Φραπές. Με γάλα ή χωρίς; Ή μήπως όχι φραπέ;

εγω παλι αμα πιω μετα τις 8:30 καφε δεν με παιρνει ο υπνος τουλαχιστον μεχρι τις 4 το πρωι…

εγω αν δε πιω τον καφέ μου το πρωί (και αν δε ρίξω μπινελίκι στο pc που μου χει φάει τη ζωη ετσι που κολλάει), δε πάει καλα η μέρα μου πάντως…ο καφές γενικά δε με πιάνει τόσο. αναλόγως απο την κουραση πάντα και το πόσο δυνατός ειναι…

(επι την ευκαιρία, πετυχα απολυτα την φραπεδιά που πινω τωρα…πωωω…απολαυση)

Φραπε μετριο χωρις τιποτα αλλο…

Οχι, τρεχουμε γρηγορα.

Thorgal? :stuck_out_tongue: !!!

Μετριος χωρις γαλα.Παλιοτερα επινα γλυκο(παλι χωρις γαλα)αλλα βαρεθηκα.Βασικα δε με χαλαει ο,τιδηποτε εχει καφεινη.Ειμαι εξαρτημενος,το παραδεχομαι. O:)

αστα. εχω και γω κοψει τα παντα εκτος απο το καφε. το τσιγαρο οταν καπνιζα 4 πακετα τη μερα ηταν πιο ευκολο να το κοψω απο τον καφε…

βασικα υπαρχει και η διαφορα ότι την παρουσα στιγμη δε θέλω να κοψω τον καφε… :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kαι να τον κοψεις επειδη??? Εκτως αν σε πειραζει… Γιατι εμενα αν πειω πολλους σε μια μερα, μου γ_μαει το στομαχι…

εχω προβλημα με το στομάχι μου…κατα καιρους παιρνω και φάρμακα για αυτο…

ελπιζω να μη μου βγει σε ελκος καμια μερα…

Κοφτον…

το να το λες απο το να το κανεις εχει μια τεραστια διαφορα. βασικα τον κοβω ανα καιρους…δεν πινω συνεχεια καφεδες, αλλα σε εξεταστικες πραγματικα δε γινεται αλλιως

Ε? Τι εγινε? Δεν καταλαβα, εχει τιποτα το ονοματακι μου? Αφου δεν του εβαλα γαλα… :cry:

ποτέ καφε,η μαλλον σπανια,δεν κανει καλο στα νευρα… 8O

Ένα έχω να πω:

Κυρίως γαλλικό… αλλά γενικά μ’αρέσει ΤΟΣΟ πολύ! Έτσι και περάσω από καφεκοπτείο μόνο που δε μαστουρώνω…(!)
Και η ώρα της αλήθειας: ΔΕΝ μπορώ να βάλω ζάχαρη στον καφέ μου… Έτσι και βάλω μου φαίνεται αηδία! Γάλα οκ… :roll:

A day without coffee is like a day without sex :lol: :lol:

A day without coffee is like a day without sex :lol: :lol:[/quote]

• 1…δικος μου εισαι… :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

+18)

Απο τους αλλους δεν εχω δοκοιμασει (η μπορει να μην θυμαμαι:p )… Ελληνικο μονο σε κηδειες πινω…#-o

Πλεον τους αποφευγω ακομα και σε καφετεριες…
Μου ψιλοδιαλανε το στομαχι σχεδον ολοι.:frowning:

αυτό.

συμφωνώ απόλυτα…