Φραπές. Με γάλα ή χωρίς; Ή μήπως όχι φραπέ;

Εγω πινω και απο αλλους, καπουτσινο, εσπρεσο (και σε φρεντο αυτους), ελληνικο, γαλλικο.

Πίνω μόνο γλυκό με γάλα αν θέλω να ξενυχτήσω!

Πλέον σκέτος. Με διαφορά ό,τι καλύτερο.

Φραπες με γαλα rulezzzz!!!

Όπως να 'ναι.

Δεν πίνω ποτέ καφέ είμαι φλώρος!!!λολ:lol: :lol: :lol: :lol:
άσε που με πιάνει και κατούρημα!!!

Πίνω όλα τα είδη των καφέδων και σε μεγάλες ποσότητες. Χωρίς γάλα, παλιά γλυκούς όμως μετά από κάποιο σημείο άρχισαν να μου φέρνουν πολύ δίψα και έτσι το γύρισα σε μέτριο. Ειδικά αυτή τη χρονιά που είχα τις πανελλαδικές, επειδή δεν ήθελα να κόψω τα άλλα μου ενδιαφέροντα αλλα΄δεν έπαιζε και χρόνος έπινα γύρω στους 3-4 φραπέδες ημερησίως προκειμένου να μπορώ να κοιμάμαι γύρω στο 4ωρο χωρίς να νυστάζω την υπόλοιπη μέρα.

βαρυ ελληνικο!!!

Bump και τελευταία ευκαιρία του φόρουμ να αποδείξει ότι δεν απαρτίζεται από ΠΟΥΣΤΡΕΛΙΑ που νοθεύουν την ιερή φραπεδιά.

πες τα ρε βλεειδιν…ιεροσυλια!

παλιοτερα τον εχωνα γαλακτομπουρεκο, φουλ γαλα και 187 κουταλιες ζαχαρης…απο Αγγλια και μετα + δουλεια τωρα, τον θελω πικρο+ καταμαυρο, με μια γουλια να με στελνει τουαλετα για 1 ωρα…σκετος χωρις γαλα μουλοι!

Φραπές και μπύρα, τα πιο ιερά ποτά που υπάρχουν.
Τον πίνω μόνο σκέτο. Ούτε γάλα, ούτε κόκκο ζάχαρης. Μόνο παγάκια και νερό σε δόσεις για να ρουφάω με τις ώρες.
Όταν βαρυχειμωνιάζει, το γυρνάω λίγο και σε νες. Σκέτο εννοείται και αχτύπητο.
Σπάνια θα πιω και κανέναν ελληνικό σκέτο, μόνο στο μπρίκι και ίσως και κάνα φίλτρου που και που για τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Αν και τότε είναι η ώρα της μπύρας…

Φραπεδιά το καλοκαίρι. Nescafe hot shots ή καπουτσίνο lacta τον χειμώνα.

true story :smiley: 8) :-s

[SPOILER]αν και βαζω μια κουταλιτσα ζαχαρη εγω…[/SPOILER]

ελληνικος διπλος βαρυς γλυκος και λουκουμακι! :wink:

εχω να πιω ενα χρονο.
καλο ειναι και το τσαι. :stuck_out_tongue:

φραπες αχτυπητος ολ γιαρ λονγκ

Μετά τον φραπέ το χάος… μετά το χάος πάλι φραπέ…!Δεν υπάρχει άλλος καφές. Μόνο όταν είμαι άρρωστος γυρνάω σε νες…
Η μοναδική πραγματικά συμαντική προσφορά της Δ.Ε.Θ στην ιστορία…

[SPOILER]Δεν φτάνει που δεν ξέρετε να φάτε στην Αθήνα, χωρίς εμάς εδώ πάνω ούτε καφέ δεν θα ξέρατε να πιείτε…:stuck_out_tongue:
[/SPOILER]

Welcome to our newest member, Φραπές

Bleedin υπάρχει ελπίδα τελικα…

Ο πιο επικίνδυνος είναι ο φραπές. Ωραίος μεν το καλοκαίρι, αλλά η χρόνια χρήση δεν είναι και ότι καλύτερο. Εχω γυρίσει σε εσπρέσσο.Και για όσους είναι οπαδοί της φράπας και νες, ποτέ το πρωί με άδειο στομάχι. Μην το σκίζετε το καημένο πρωι΄-πρωί!Φάτε ενα μπισκότο. Φατε δύο…καλα φάτε οσα θέλετε.:p:D