Ο φραπές αρχικά θεωρείται ο χειρότερος καφές (ανθυγιεινός κλπ.)
Πίνουμε όμως φραπέ… Κ εγώ πίνω. ΠΟΤΕ γάλα. Ούτε στο φραπέ ούτε στον οποιονδήποτε καφέ. Δε μ’αρέσει - μου χαλάει την πικρίλα!
Ο φραπές αρχικά θεωρείται ο χειρότερος καφές (ανθυγιεινός κλπ.)
Πίνουμε όμως φραπέ… Κ εγώ πίνω. ΠΟΤΕ γάλα. Ούτε στο φραπέ ούτε στον οποιονδήποτε καφέ. Δε μ’αρέσει - μου χαλάει την πικρίλα!
Είχα ένα φιλαράκι που ήταν διεθυντής σε ένα Starbucks στην Αθήνα και μου έλεγε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Χειρότερος καφές από τον φραπέ δεν υπάρχει. Αλλά αγαπάμε φραπεδάρα!!!
Όποιος θεωρεί τον γαλλικό φλωριά ας αρχίσει να πίνει μια κανάτα τη μέρα για κανα μήνα κι ας έρθει πίσω κλαίγοντας ότι τον πειράζει ο καφές.
Χειμώνας+διάβασμα απαιτεί γαλλικό
Χειμώνας καλοκαίρι μόνο φραπές.
Ψηφισα είμαι φλώρος, αν και πίνω καφεδάκια (ελληνικό κατά προτίμηση).
Το θρεντ ωστόσο αναφέρεται στον φραπέ, εγώ λοιπόν που έχω κόψει τον φραπέ χρόνια τώρα είμαι σαν τους πρώην μεταλλάδες ένα πράγμα, κάποτε αληθινός και γνήσιος, τώρα πια όμως έχω ξεπουληθεί.
μέτριος χωρίς γάλα . γλυκό γάλα πίνουν τα πιτσιρίκια που θέλουν να το παίξουν μάγκες :blues:
μονο ροκ = μονος εσπρεσσο.
μονο θρας = διπλος εσπρεσσο.
με φραπομεταλλαδες και λοιπους που αρκουνται σε πλαστικα υποκαταστατα δεν εχω επαφη
εσύ αποπάνε όταν το εσπρεσάκι σου καταφέρει να επιτύχει το έργο τέχνης (που θα ζήλευε κι ο Αντρές Σεράνο) που δημιουργείται κάπου στην 6η-7η ώρα φραπεδοαρχιδοξυσίματος με την τσιμεντένια κρούστα που ενώνει εις σάρκαν μίαν καλαμάκι και πλαστικό φραπεδοπότηρο, ξαναπέρνα με πλυμένο φλιτζανάκι. :blues:
αχαχαχαχαχχαχααχαχ μεταφορά στις ατάκες άμεσα!!!
εχεις δικιο! σαν εργο τεχνης ειναι ανεκτιμητο! αλλα τι σημαινει αυτο? οτι εγω πρεπει να το πιω? [-X
Άνιωθος detected.
Ignore List ανέλαβε οκθνξ
φραπομεταλλαδες alert. buy
Πω πίνω φραπέ μετά απο κανά 8μηνο αλλα όσο σάπιος είναι ο πούστης καλά γαμάει! Πρέπει να πίνω που και που κανέναν για σπάσιμο…
Μέτριος βαρύς, χωρίς γάλα ο φραπές μου παρακαλώ.
Απαγορεύεται αυστηρά το γάλα στον φραπέ. Αυτός δεν είναι φραπές.
Γάλα στον φραπέ μόνο στο σπίτι που ξέρεις πόσο βάζεις και δεν θες 2 κιλά μέσα επειδή λήγει χθες το νουνού και θες να τελειώσει να το πετάξεις
πο σκετη καταστροφη ο φραπεΣ…
τον εχω κοψει αλλα ΠΟΤΕ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΦΡΑΠΕ ΔΓΙΑΟΛΕ
Το καλύτερο στον φραπέ είναι το μισάωρο (τουλάχιστον, όποιος κάνει λιγότερη ώρα είναι φλώρος) χέσιμο που ακολουθεί.
Πραγματική ευτυχία!
wat
:’) :’)