Φραπές. Με γάλα ή χωρίς; Ή μήπως όχι φραπέ;

Πάντως άμα πάρεις καφετέρια και παίζει κάπνισμα κανονικά μέσα και ωραία μουσικούλα να μας πεις να ερχόμαστε, χαχαχαχα!:stuck_out_tongue:

Στις καλύτερες ατάκες έπρεπε να το έβαζες!

Νέκρο και Ουίλιαμ Ουίλσον ζευγάρι της χρονιάς εύκολα.

[SPOILER][/SPOILER]

Θα σε σπάσω :!:

[SPOILER][/SPOILER]

Χαχαχ, έννοια σου! Σε αυτήν την περίπτωση όλο το φόρουμ ευπρόσδεκτο! (γιατί εννοείται πως αν πάρω ποτέ καμία καφετέρια αυτή θα είναι γαμάτη και τεράστια :p)

Εντωμεταξύ, όσο αβάσταχτος κι αν είναι ο πόνος για μένα που το παραδέχομαι, νομίζω πως η ερωτική ατμόσφαιρα περιστρέφεται γύρω από Bleeding και Necro: αρχίζει με τις σύνηθεις κοντρίτσες και καβγαδάκια για να ανάψουν τα αίματα, αλλά τα καταπιεσμένα συναισθήματα δεν αντέχουν άλλο στην υποκρισία και ξεσπούν σε ένα εμότικον που προδίδει την αλήθεια… 8O

Δυστυχώς δεν έχω καμία ελπίδα…

Δεν πίνω ποτέ καφέ. Είμαι φλώρος…

Και δε με απασχολεί καν. Άλλωστε το θρετν το άνοιξε ο Άνγκμαρ, αχαχαχαχαχαχαχ :!:

Συμφωνώ με τον Gary. Γάλα μόνο με τσάι8)

Βασικά, νεράκι του θεού, Αμίτα Νέκταρ, μπύρα, κρασί, σανγκρία και μαυροδάφνη, Μπέηλις, Σέριντανς (<3 <3 <3) και λοιπά ηδύποτα.

Φλώροι όλου του φλώρουμ ενωθείτε :!:

ένα + στον Γράκχο

και μιά προσθήκη για τους βόρειους που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.-

[SPOILER][/SPOILER]

+1 στους δυο από πάνω.

Πείτε τα και δω:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4280

Ψηλέ την επόμενη φορά που θα βρεθούμε θύμισέ μου να σου ζητήσω να μου δανείσεις λίγη από την αντρίλα σου :!: Νιώθω μειονεκτικά :frowning:

[κλικ]

Απλά πράματα.

και για να το μυρίσει λίγη αντρίλα παραπάνω… γενικά οι καφέδες είναι σκατά, πόσο μάλλον ο φραπές. γενικά στηρίζουμε μόνο νερό φυσικούς χυμούς σαλέπια τσάγια και λοιπά ματζούνια και στην ανάγκη, ή αν επιμένει πολύ αυτός που κερνάει, κρασί ουζα/τσίπουρα και καμιά μπίρα με ωραία γεύση.

Αυτή η μαλακία δεν πίνεται όμως ε

Απο καφεδες/σοκολατες/κακαο, το κορυφαιο ! :thumbup:
Ολα τ’αλλα ειναι νεροζουμια.

:lol::lol::lol:

Νομίζω πως θέλει να γλύψει το γουνάκι του… Χαχαχα!:stuck_out_tongue:

Ενταξει να μην αρεσει σε καποιον ο φραπες το καταλαβαινω ή να μην πινει γιατι
δεν ειναι καλος ποιοτικα.Αλλα να μην πινει γενικα καποιος καφε το θεωρω αδιανοητο !
Καταρχας τα περισσοτερα ειδη καφε δεν σου προκαλουν καποια ζημια.

Γιατί αδιανόητο ρε Κοσμά;
Κάποιοι (ομολογουμένως ελάχιστοι) μπορεί απλά να μη συνηθίσαμε ποτέ να πίνουμε καφέ.
Να, εγώ ποτέ δεν έπινα καφέ. Έχω πιεί λίγες φορές στη ζωή μου. Σιγά μην κάθομαι να κατεβάζω τη μια φραπεδιά μετά την άλλη με σκοπό να εθιστώ!