Και αυτα στο πρωτο δισκο…Τωρα που ειναι ολοκληρωμενος τραγουδιστης φτανει ανετα τις 6
Αναλογως αν σφιγγεται πολυ ή οχι.
Εχω ακουσει σε μπουτλεγκ και καποιες νοτες της 7ης οκταβας.
Διαβασα σε ανακοινωση στο Εθνικο Ωδειο οτι καταγουνται απο τισ εξετασεις οι Bach,Mozart,Beethoven και οτι απο εδω και στο εξης οι υποψηφιοι θα εξεταζονται σε τραγουδια του Χ"γιαννη
Δεν τον είπα gay. Δεν είπα τι είναι. Μπορεί να είναι ζωόφιλος, νεκρόφιλος, “ποδολαγνος”, “ουρολαγνος”, κοπρολάγνος, παιδεραστής…:lol: :lol: :lol: (I`m a very sick mind:!: )
Δεν θελω να μιλησω γι αυτον πραγματικα,πιστεψτε με
XAXAXXAXA
Και πάντα μένει σε αυτό το χαρακτηριστικό τόνο
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΕ ΚΟΥΦΑΝΕΤΕ???
ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΡΕΓΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ???
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΧΩ ΓΙΟ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕ ΚΑΝΑΝ ΣΤΥΛ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΑ
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ???8O 8O 8O 8O 8O 8O
:lol: :lol:
Τα πηρε η μαμα!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:
Εγω την εδινα παντως!!!βγαζει καλα λεφτα δεν μπορεις να πεις…
autos den einai pou den exei afhsei riff gia riff pou den exei klepsei?
h mousikh tou den einai asxhmh, alla re 'seis poli antigrafh.
oi lynyrd skynyrd prepei na tou kanoun minisi!!!
Χατζιγιάννης ROCKS! :lol3:
λοιπον…ο ΘΕΟΣ ερχεται στα τρικαλα…εχω πεθανει…!!! θα δω τον ενα και μοναδικο χατζηγιαννη απο κοντα…αμαααααααν…
τεσμα…χτες τον ειχε ο Λευτερης Παπαδοπουλος…το ειδε κανεις΄
ελπίζω μόνο να μην ακούτε σε μερικά χρονάκια:roll: :roll:
ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ;;;:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ρουντολφ…με την ιδια λογικη ελπιζω να μη σε δω σε λιγα χρονια με κοκκινο κασκολ…
για χάρη των scorps ω ρε αύριο προσκυνώ γαυροφανέλα:D
Θα προδωσεις το τριφυλλι…
Και εγω ειμαι φανατικη των σκορπιων αλλα την τπιφυλλαρα ποτε και για κανεναν δεν θ α την προδοσω!!!1
Και…επειδη ξεφυγαμε κατα πολυ απο το θεμα χατζιμαακα…:lol: ειναι φρικτος, καλη φωνη αλλα απαραδεκτα τραγουδιααααα!!!
Οπως ειπε και ο τολκι χειροτεροσ και απ τους ΧΙΜ![-X [-X [-X
Διάβασα όλο αυτό το εξαιρετικό θεμα…μονο μην τα δει αυτα η αδελφη μου που τον εχει δει ηδη 3-4 φορες κ ετοιμαζεται κ για το σαββατο που θα μας ξαναμανατιμησει με την παρουσια του
Αμαν πια, ολο ο Χατζηγιάννης θα ερχεται εδω; Κανενας αλλος δεν αξιωνεται, αισχος!!Χαθηκε ν ερχονταν κ εδω οι Μetallica να τους δω 2 φορες; :roll:
Ο Χατζηγιαννης για support στους Scorpions γαμαει ε. Στανταρ sold-out.
Ετσι κι αλλιως στο ιδιο κοινο απευθυνονται.