Καλύτερες κυκλοφορίες του 2007!

ε το περίεργο που είναι?

Πουθενά, απλά είναι δισκάρα!!!8)

Έχεις στις σαβούρες δίσκους που θεωρούνται δισκάρες για το 2007 απο πολλούς…

Έδιτ: Με κάλυψε η Μαρία φρομ αμποβ

Δηλαδή εσύ να υποθέσω υιοθετείς τη γνώμη των πολλών στο τι σου αρέσει και τι όχι?
Για σένα είναι δισκάρα για μένα είναι σαβούρα.Και το Crescent Shield του 2006 που ήταν μέσα στους 5 καλύτερους δίσκους της χρονιάς το rocking.gr το βρήκε μία από τα ίδια.Έχασε όποιος πίστεψε την κριτική και δεν το άκουσε όχι εγώ.Τόσο απλά.

Σαφώς και όχι, το είπα αυτό γιατί είναι αρκετοί δίκοι που δεν τους έχω ακούσει, απλά πολλά άτομα μου έχουν πει καλά λόγια, και επειδή είχες πολλούς τέτοιους μαζεμένους μου φάνηκε λίγο περίεργο…

Ένιγουει, γούστα:)

Αφού το λένε όλοι…

όχι ήταν δισκάρα με τις σολάρες του τις riffares του τις φωνητικάρες του με τα όλα του.

όλα τα albums που έβαλες,τα έχεις ακούσει?

Darkest Hour - Deliver Us
As I Lay Dying - An Ocean Between Us

Sorry κιόλας αλλά εδώ είσαι λάθος. Τι πάει να πει πιστεύω την γνώμη κάποιου άλλου; Κρίση δεν έχουμε; Κ καλώς ή κακώς, είναι υποκειμενική. Πάνε ανεπιστρεπτί οι εποχές που αγοράζαμε ένα περιοδικό κ το είχαμε Βίβλο κάτω από το μαξιλάρι. Είναι 2007, όχι 1985.
Με το συμπάθιο…8)

Ρε παιδιά γούστα είναι αυτά…σε κάποιον αρέσει κάτι σε άλλους όχι…είναι πιο ενδιαφέρον έτσι.Γιατί έτσι μπορεί ν’ ακούσουμε και κάτι που υπό κανονικές συνθήκες δε θα ακούγαμε ποτέ.
Βεβαία το να βγάζει κάποιος σαβούρα σχεδόν όλες τις ντεθ κυκλοφορίες της χρονιάς μάλλον δείχνει ότι δε γουστάρει το συγκεκριμένο είδος.Το οποίο φυσικά είναι απολύτως σεβαστό…

Και οτι δεν τις έχει ακούσει :wink:

Mε συγχωρείς αλλά νομίζω ότι μιλάω μια χαρά ελληνικά.Ακούω μουσική και κρίνω με βάση τα δικά μου κριτήρια,τα οποία είναι τα αυτιά μου και η όποια μικρή ή μεγάλη εμπειρία (κάτι τελείως υποκειμενικό έτσι) που μπορεί ναι μπορεί και όχι να έχω αποκτήσει στα όσα χρόνια ακούω rock μουσική.Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν από τη στιγμή που δεν αναφέρθηκα σε user και δεν έκρινα τα ακούσματα κανενός γιατι τόση πρεμούρα.Μήπως θα μου αλλάξες την άποψη που έχω για τους Primordial?

Από την άλλη τι λογική είναι πάλι αυτή τώρα είναι 2007 και όχι 1985?Δηλαδη άντε έτσι σβήνουμε μονοκοντυλιά τις προηγούμενες δεκαετίες που δώσανε τα φώτα?Δηλαδή δεν υπάρχουν μπάντες που για διάφορους λόγους έχουν επιλέξει να παίζουν αλά 80ς και το κάνουν καλά?Δηλαδή όταν κρίνεις έναν δίσκο τον κρίνεις με βάση τι χρονολογία έχουμε και όχι αν ο δίσκος έχει σολάρες ρεφρενάρες καλή παραγωγή καλά φωνητικά κτλ κτλ?Και δηλαδή ακούμε μουσική βάσει χρονολογίας πια και όχι βάση τι είναι γαμάτο και τι όχι?

Επίσης όταν κάποιος κριτικάρει παίζουνε 2 πράγματα πρώτον εναπόκεινται και ο ίδιος σε κριτική από τους άλλους και δέυτερον επηρεάζει κόσμο με αυτά που γράφει και ειδικά όσο περισσότεροι τον διαβάζουν τόσο το χειρότερο πρέπει να είναι πιο προσεκτικός.Οπότε επειδή υπάρχει πολύς κόσμος που πιθανώς δεν γνωρίζει κάποια μπάντα το να θάβεται επειδή δεν παίζει κάτι που πιθανώς να μας αρέσει ή που να μη μας εκφράζει σε μια κριτική είναι κάτι το απαράδεκτο για μένα.Τώρα το τι ποστάρει καθένας σε ένα forum είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.

Νομίζω ότι στα αγαπημένα μου αν δεις καλύτερα θα βρεις 2 death κυκλοφορίες.

Απλά, είσαι πολύ απόλυτος κ επιθετικός. Δεν μπορείς να ακυρώνεις τόσο εύκολα αυτά που αρέσουν σε άλλους, δη όταν είναι μια πλειονότητα.
Κ γω μια χαρά μιλάω τα ελληνικά, πρόσεξε λίγο παραπάνω τι γράφω. Ok?

Άρα λοιπόν έρχεσαι στα λεγόμενα μου.Ότι πλέονπρέπει να ακούμε μουσική με βάση την χρονολογία και την πλειονότητα.και σε ξαναρωταω θα αλλάξει κάτι λέγοντας με επιθετικό και απόλυτο σε σχέση με αυτά που πιστεύω για τους όποιους Primordial ή είναι κορυφαία μπάντα εκ φύση της και είναι υπεράνω κριτικής?

αυτό που είπε η βουτιριάδου είναι ότι το 85 λόγω του ότι η πρόσβαση στη μουσική ήταν δυσκολότερη λάμβαναν περισσότερο υπόψη τα περιοδικά σε αντίθεση με σήμερα. δεν είπε ότι ακούμε τα καινούρια θάβουμε τα παλιά. διάβασε τι έγραψε.

Στην μουσική καλώς ή κακώς, δεν υπάρχει “πρέπει”. Ο καθένας ακούει αυτό που του αρέσει και επιλέγει. Ευτυχώς υπάρχουν τόοοσα είδη που μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε γούστα.
Και δεν είπε κανείς πως οι Primordial είναι κορυφαία μπάντα. Εδώ, σε αυτό το τόπικ, μιλάμε για τις κυκλοφορίες του 2007. Και κοινώς ομολογουμένως, κυκλοφόρησαν μια αξιόλογη δουλειά, άσχετα με το παρελθόν τους, αν το θέτεις έτσι. Αν σε κάποιον αρέσει, ok. Αν δεν αρέσει, πάλι ok. Δέχομαι ότι δεν σου αρέσει. Δεν μπορείς να λες αβίαστα όμως πως είναι σαβούρα, για πέταμα δλδ.

Keep it cool, απλά.:wink:

indeed! (Τώρα το είδα:wink:)

Η λέξη “σαβούρα” είναι προκλητική, τουλάχιστον εμένα έτσι μου ακούγεται… Και πολλές απο τις “σαβούρες” τις γουστάρω τρελά…