τι να κλάσουν οι σκορπιονς μπροστά στον χατζηγιαννη ρε…αντε να μας αδειάζουν την γωνια τα παππούδια, αμαν πια με την γεροντολαγνεια
:lol: :lol: :lol:
Οι αλλοι νομιζουν οτι το λες για πλακα αλλα ξερω οτι το ενοεις!
Λιγα λογια για τους σκορπιους ετσι?
Αντε μην τους βαλω να σας τσιμπησουν… :lightsabre: :x :x
Γιατί άδικο έχει το παιδί? Live Scorpions και μετά πρώτο τραπέζι πίστα στην παραλιακή. Αχ το καλοκαιράκι…!
P.S. Εννοείται headline ο Χατζηγιάννης βέβαια.
Αυτό εννοείται. Αφού ο Χατζηγιάννης σε αγγλικό στίχο σπέρνει! Κρίμα που δε το έκαναν έτσι. Ο Χατζηγιάννης θα πάταγε τους Scorpions!
Οι scorpions θα πούλαγαν τη ψυχή τους στο διάβολο για να είχαν γράψει ένα κομμάτι σαν το “Δεν έχω χρόνο”
Αχχχχ, τελικά είχατε δίκιο, έχει πλάκα να κοροϊδεύουμε Χατζηγιάννη… Τώρα νοιώθω καλύτερα… Μια βαρβατίλα με διακατέχει Μπουχαχα Δεν πιστεύω να είναι τρέντι να κοροϊδεύουμε Χατζηγιάννη, αλλιώς να σταματήσω πάραυτα!!!
αν τα κάνεις αυτά για να μπεις στους πολέμιους, είσαι πολύ λίγος φιλαράκο… Σε ροκ συγκρότημα θέλουμε να σε δούμε… Αυτά είναι ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τις ικανότητες στου στο πολεμείν…
θες να με πεις ότι το fan club του χατζηγιάννη δε μπαίνει στο rocking?:-s
μόνο τη μέρα μπαίνουν. Γιατί νύχτα… πάρτυ
Κοίτα, έχω καμιά τριανταριά τραγούδια Χατζηγιάννη στο λάπτοπ, και πέρσι είχα πάει στο μαγαζί που τραγούδαγε και γούσταρα. Συνεπώς, είμαι και εγώ δυνάμει funclubιτης Χατζηγιάννη, γι’ αυτό λίγα τα λόγια σου:p
Οταν μιλατε για τους σκορπιους τα λογια σας μετριμενα…
Τι να τους ΚΛΑΣΕΙ ο Χατζηγιαννης ρεεεεε:thumbdown: :thumbdown: :x :x
lol φιλε μου αυτα μη τα λες σε τετοια φορουμς :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ναι μωρε, οι scorpions το ζηλευουν το Χατζηγιαννη, τι να πουνε τωρα τα τραγουδια τους μπροστα στου ΟΤΕ…Για το scorpio festival προσπαθουσαν τη συνεργασια του , αλλα ο Μιχαλης αρνηθηκε…
Λοιπον τον ειδα λαιβ την Παρασκευη και εχω να πω οτι εξαφανισε και τους Metallica.Σας παταει ολους χαμω ρε.Εχω γινει μεγαλος φαν και θα γραφτω και στο φαν κλαμπ.
Ειχε απιστευτο γελιο.Πηγαιναμε οπου ειχε κοριτσακια που τραγουδουσαν και ηχογραφουσαν και χαιρονταν γενικα και “τραγουδουσαμε” κι εμεις.
Ενας μπροστα μας εκνευριστηκε λιγο και πηγε νας μας την πει,αλλα να μας.
Γαματα ηταν.
Δεν σ’εχω φιλο πια.
Καλα,στο επομενο λαιβ θα παμε μαζι.
Αφου θα σ’αρεσει,το ξερεις.
Τι να σου πω, θα ρθω. Μονο και μονο να σου κανω τη χαρη.
afou tetoious tragoudistes ypostirizei i pleiopsifia tis elladas kala na pathoume…kai kala kanei vgazei ta fragka tou kai koroideuei ton kosmo me tis pipes pou onomazei tragoudia.den ftaiei o tragoudistis alla oloi ekeinoi pou ton stirizoun.kati tetoioi tragoudistes deixnoun to pneumatiko epipedo twn ellinwn.opoios den thelei apla den akouei.kai elpizw na katalavainete ti diafimisi tou kanoume twra…
ειναι μεγαλος μαγκας… ειχε τα κονε για να αναδειχθει εχει τα media μαζι του,τραγουδαει 2-3 μαλακιουλες και βγαζει τοσα χρηματα που αλλοι κανουν χρονια για να βγαλουν…μαγκας ειναι οπως και πολυ αλλοι σαυτο το στυλ μαζωνακης,πετρελης,βανδη που τα κονομανε χοντρα…
eeetsi…
darklight-sunnight ρίξε μια ματιά στους κανόνες του forum.
Απαγορεύονται τα greeklish