:respect:
σιγα μη χεζω μιση ωρα ρε
Φραπες γλυκος με γαλα και μετα αγκαλια με το χαρτι στην τουαλετα.
για παντα ΦΓΓ:)
χωρις γαλα παντα φυσικα!! γλυκος συνηθως…αλλα καμια φορα και μετριος…
τομ καφέ τον πίνω ΤΙΓΚΑ γλυκό με ΠΟΛΥ γάλα!! :vibrate: (τώρα αν ακόμα ονομάζεται καφές αυτό το πράγμα θα σας γελάσω!)
στυλ starbucks καφε δηλαδη. πιο ευκολα το λες παστα παρα καφε
φραπε τίγκα ζάχαρη και γάλα. το βλέπω το ζάχαρο από νωρίς να 'ρχετε.
Αυτούς τους καφέδες τους ονομάζω κανταΐφι η προφιτερόλ…από κάπου το άκουσα το κανταΐφι οπότε δεν πρέπει να είμαι ο μόνος! :roll:
Χα! Δικός μ είσαι εσυ!
το ξερα πως δεν θα λεγόταν για πολύ ακόμα καφές…
Φραπές με πολύ γάλα και πολλή ζάχαρη :D:D
Βέβαια προτιμώ τον ελληνικό (χωρίς γάλα και με πολλή ζάχαρη), τον φίλτρου (με πολύ γάλα και πολλή ζάχαρη), τον φρέντο καπουτσίνο (με πολλή ζάχαρη). Βασικά, όλο το θέμα κρίνεται στη ζάχαρη 8)
φραπές που έχω κάνει στο μαγαζί (για πελάτη) . [B]15 ζάχαρη 1 καφέ χωρίς νερό , μόνο γάλα[/B] . η φραπεδιέρα ζοριζόταν , δν γυρνούσε με τπτ …
στους πόσους καφέδες λέτε να πεθάνει ?
το κορυφαίο είναι που τον ρώτησα … καλός ο καφές ?
[SPOILER]ε συνήθως τον πίνω πιο γλυκό αλλά δν πειράζει … 8O #-o[/SPOILER]
Χαχαχαχα! Μεγάλος ηγέτης ο τύπος!:lol::lol::lol:
Bασικά εξαρτάται. Το καλοκαίρι επιβάλλεται φραπές (και ναι, είμαι κι εγώ από εκείνους που δεν τον θέλουν πολύ πικρό, οπότε βάζω γάλα, αλλά δε θέλω και πάρα πολλή ζάχαρη), το χειμώνα όμως με τα κρύα καλύτερος είναι ο γαλλικός ή ακόμα καλύτερα η μεγάλη αδυναμία μου που είναι και πιο υγιεινή: ζεστή σοκολάτα! (L)
Και τώρα κάτι ψιλοάσχετο που μου ήρθε: πρόσφατα αγοράσαμε καινούρια καφετέρια από αυτές που βάζεις κάτι σα μικρά κυπελλάκια που περιέχουν μέσα τον καφέ, πατάς ένα κουμπί και σε δευτερόλεπτα είσαι έτοιμος. Εγώ, λοιπόν, ήθελα να φτιάξω έναν μαγκιόρικο που είχε, λέει, και καραμέλα μέσα, αλλά δεν ήξερα πως σε αυτήν την περίπτωση έπρεπε να συνδυάσω δυο διαφορετικά κυπελλάκια. Οπότε επί μία βδομάδα ο καφές που έφτιαχνα κι έπινα ήταν ουσιαστικά αφρόκρεμα με καραμέλα! Αναρωτιόμουν κι εγώ γιατί δε με πιάνει ο καφές (που έτσι κι αλλιώς δηλαδή ποτέ δε με πολυέπιανε) και γιατί δε νιώθω καθόλου τη γεύση του πικρού, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου… Μέχρι που ένα πρωί που είχα σηκωθεί χαράματα να διαβάσω γιατί έγραφα και δεν είχα βγάλει την ύλη και χρειαζόμουν επειγόντως κάτι να ανοίξει το μάτι, με βλέπει η μάνα μου και μου λέει: “Καλά μου τα έλεγε η αδερφή σου ότι πίνεις σκέτη σαντιγή, δε φτιάχνεται έτσι! Μου το 'πε και όταν τη ρώτησα γιατί δε στο είχε επισημάνει μου είπε [I]άσε να δούμε πότε θα το καταλάβει από μόνη της[/I], αλλά δεν το πίστεψα πως θα ήσουν πραγματικά ικανή!” Fail…
Πόσο καιρό έχεις να τον δεις; Παιζει να μας έχει αφήσει χρόνους
Ο φραπες καλος ειναι. Γενικα προτιμω κρυα ροφηματα ειτε ειναι καφες ειτε σοκολατα η χυμους και λοιπα… Παλιοτερα εβαζα γαλα και μαλιστα πολυ ως που καταλαβα οτι με πειραζει ετσι και το εκοψα. Τωρα πινω μετριο χωρις γαλα. Ομως παλι ειναι πολυ βαρυς καφες ο νες και οι γιατροι προειδοποιουν οτι προκαλει προβληματα. Λεω παλι να αλλαξω, να συνιθησω να πινω γαλλικο ας πουμε που ειναι φιλτραρισμενος. Επισης ο ελληνικος ειναι καλος.
φαιλ, φεισπαλμ και χαχαχαχαχ!
Εδω πηρε καινουρια καφετερια ! Που χωρεσε ολοκληρο μαγαζι στην κουζινα σας ρε W^2 ?
Xαχαχαχαχαχ, τώρα το πρόσεξα πως γράφω “καφετέρια”!
Η επισήμανση πως εννοούσα “καφετιέρα” είναι μάλλον περιττή… :roll:
Πραγματικά όταν αφαιρεθώ -έστω και ελάχιστα- πετάω και, στην προκειμένη, [I]γράφω[/I] μαργαριτάρια! Γι’ αυτό το λόγο δε θες να με δεις πώς είμαι όταν πρωτοξυπνήσω… Αργώ να συνέλθω από τον ύπνο, οπότε μιλάμε καμία επικοινωνία!