Φραπές. Με γάλα ή χωρίς; Ή μήπως όχι φραπέ;

Οι περισσότεροι πίνουν τον φραπέ αναλογα με τα γούστα τους. εγω πάλι όταν βγαίνω έξω, τον πίνω χωρίς γάλα, ενώ στο σπίτι με γάλα.δε ξέρω πως μου 'ρχεται…

άλλοι πάλι πίνουν άλλα είδη καφέ. άλλοι δε πίνουν καφέ ποτέ. εμπρός! ψηφίστε και πείτε τις απόψεις σας για αυτο το υπέροχο ρόφημα…

Ο ελληνικός είναι πολύ πικρός.
Ο καπουτσίνο είναι πολύ δυνατός.
Ο μοκατσινο δεν είναι καφές.
Ο γαλλικός είναι ξενέρωτος.
Ο φραπες μου φέρνει ταχυκαρδία.

Δε μ’ αρέσουν οι καφέδες τελικά.
:lol: :lol:

Προτιμώ φρέντο… φραπέ πίνω σπάνια. Από ζεστούς καπουτσίνο, μακράν ο αγαπημένος μου. Φραπέ σπάνια.

Ενα φραπε γλυκο με γαλα !!!

ΠΑΙΔΙ!!???!??!!!??
Πιάσε ένα γαλλικό καραμέλα και φέρε και γάλα!!!
ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!” 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Πίνω πολλούς καφέδες και μου είναι απαραίτητοι γιανα σταθώ στα πόδια μου !
Και φυσικά το πρωί αν δεν εχω πιεί δεν μου μιλάει άνθρωπος… :stuck_out_tongue:

το χειμώνα Νες, το καλοκαίρι φρέντο Εσπρέσο γιατί φραπέ φτιάχνω και σπίτι μου και πάντα μέτριος με γάλα!!!

Βέβαια, από τότε που μας έκλεισαν το κυλικείο, ο καφές είναι πιο άπιαστο όνειρο και από το να δούμε τον Χατζηνικολάου στον Αντένα παρέα με τον Θέμο…

Δεν ειναι σπαστικο οταν πας σε μια καφετερια και οταν πιεις μια γουλια απο τον φραπε αναγκαζεσε να μασησεις ποσους κοκους ζαχαρη???
Βαριουνται να τον χτυπησουν σωστα ???

Και τώρα ένα μεγάλο ερώτημα που έχει απασχολήσει πολλούς:
Όταν παραγγέλνεις τον φραπέ, η φράση “χωρίς γάλα” θεωρείται πλεονασμός ή όχι; :-s :roll:

Συντακτικα ειναι πλεονασμος, πρακτικα οχι. Και αυτο γιατι οι περισσοτεροι στον φραπε βαζουν γαλα, οποτε σε καφετεριες καλα κανουν και τονιζουν το “χωρις γαλα” στις παραγγελιες γιατι πολλες φορες βαζουν γαλα απο συνηθεια! :slight_smile:

Γαλλικος κ Ελληνικος!
κ το καλοκαιρι παντα κρυα σκολοτα με πολυ σαντιγη!

+1

Πίνω σπάνια καφέ. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση…ό,τι καφέ να ναι…
Είμαι λίγο φλώρος ε; :smiley:

πολυ… :stuck_out_tongue:

ΦΡΑΠΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΝΕΣ ΤΟΝ ΧΗΜΩΝΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΕΦΕΖΟΥΜΙΑ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ…

Φραπε μετριο γαλα και φρεντο γλυκο.

Αντε και καναν Νες ή Γαλλικο τον χειμωνα αν ποναει ο λαιμος μου.
Ελληνικο σε σπανιες περιπτωσεις.

Eγω στις αφραγκιες! Εσυ ? :stuck_out_tongue:

Δεν πινω καφε και ο Ανγκμαρ ειναι 100 φορες πιο φλωρος απο μενανε. Μ.

ΥΓ: Υποτιθεται οτι ψαχνεις για Τζεφ Μαρτιν εσυ, ε? :stuck_out_tongue:

Σπιτι δεν πινω ποτε καφε, και εξω σπανια…Αν πιω ομως σιγουρα δεν θα ειναι φραπες(ο φραπές, του φραπέδος; :stuck_out_tongue: )…
Φρεντοτσινο το καλοκαιρι, καπουτσινο ή γαλλικος τον χειμωνα.

Eγω στις αφραγκιες! Εσυ ? :P[/quote]

Xαχα,οχι οποτε μου ερθει η ορεξη.Τελευταια φορα που ηπια ηταν την προηγουμενη βδομαδα.Οχι επειδη ηθελα,αλλα ειχε παρει μια φιλη μου,ενω εγω επειδη ειχα παει αργοτερα και θα φευγαμε σε λιγο δεν παρηγγειλα και της ηπια οσο ειχε αφησει(οταν πηγε τουαλετα) :smiley:

Γενικα σπανια παραγγελνω ελληνικο,δεν με τρελαινει.

I was a coffee junkie.

Πλέον μόνο νες και ελληνικό! 8)