Καυγαδες

εχω παιξει αρκετες φορες ξυλο σε σχεση με οσους ξερω. απο γυμνασιο και επειτα μπορω να θυμηθω ανετα 5 χοντρες φασεις.
-στις 3 απο αυτες ενα παιδι που με επρηζε-πειραζε εφυγε με μαυρισμενο ματι (και εβαζε τα πιο μεγαλα αδερφια του να με κυνηγανε-εγω πορδη φυσικα τοτε),
-μια αλλη εριξα εναν με μπουνια πανω σε ενα σωμα καλοριφερ αλλα μετα το αρχιδι οταν πηγα να τον σηκωσω μου εριξε μπουκετο (και δεν απαντησα γιατι με κρατησαν καποια ατομα ενω δεν επρεπε)
-στην τελευταια και πιο προσφατη ενας “φιλος” μετα απο φαπες στην πλακα παει ετσι χωρις σοβαρο λογο να μου ριξει κλωτσια στα αρ***ια και επειδη αυτο το θεωρω πολυ πουστικο επεσε λιγο ξυλο αλλα οχι μπουνιες, μονο… κυλισμα στο πατωμα κλπ…

[σε γυμνασιο και δημοτικο επισης ειχα την αγαπησιαρικη ταση να καρφωνω στυλο σε αλλα ατομα: θυμαμαι χαρακτηριστικα 2 περιπτωσεις. στην πρωτη το καρφωσα στην πλατη ενος παιδιου χωρις να μου εχει κανει κατι, χωρις λογο επειδη το ειχα δει σε μια ταινια :lol: (αρχες δημοτικου-αυτα τα ωραια μπικ με τη μακρουλη μυτη). στη δευτερη στο ποδι ενος αλλου παιδιου που με “πειραζε” επειτα απο προειδοποιηση κιολας που δεν πιστεψε οτι το εννοουσα. κριμα… :lol::p]

εβλεπα πολυ ΚΟΝΑΝ φαινεται…

α το αρχιδι…

Εγώ πάλι είμαι σχετικά ήρεμο παιδάκι και δεν παίζω ξύλα.Η μόνη φορά που είχα παίξει είναι στην πρώτη γυμνασίου προς δευτέρα το καλοκαίρι όταν σε πρώτη φάση με είχε βάλει κάτω ένα παιδί έπειτα από μπάλα ,μετά τα πήρα ,τον κορόιδευα και ξαναπλακωθήκαμε,με έπιασε κεφαλοκλείδωμα,πείσμωσα,δεν το παράτησα και μετά τον έπιασα εγώ και του άνοιξα τη μύτη:p.το θυμάμαι τόσο παραστατικά γιατί ήταν η μόνη φορά…

ε μα μια φορα ειπα να ειμαι ευγενικος και επειδη καταλαβα οτι πονεσε γτ επεσε πανω στο καλοριφερ και μετα σωριαστηκε κατω, ειπα να τον βοηθησω και αυτος την ωρα που γυρισα το κεφαλι μου (γιατι ξεχασα να πω οτι αυτο εγινε την ωρα ενος μαθηματος:lol:) να δω τον καθηγητη αυτος μου την εριξε στη μαπα!

αυτό ακούγεται πολύ τρυφερό

για εναν μανογουορα θα ακουγεται ακομη και αδερφιστικο υποθετω! :p:lol:

συ είπας :stuck_out_tongue:

Κι εγώ στο δρόμο που χάραξε η ρέντισνατ, μόνο παιδικό ξύλο. Έχω σπάσει με μπουνιά μικρό κομμάτι από μπροστινό δόντι του αδερφού μου, μου έχει πατήσει μπουνιά αυτός ενώ εγώ διάβαζα ένα βιβλίο(το διάβαζα φωναχτά για να του σπάω τα νεύρα-χα χα τι ώριμο)και μου άνοιξε η μύτη, έχω ρίξει 4 χρονώ κλωτσά στα @@ του αγαπημένου μου ξαδέρφου(και δεν καταλάβαινα γιατί πονούσε τόσο :-s), έχω φάει τρικλοποδιά ενώ έτρεχα πρώτη δημοτικού και έχω μια ουλή έκτοτε στο δεξί μου χέρι και δεν θυμάμαι άλλα.
Πιο πρόσφατο ήταν στο σχολείο πρόπερσι που με ενοχλούσε ένας συμμαθητής με μίνι μπουνιές/τσιμπήματα στο μπράτσο με αποτέλεσμα να μου έχει αφήσει μικρές μελανιές ολούθε. Ήταν και η έξαρση του Η1Ν1 και είχαμε μια μπουκαλάρα αντισηπτικό και την έσπασα στο κεφάλι του πάνω. Ντάξει δεν έσπασε γιατί ήταν πλαστικό, ράγισε κάπως όμως και χύθηκε το μισό πάνω του. :slight_smile:

εγω τους ραπιζω δια του λογου

2 φορές συνολικά έχω παίξει ξύλα… 1 στο σχολείο συμμάχησα με τον αδερφό μου και μια πριν 4-5 χρόνια στη μέση του δρόμου, τελευταία αγωνιστική έπαιζε ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ τούμπα και ο Άρης χαριλάου και με την έπεσε ένας του άρη να με πάρει το κασκόλ… Εκεί μας χώρισαν από το δίπλα περίπτερο πριν προλάβει κάποιος να χτυπήσει σοβαρά τον άλλον…
Μοναδικός λόγος να μπεις σε καβγά για μένα είναι να στην πέσει ο άλλος πρώτα ή για να υπερασπιστείς οικογένεια - φίλο - γκόμενα…

Ωστόσο όταν έχει κάνει την μαλακία ο δικό σου είναι λίγο δίλημμα… Αλλά μάλλον χώνεσαι πιστεύω…

Γενικά είμαι τις άποψης “You never start a fight, but you always finish it”… (κάπου το είχα ακούσει αυτό αλλά δε θυμάμαι τώρα… μάλλον σε ταινία…:p)

Έχω την εντύπωση ότι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο αντάλλαξα μπούφλες ήταν ο χρήστης Lupin. Πριν 6 χρόνια.

Θυμάμαι λίγα πράγματα.

Στο νήπιο μία πήγε να μου χώσει το δαχτυλίδι της στο μάτι μου αλλά πρόλαβα να χώσω μαρκαδόρο [ανοιχτό] στο δικό της.

Αγοράκι στο γυμνάσιο να κλαίει επειδή του μάτωσα την μύτη αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με ποιόν τρόπο.

κλπ…

Πες λεπτομερειες ρεεεε :lol::lol::lol: