να το παιζει καποιος ποιοτητα και μεγαλος καλλιτεχνης, ναι ομως και κοντα στην νεολαια(μπουχουχου νεολαια του κολου…)και τα 15χρονα κοριτσακι που φωναζουν μιχαααααααληηηηηηηηηη!!!
και για να λεμε και τα συκα συκα ειναι και μεγαλο κωλοπαιδο…εχει τσακωθει με τους παντες ρε σεις…και δη με ατομα που τον εχουν βοηθησει…σκατα να φας αθλιε!
ρε συ…να ρε…αμαααν…γαματο!!
που λες ειχα παει σε ενα φεστιβαλακι στην καλαμπακα και ηταν κατι ΦΔΩΡΟΙ πο τα τρικαλα που επαιζαν μιχαλακη, δυτικες συνοικιες κτλ παπαριες και τους ριξαμε ενα κραξιμο…αμαααα…να τργουδαει ο μπουλουκος χερια ψηλα και να σηκωνουμε τα ποδια να κανουμε κωλοχερα να ουρλιαζουμε κτλ…(third voice band λενε τα φλωρακια…)
καφροι τι να πεις…αλλα το φχαριστηθηκα κοινη τη μερα…
Ήρθε πρόσφατα ο Χατζηγιάννης στην περιοχή μου για συναυλία και μου είπαν ότι είπε 6-7 φορές το ‘‘Χέρια ψηλά’’… …δεν ήξερα ότι γινόταν κι αυτό στις συναυλίες …δεν μου χε τύχει ποτέ
Θα πιάστηκαν τα χέρια τους!
Και Δραμα που ηρθε εμαθα πως ειπε τα ιδια τραγουδια τουλαχιστων 3 φορες. Στο repeat τον ειχανε τον καραγκιοζη. Και φυσικα ολα τα παιδακια λεγανε κλαιγοντας (η καλυτερη συναυλια της ζωης μου) Αισχος, ντροπη στους νεους. Και μεις ειμασταν νεοι αλλα οχι βλακες[-X
που κολλανε τα 15 χρονα κοριτσια? κι εγω σ αυτα ανηκω αλλα δε μ αρεσει ο χτζγνς…και η μανα μ που ειναι μεγαλη(και ροκου στα νιατα της…φτου)τωρα της αρεσει ο χτζγνς[-X (σα δε ντρεπεται)