Καλύτερες κυκλοφορίες του 2007!

Τότε μάλλον έχουμε εντελώς διαφορετική άποψη για το τι είναι “μεταλλοπατερισμός”. Δεν θυμάμαι να είπα ποτέ ότι οι τάδε είναι για τον @ούτσο, η ότι αυτά πού ακούω εγώ είναι το “αληθινό” απέναντι στη σαβούρα πού κυκλοφορεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να να υποστηρίζω τις “ιδέες” μου, άσχετα αν αυτές ερμηνεύονται με διαφορετικούς τρόπους.

Ποιο ειναι το προβλημα με τα σολο!Μονο και μονο επειδη ξερουμαι οτι οι Theater ειναι τεχνιτες?
Στο ειδος που ακους τα ατελειωτα σολο ειναι περισοτερα!

Για δώσε μερικά παραδείγματα.
Δεν έχω πρόβλημα με τη τεχνική, αρκει να υπάρχει κάποιο όριο και οι Dream Theater μετά το SFAM (με εξαίρεση Octavarium) το έχουν ξεπεράσει.
Κατά τα άλλα μ’αρέσει που ο signal μιλάει για προσωπικό γούστο και με ρωτάς ποιό είναι το πρόβλημα με τα solos… ενώ ακόμη κι εσύ ο ιδιος είχες γράψει πώς δικαίωμα μου είναι να μου αρέσει η όχι ένα άλμπουμ. Αποφάσισε επιτέλους τι “τακτική” θα ακολουθήσεις!

To “Systematic Chaos” σε καμιά περίπτωση δεν είναι φλύαρο (τουλάχιστον όχι σε βαθμό που να μην το έχουν ξανακάνει, στην αρχή της καριέρας τους για παράδειγμα).

έντιτ: γενικά για τον δίσκο… παρ’ ότι από τη στιγμή που βγήκε δεν είμαι σε φάση να λιώσω νέο υλικό θίατερ, οι ακροάσεις που του έριξα με αφήνουν πολύ ικανοποιημένο, τα περισσότερα τραγούδια είναι πολύ προσεγμένα συνθετικά και το ότι φέρνει στα 2 πρώτα, είναι μιαμ από μόνο του. αν βρω διάθεση για ενδελεχή ακρόαση μέχρι το τέλος της χρονιάς, πιθανότατα θα μπει και στα καλύτερα.

Tα 3 πρώτα albums είναι τα πιο “προσβάσιμα” και κατα τα δικά μου κριτήρια τα καλύτερα τους.

προφανώς και διαφωνώ, αλλά βαριέμαι να συνεχίσω.

Best 2007 albums Update

1. Neurosis - Given To The Rising
  2. New Model Army - High
  3. Mayhem - Ordo Ab Chao
  4. King Diamond - Give Me Your Soul Please
  5. Type O Negative - Dead Again
  6. Clutch - From Beale Street To Oblivion
  7. Skinny Puppy - Mythmaker
  8. Candlemass - King Of The Grey Islands
  9. Therion - Gothic Kabbalah
  10. Paradise Lost - In Requiem

Προσθέτω και το νέο πόνημα των Gorefest, Rise To Ruins.

ρε ulver βγηκε νεο new model army και δεν ειπες τιποτα???
praise the lord-ahh!!!

Δεν ακολουθω καμια τακτικη!!!
Στην πλειοψηφια αν δεν κανω λαθος ακους Power metal οπου τα περισσοτερα κομματια ειναι μεστα σολο!Δεν υπαρχει καποιο πορβλημα με αυτο και δεν ειπα εγω τι θα ακουσεις!Αλλα θεωρω περιεργο και ξενερωνω επειδη εχουμε βαλει μια ταμπελα στους Theater επειδη ειναι απο το Berkley και επειδη εχουν μεγαλα σε διαρκεια σολος οτι ειναι ανουσιοι και κανουν επιδειξη τεχνικης.Ενω πχ και των Symphony X ειναι ενας γαματος κιθαριστας που και αυτος παιζει τετοια σολος!

Many of you knew the 4th grader Kenny McCormack and you know how he was smacked down by the Lord-ahh!!
Praise the Lord-ahh!! Or you will burn in the fiery depths of hell-ahh!!!

(sorry gia to off-topic!)

α και ναι, βγαινει το νεο New Model Army και ειναι μεγαλο επος λεμε. Α ρε Justin

Κάπου έχεις μπερδευτεί. Κάτι είπα για όριο, ούτε οι Symphony X ούτε καμία άλλη μπάντα δεν παίζει 5λεπτα solos σε ένα κομμάτι…

Τελος παντων Δεν θα ξαναπαρεμβω γιατι αρκετα spam εχουμε κανει στο τοπικ!Εχουμε διαφορετικες αποψεις και ειναι λογικο να μην συμφωνουμαι σε πολλα πραγματα!:slight_smile: :wink:

• Poverty’s No Crime - Save My Soul

Προσθέτω και την ΄ΔΙΣΚΑΡΑ Reverend Bizarre - So Long Suckers

Μachine Head - The Blackening
Paradise Lost - In Requiem
Saxon - Inner Sanctum
Rotting Christ - Theogonia
Mayhem - Ordo Ad Chao
Behemoth - The Apostacsy
Municipal Waste - The Art Of Partying
WASP - Dominator
Candlemass - King of The Grey Islands
Entombed - Serpent Saints/The Ten Ammendments

:thumbup:

…Be patient my friend of doom… :wink:

UPDATE:

Sodom - The Final Signs Of Evil
Therion - Gothic Kabbalah
Domine - Ancient Spirit Rising
Twisted Tower Dire - Netherworlds
Symphony X - Paradise Lost
Obituary - Xecutioner’s Return
Dreamland - Eye For An Eye
W.A.S.P - Dominator
Thunderstone - Evolution 4.0
Dekapitator - The Storm Before The Calm
Kamelot - Ghost Opera
Trouble - Simple Mind Condition
Sieges Even - Paramount
Evidence One - The Sky Is The Limit
Sun Caged - Artemisia
Municipal Waste - The Art Of Partying
Cage - Hell Destroyer
Saxon - Inner Sanctum
Mekong Delta - Lurking Fear
Redemption - The Origins Of Ruin
Wotan - Epos
Poverty’s No Crime - Save My Soul

Μια ανακεφαλαίωση και από εμένα, γράφω πρώτα τις δισκάρες(με κεφαλαία) και μετά τους απλά καλούς δίσκους(με μικρά):

ROTTING CHRIST - THEOGONIA
TYPE O NEGATIVE - DEAD AGAIN
NIGHTRAGE - A NEW DISEASE IS BORN
PORCUPINE TREE - FEAR OF A BLANK PLANET
DIMMU BORGIR - IN SORTE DIABOLI
DARK TRANQUILLITY - FICTION
LINKIN PARK - MINUTES TO MIDNIGHT
CANDLEMASS - KING OF THE GREY ISLANDS
KING DIAMOND - GIVE ME YOUR SOUL… PLEASE
THE SMASHING PUMPKINS - ZEITGEIST
GOREFEST - RISE TO RUINS
REVEREND BIZARRE - SO LONG SUCKERS